Слабите девојки веќе не се во мода

P

puppete dolly

Гостин
394527_343864932366407_927606539_n.jpg

that ass... и незнам зошто да викаат дека машките што не поштовале толку гоолема цицка биле педери...o_O некои повеќе се палат на јако газе,нозе...немора цел акцент да е ставен на цицките..секој со вкусот

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.034
Поени од реакции
5.932
Моментално во мода сега а и во иднина ке бидат природно слабите девојки кои практикуваат здрав начин на живот односно се хранат здраво било да се вегетаријанки или веганки,физички се активни,практикуваат некаков вида на јога и слично.Еве како треба да изгледа жена што има ваков начин на живот.
http://www.plusinfo.mk/vest/36457/Video-Ima-70-godini-izgleda-kako-40

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Моментално во мода сега а и во иднина ке бидат природно слабите девојки кои практикуваат здрав начин на живот односно се хранат здраво било да се вегетаријанки или веганки,физички се активни,практикуваат некаков вида на јога и слично.Еве како треба да изгледа жена што има ваков начин на живот.
http://www.plusinfo.mk/vest/36457/Video-Ima-70-godini-izgleda-kako-40
Ok, е тоа да е слаба..ама да не е сучка бе брат..нека се храни како сака,ама да не биде стап. Мој тип на цура е малце мрсначка,да има што да се зафати,нека има и салце малце не е битно..ама да не е ептен,висока 1.80,а тешка 45 кила :notworthy:

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.034
Поени од реакции
5.932
Ok, е тоа да е слаба..ама да не е сучка бе брат..нека се храни како сака,ама да не биде стап. Мој тип на цура е малце мрсначка,да има што да се зафати,нека има и салце малце не е битно..ама да не е ептен,висока 1.80,а тешка 45 кила :notworthy:
Со таа висина и таа килажа девојката е неухранета исто како на горнава слика.Доколку јаде сирова храна самата природа нема да дозволи девојката да биде дебела или многу слаба туку ке си добие идеални килограми колку што природно на телото му требаат.Јас познавам еден куп што се на таква храна и ниедна од нив не е исушена.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Па слабите девојки и никогаш не ни биле во мода, особено не на ова поднебје ........... повеќето машки(во кои спаѓам и јас) сакаат нормално градени девојки да личат на жени што би се рекло со сите потребни женски атрибути газе, бутче, цице... никој(скоро никој) несака да фаќа и да е*е коски ко оние исушенине манекенки кои повеќе личат на чачкалици и закачалки отколку на девојки/жени .... да бидеме реални ! ;)

D

dirty angel

Гостин
Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину :( за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг

А

Атомската мравка

Гостин
dirty angel стави слика ќе процениме со око подобро, оти не се разбираме со димензии вака :D мада во никој случај не се пропорцииве преголеми барем според мене. Нешто налик ова ќе дојдат +2/3 кг и см (без штиклите).

jessica-alba-studio-visit-01.jpg

D

dirty angel

Гостин
dirty angel стави слика ќе процениме со око подобро, оти не се разбираме со димензии вака :D мада во никој случај не се пропорцииве преголеми барем според мене. Нешто налик ова ќе дојдат +2/3 кг и см (без штиклите).

Прегледај го приврзокот 62778
Така некако, само што јас имам послаби нозе, дури и мала дупка над колената кај бутовите а тука има поголеми копанчиња :giggle:

T

Tamora

Гостин
Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину :( за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
Штом ти самата не си сигурна како изгледаш и бараш одговори по форуми дали си точна или неточна Меган Фокс да си џабе ти е работи си малку на самодовербата , башка со ова прашање поќе ми изгледа како да сакаш да изнудиш комплименти ;) или па си некој феномен чим ти смета да те поистоветуват со сек*с бомба

D

dirty angel

Гостин
Хахааха Тамора не мораш да покажуваш љубомора. Абе женска работа, плус прашањево е за машките наменето... упс извини, можеби и ти си машко или така се осекаш? :pos:

A

andrea85

Гостин
карактерот +изгледот се надополнуваат.Ако сите ги одбираат само струкираните што ќе прават послабите и подебелите. Ќе треба да се фрлат од некој мост ваљда.Има луѓе кои се дебели па би дакале да се екстремно слаби, и обратно. Башка и луѓето со тек на време се менуват. Најбитно за мене е карактерната ускладеност на партнерите. А тоа дали е во мода или не, доколку гените имаат сколоност на деблеење,слабеење тука ништо не се може.

T

Tamora

Гостин
Хахааха Тамора не мораш да покажуваш љубомора. Абе женска работа, плус прашањево е за машките наменето... упс извини, можеби и ти си машко или така се осекаш? :pos:
А извини не знаев дека ова е машка тема или машки форум да многу сум љубоморна а ти си најуба најпаметна со сите десетки се надевам дека ова е оговорот шо го бараше уште ко го постави првото прашање :D

O

Orion.

Гостин
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
Пропорциите не се преголеми, а за IQ-то не сум сигурен

A

andrea85

Гостин
А извини не знаев дека ова е машка тема или машки форум да многу сум љубоморна а ти си најуба најпаметна со сите десетки се надевам дека ова е оговорот шо го бараше уште ко го постави првото прашање :D
не им давате на машките да дојдат на ред да одговорат. чил аут грлс

Kajgana Shop

На врв Bottom