Ова не би го возел... Прермногу е копиљско и фушерајски изработено. Бар мене така ми изгледа.Volkswagen напиша:
Ова моторчево на насловна страна во Дневник огласник за 700-800 евра така нешто го продаваа Ново...фирма од Велес.
И колку пари се тие?bullet напиша:abe za skuter samo sr50r i nisto drugo.... policen go nema i poizdrzliv sve drugo e J*bi vetar ......
Да си го земиш SYM-от и ич да не се мислиш. Јас имам SYM JET 50 векје 7 години и поминав 12000 километри а немам ништо сменато на него, дури и свеќицата е оригиналната. Само двотактол и бензин и шибај.На рамно оди околу 75 км/ч, доста е силно за на угорници и потрошувачката му е 2,5-3 литри на 100 км. За APRILIA ili GILERA ќе платиш дупло , а не добиваш ништо повеќе од SYM-от. Имам другар сервисер за скутерчиња и ми кажува дека кинеските биле редовни кај него, а ако се расипела некоја произведена во Италија дефектот бил над 100 евра . Кинески скутер можеш да најдеш ист модел под две различни имиња (KEEWAY и BAOTIAN) шо значи ги произведуваат некаде во некоја дупка и после ставај каква сакаш лепенка :baeh: .ace28 напиша:nekako slusam deka site gi falat tie keeway,bilo od novite bilo od starite.sum za kupuvanje ama ima uste eden sto mi pravi merak,Sym nekade okolu 1690 ili 1890evra.ke vidam za sto ke se odlucam.fala za odgovorot.
Тоа со потрошувачката е за фалење? Па мене 125-ката ми троши 3,5-4л на 100 км. А за возењето и одењето не правиме муабет... А пашај го другарти колку италијански се сипат во годината? Искрено јас имам Каџива 125 и има поминато 46.000 па нема гајле. И ако ја имам јас без проблем ке помине уште 100.000lexmark напиша:Да си го земиш SYM-от и ич да не се мислиш. Јас имам SYM JET 50 векје 7 години и поминав 12000 километри а немам ништо сменато на него, дури и свеќицата е оригиналната. Само двотактол и бензин и шибај.На рамно оди околу 75 км/ч, доста е силно за на угорници и потрошувачката му е 2,5-3 литри на 100 км. За APRILIA ili GILERA ќе платиш дупло , а не добиваш ништо повеќе од SYM-от. Имам другар сервисер за скутерчиња и ми кажува дека кинеските биле редовни кај него, а ако се расипела некоја произведена во Италија дефектот бил над 100 евра . Кинески скутер можеш да најдеш ист модел под две различни имиња (KEEWAY и BAOTIAN) шо значи ги произведуваат некаде во некоја дупка и после ставај каква сакаш лепенка :baeh: .