Слаба точка

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Машки парфем :) И луѓето што ги сакам....

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
slaba tockaaa????? hmmmm definitivno se zabite i kosata ..hehehe....sekako ponataka sleduva luduvanjeto po diskotekite i mraazaamzatvoren prostor hehehe:back:

abe daskal kako toa mislis da ti rcka u familija ne svativ :D:D:D

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
слаба точка..??стомакот! др све ми е ок али си иам мало меше...и не сакам никогаш никој да ме рчне таму ми паѓа глупо и сите тие работи...не сакам да ме рчкаат за моите дома ниту пак за Мај БФ.а да и мачките многу мрзам коа некој ќе ми украде

Toxic Boy

I'M MACEDONIAN!
Член од
27 јуни 2008
Мислења
215
Поени од реакции
3
мене слаба точка ми е тоа шо се нервирам за непотребни работи ама шо да праиш. тоа сум јас.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Slaba tocka mi e mobilniot kako predmet ne mozam da ziveam bez nego zimi se, potoa prijatelite i moite doma, i na kraj naivnosta moja...

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..Слаба точка е кога ќе ме навреда така што ме споредуваа со личноста која ја мразам најмногу на цел свет

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
слаба точка е коа ке се напнам со некој.. т.е да ме изнервира ептен или да ме сјебе.. тогаш у стање сум да убијам некој па макар и чоек.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Реално... Неам. Сакам да имам, ама ете. На жалост не. Што и не е толку трагично. Понекогаш ми е дури и подобро што немам, отколку кога гледам на други како им` е кога ќе ги погодат во точката им`. Ништо што го сакам, од филм до клавир до спорт до храна до навика, ништо од тоа го нема потребното. Луѓе... Ги имаше. Животни... И нив ги имаше. А и мислам дека јас никогаш никому не сум била битна до толку, па да би била нечија слабост. :jaj:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
зеленоока бринета уффффффффф

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
најслаба точка ми се трите другарки,сестри..
некој ме мавне по нив можам да очи да му извадам.
исто и за моите дома,брат ми и кучето:)

а кај машко слаба точка ми е длабок поглед со темни очи,се топам у секунда и може се да добијат у тој момент.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
единствена слаба точка ми е една личност...се разбира женско...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom