Слабите девојки веќе не се во мода

D

dirty angel

Гостин
карактерот +изгледот се надополнуваат.Ако сите ги одбираат само струкираните што ќе прават послабите и подебелите. Ќе треба да се фрлат од некој мост ваљда.Има луѓе кои се дебели па би дакале да се екстремно слаби, и обратно. Башка и луѓето со тек на време се менуват. Најбитно за мене е карактерната ускладеност на партнерите. А тоа дали е во мода или не, доколку гените имаат сколоност на деблеење,слабеење тука ништо не се може.
Потполно се согласувам со тебе Андреа85. Џабе е секаков изглед ако си празна глава. Мојот дечко точно дека се залета по изглед, но потоа и карактерот ни се усогласи и се е перфектно. Претходно исто е имал некои симпатични девојки но сепак не завршил со некоја од нив баш поради тоа што ти го кажа - карактерната ускладеност на партнерите е бр. 1 ;)

А

Атомската мравка

Гостин
Така некако, само што јас имам послаби нозе, дури и мала дупка над колената кај бутовите а тука има поголеми копанчиња :giggle:
Уживај не се замарај со непотребни работи (како малата дупка над колената) кај машките има две величини или е таман или не е :icon_lol: на пример ова е идеална тежина во средина мада и ако отстапува накај лево или десно не е проблем..

D

dirty angel

Гостин
Пропорциите не се преголеми, а за IQ-то не сум сигурен
За IQ има друга тема веројатно... сепак мажите се визуелни типови тоа е докажано, првичен им е изгледот па после мерат друго :P

A

andrea85

Гостин
Уживај не се замарај со непотребни работи (како малата дупка над колената) кај машките има две величини или е таман или не е :icon_lol: на пример ова е идеална тежина во средина мада и ако отстапува накај лево или десно не е проблем..
Јас сум сепак за таа што отстапува накај лево али ајде маживе нека пресечат:icon_lol:

D

dirty angel

Гостин
Мислев на ваква дупка.. не се прај ногу паметен :P

http://www.idividi.com.mk/stil/woman/839368/index.html

A

andrea85

Гостин
машко само на една дупка мисли, не можеш да замериш. и тоа битно да е тамам :rolleyes:

T

Tamora

Гостин
не им давате на машките да дојдат на ред да одговорат. чил аут грлс
Се извинувам длабоко јас па цело време си мислев дека поденакво прво имам да коментирам заедно со машките на темата слаби или дебели девојки (конкретно на дрти анџел ) , не знаеф дека макото мислење е пресудно тука :sneaky:

D

dirty angel

Гостин
Е да, они повеќе со главата долна размислуваат па после ќе продаваат празни зборови да била паметна не знам што... :giggle:

D

dirty angel

Гостин
Знам јас на каква дупка мислев, ама тебе ти одговара ников и на друго одма помисли дека “мислам“:pos:
Нападот е најдобра одбрана кога не знаеш што да одговориш друго... Вокабуларот ти е навистина на едно ,,завидно" ниво :tapp:
--- надополнето: 25 април 2013 во 12:10 ---
Јас сум сепак за таа што отстапува накај лево али ајде маживе нека пресечат:icon_lol:
A и ти мила од кај маживе... сама ме оставаш да гинам ако, ќе се снајдам јас :P

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ова ти е исто како да речиш дека iphone не е во мода ....никогаш маторица не може да замени мачкица во очите на мажот ;)

А

Атомската мравка

Гостин
Нападот е најдобра одбрана кога не знаеш што да одговориш друго... Вокабуларот ти е навистина на едно ,,завидно" ниво :tapp:
Нема јас што да се бранам, ти си таа што толкуваш некои работи поинаку и тоа е твој “проблем“ не мој. Исто и за мојот вокабулар не се грижи многу..

Kajgana Shop

На врв Bottom