Слаба точка

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Мене најмногу ме нервира кога ќе ме фати некој за стомакот и тогаш можам раце да му скинам на тој што ме чепнал. :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
На веш сум слаба, па сеа точка дали е не знам. Рекетот ми е свет и за даљинското убивам на лице место. Косата, слушалките, штиклите, кучиња, мачиња, благо, и лепотиците мои две. :wub:

А т.н. луѓе, немам такви слаби точки. Али сеа ќе си напраам една.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Мене најмногу ме нервира кога ќе ме фати некој за стомакот и тогаш можам раце да му скинам на тој што ме чепнал. :)
^ Ова е негативно слаба. :)
Позитивно слаба точка ми е долен веж, боксерици поточно еден куп имам. Друга таква точка ми се бебињата, абе ги гризам од што ги сакам па плачам зошто ми е мака. :pos2:

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Друга таква точка ми се бебињата, абе ги гризам од што ги сакам па плачам зошто ми е мака. :pos2:
мрдната:pos2:

слаба точка ми е мобилниот,упаљачот,слушалките и ранецот никој не смее да ги допре без прашање

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
скаба точка ми се орхидеи (скапи се пустите), секакви животни, долна облека, и lush

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Моите по дома и мажот ми, ми се најслаби.. А после може да се каже и животните - едноставно ги обожавам :toe:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Коленото хахах... кој ме чепне за колено тешко него:devil2:... има и други и ама сега ова ми текнува.....

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Од личности, Наташа...а за предмети и такви ствари не се врзвам, шо сакет нек им прает.

Rus

Член од
26 март 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Слабост ми е едино една лицност на која немозам да и казам не,незнам засо,порано а и сеа мозам даизбрисам било кого али не и неа:toe:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16

мене да ме заголицка по стопало некој , е тогаш не само раце и нозе ке му скинам :pos:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
На Ахил слаба точка му била петата...Јас се заебав уште на третата :poss:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
СРЕЌА, АКО ЈА ДОБИЈАМ БАР ЕДНАШ ВО ЖИВОТОТ СИГУРЕН СУМ ДЕКА ИНСТАНТНО ЌЕ ЗАМИНАМ ОД СВЕТОВ.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
среќата е чувство...ако се чувствуваш среќен ќе ја имаш...
знам дека е тешко покрај се, заедно со приватната среќа...но обиди се барем:toe:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
среќата е чувство...ако се чувствуваш среќен ќе ја имаш...
знам дека е тешко покрај се, заедно со приватната среќа...но обиди се барем:toe:
ЕВЕ СЕГА ЌЕ СЕ ОБИДАМ.

едит, ништо.

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Коленото хахах... кој ме чепне за колено тешко него:devil2:... има и други и ама сега ова ми текнува.....

И мене коленото ми е најслаба точка, мразам да ме чепкаат таму замарантите кои знаат за таа слаба точка:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom