Слабите девојки веќе не се во мода

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
За IQ има друга тема веројатно... сепак мажите се визуелни типови тоа е докажано, првичен им е изгледот па после мерат друго :P
Да де, пошто тебе ти е гајле и да личи на Франкенштајн важно има добар карактер нели:tapp:
Изгледа во право е пријателов горе за IQ-то, no offense :icon_mrgr:

D

dirty angel

Гостин
Нема јас што да се бранам, ти си таа што толкуваш некои работи поинаку и тоа е твој “проблем“ не мој. Исто и за мојот вокабулар не се грижи многу..
Баш така... само повеќе ја потврдуваш мојата констатација :cuc:
--- надополнето: 25 април 2013 во 12:27 ---
Да де, пошто тебе ти е гајле и да личи на Франкенштајн важно има добар карактер нели:tapp:
Изгледа во право е пријателов горе за IQ-то, no offense :icon_mrgr:
Јас во ниту еден момент не кажав дека не ни е важен на нас жените изгледот на мажите, но сепак вие повеќе се палите на надворешната убавина, ние сме малку ,,повоздржани,, барем на прв поглед. Вие знаете и за непозната девојка да кажете триста работи и да ја соблечете со поглед :sneaky: А за IQ не ми се секирај ти, има кој да ужива во истото :P

А

Атомската мравка

Гостин
Многу си паметна нема што, со неколку постови веќе успеавме (повеќе форумџии на темава не само јас) да констатираме дека IQ-то ти е помало од моменталната температура.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
--- надополнето: 25 април 2013 во 12:27 ---

Јас во ниту еден момент не кажав дека не ни е важен на нас жените изгледот на мажите, но сепак вие повеќе се палите на надворешната убавина, ние сме малку ,,повоздржани,, барем на прв поглед. Вие знаете и за непозната девојка да кажете триста работи и да ја соблечете со поглед :sneaky: А за IQ не ми се секирај ти, има кој да ужива во истото :P
Никако неможеш да го докажеш ова. Секој си е посебен карактер. Јас лично не сум човек што ке изнакаже ''триста работи'' коа ке види некоја згодна цура пошто до негде ми е сељачко(посебно ако е у јавност), тоа што си го мислам за себе си го задржувам. Некој друг ке изнакаже. Исто е и со женските.

A

andrea85

Гостин
Нападот е најдобра одбрана кога не знаеш што да одговориш друго... Вокабуларот ти е навистина на едно ,,завидно" ниво :tapp:
--- надополнето: 25 април 2013 во 12:10 ---

A и ти мила од кај маживе... сама ме оставаш да гинам ако, ќе се снајдам јас :P
Ако не си ме разбрала ...за онаа послабата . мое лево :LOL:

D

dirty angel

Гостин
Многу си паметна нема што, со неколку постови веќе успеавме (повеќе форумџии на темава не само јас) да констатираме дека IQ-то ти е помало од моменталната температура.
Тоа што вашите бедни интелектуални слабости ги камуфлирате со хипотетички заклучоци за нечие IQ (иронијата да биде уште поголена на личност која не ја познавате) несомнено води кон фактот дека имате некои неизлечливи комплекси во вашиот карактер. Наместо да ги лечите на некоја форумџика со "потпросечно,, IQ јас најискрено би Ви препорачала психијатар :giggle: Без навреда, за Ваше добро е!

А

Атомската мравка

Гостин
Тоа што вашите бедни интелектуални слабости ги камуфлирате со хипотетички заклучоци за нечие IQ (иронијата да биде уште поголена на личност која не ја познавате) несомнено води кон фактот дека имате некои неизлечливи комплекси во вашиот карактер. Наместо да ги лечите на некоја форумџика со "потпросечно,, IQ јас најискрено би Ви препорачала психијатар :giggle: Без навреда, за Ваше добро е!
1. Во темава како што можам да видам ти прва почна да донесуваш заклучоци (конкретно прво за мојот вокабулар) а потоа да даваш и заклучок како машките размислувале и што гледале нели оти ти знаеш..
2. Зборуваш за комплекси на други а мене ми се чини дека ти си таа која има комплекси кога на форум да прашуваш за пропорции и конструкција на тело што си имала а што си немала.

Па сега почна и совети за психијатар да даваш :facepalm: дај стави го прстот на чело и размисли пред да пишеш нова глупост.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Фала ви што ми ги потврдивте сите сомнежи дека сум демоде уште од 2006 година :icon_lol:

D

dirty angel

Гостин
Ооо па некој се навредил за она што е видливо (твојот вокабулар на пр) што не е случај со моето IQ. Тоа е првиот чекор, да си признаеш каде си слаб... ако сакаш јас ќе ти бидам личен психијатар, озбилно ти кажувам :). А за пропорциите намерно пишав да ги тестирам мажите како тебе на форумов, и ти одма почна да ме визуелизираш, па дури се дрзна и слика да ми побараш подобро да си проценил хаххааааа... и пак се потврдуваат моите хипотези (ако сакаш и табела на проценка на хипотези да ти направам, со хи квадратна равенка на веројатност на варијаблите-зависна и независна?) Ах, жалам што пола од муабетов нема да ми го разбереш, но ајде има надеж за сите па и за тебе ;)
--- надополнето: 25 април 2013 во 12:59 ---
dirty angel стави слика ќе процениме со око подобро, оти не се разбираме со димензии вака :D мада во никој случај не се пропорцииве преголеми барем според мене. Нешто налик ова ќе дојдат +2/3 кг и см (без штиклите).

Прегледај го приврзокот 62778
Цитирам: "dirty angel[/USER] стави слика ќе процениме со око подобро, оти не се разбираме со димензии вака :D"

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако е тој слаб ти си дебела ( во вокабуларот де ) така доста се надмудрувате и прифатете го фактот дека дебелите девојки не се во мода .... никогаш маторица не е мачкица во очите на мажот

D

dirty angel

Гостин
Хахаа го чекам Атомската мравка да пише нешто ,,паметно"... интересен ми стана нешто :giggle: ама изгледа остана без зборови (ништо чудно де)

A

andrea85

Гостин
Цитирам: "dirty angel[/USER] стави слика ќе процениме со око подобро, оти не се разбираме со димензии вака :D"
Е добро де човекот побара слика за подобро да те процени,кога веќе побара мислење.Ништо страшно ;)
I'm skiny so what ,shoot me :)

D

dirty angel

Гостин
Е добро де човекот побара слика за подобро да те процени,кога веќе побара мислење.Ништо страшно ;)
I'm skiny so what ,shoot me :)
Андреа ти очигледно си во очајна потрага по мажјак штом толку многу ги браниш маживе хаххаааа

A

andrea85

Гостин
Андреа ти очигледно си во очајна потрага по мажјак штом толку многу ги браниш маживе хаххаааа
Јас имам мажјак ама тебе очигледно ти фали еден да ти ја намали тензијата :vozbud:многу напната ми стоиш, релакс мало.

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Прашање до машките: Дали сметате дека пропорцииве се преголеми... инаку би сакала да намалам ама пуста конструкција, со облиниве не изгледам ко манекенкиве - скину :( за жал сите ме поистоветуваат со с... бомб а јас го мразам тоа
Гради 90
Струк 63
Колкови 90
Висина 167
Тежина 53кг
Девојко мислам дека е очигледно дека тука си дојдена да ловиш комплименти и сите го гледаат тоа. Вакви финти проаѓаат само во осмо одделение. Мислам дека е општо познато дека 90-60-90 пропорција се смета за одлична и ти со цел памет доаѓаш тука на форумов да кукаш "леле сите ме поистоветуваат со секс бомба"...

п.с. пред и мене да ме обвиниш дека сум љубоморна и дека и јас сум во "очајна потрага по мажјак" (зошто како што гледам ова ти е last resort кога веќе не знаеш што попаметно да искоментираш) и јас си го држам епитетот "с... бомба" и имам долгогодишна врска.

п.п.с. не ми е јасно зошто манекенките се земаат како стандард за убавина. Се бираат слаби манекенки за моделите што ги носат да дојдат повеќе до изглед.
Ако гледаме на тоа што бараат мажите мислам дека порничите се многу пореален приказ за тоа... а во нив не гледам анорексични манекенки.

Kajgana Shop

На врв Bottom