Скутерчиња: Се за и околу нив

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
абе на твојот лингбен му беше изваден границникот ако му бил колку ти идесе со изваден граничник ти благодарам
Му беше изваден и идеше 50

Член од
3 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
друже колку пари се кивеј ф-акт нови и каде ги има? фала многу поздрав

--- надополнето ---

Колку пари се кивеј- ф-акт рејсинг нови и каде ги има?Иначе моторчето е закон фала многу поздрав

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
друже колку пари се кивеј ф-акт нови и каде ги има? фала многу поздрав

--- надополнето ---

Колку пари се кивеј- ф-акт рејсинг нови и каде ги има?Иначе моторчето е закон фала многу поздрав
Има нови кивеј ф-акт обични, racing и naked NKD ... јас имам рејсинг како на аватарот мој ... цената е 1100 евра може и да е намалена незнам инаку ги има во Dynamix спроти сет компјутери во карпош, голем салон е нема да го промашиш ...

Јас сум супер задоволен од скутерот

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Спроти Зирад Банка се продаваат некои моторчиња, и има еден реплика на априлијата ама од надвор скрос ист : ). 1000 еври, заборавив шо фирма е некоја кинеска, незнам дали вреди тие пари.

S

StormRage

Гостин
Спроти Зирад Банка се продаваат некои моторчиња, и има еден реплика на априлијата ама од надвор скрос ист : ). 1000 еври, заборавив шо фирма е некоја кинеска, незнам дали вреди тие пари.
90% е хамачи... добри се наводно се склопувале во Априлија иии како шо ми рече пријателче механичар за овие работи моторот бил ист значи одговара и машина од априлија... иам еден другар има уште има блокажа до 50км/х ама тие 50 ги корни одма... така да ако ти се даваат тие пари земај... или веќе ако сакаш поквалитетна машина земи си Џенерик не се баш удобни ама сигурно поќе ќе тера

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
90% е хамачи... добри се наводно се склопувале во Априлија иии како шо ми рече пријателче механичар за овие работи моторот бил ист значи одговара и машина од априлија... иам еден другар има уште има блокажа до 50км/х ама тие 50 ги корни одма... така да ако ти се даваат тие пари земај... или веќе ако сакаш поквалитетна машина земи си Џенерик не се баш удобни ама сигурно поќе ќе тера
Аиии извадиле муабети дека се склапа во априлиа хахаха сигурно :pos2: не е ни машината иста ... поквалитетно од кинеските играчки се generic, keeway, sym, kymco итн ...

Член од
3 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Фала друже на информаци

--- надополнето ---

А ти колку време го имаш и како е со потрошња ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Фала друже на информаци

--- надополнето ---

А ти колку време го имаш и како е со потрошња ?
Јас го купив 2 месеца пред нова година кога беше вон сезона и имаше попусти :) тогаш го земав 800 евра, па после нова година беше 1200 евра и сега го намалија на 1100 евра.

Потрошња околу 3.5 литри ... двотактни се затоа малце повеќе трошат ама постартни и побрзи се од 4 тактните ... кинеските џубренца се 4 тактни и трошат околу 2-2.5 некои и повеќе ама тапа се за возење имав кинез :P

Член од
3 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Да да не сум видел извини :D

--- надополнето ---

И колку иде кивејот ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Да да не сум видел извини :D

--- надополнето ---

И колку иде кивејот ?
65 макс со мене пошто сум 80тина килца без крилца :) + можеш спортски ауспух да му ставаш гианели од 7-8000 ден, ролни, федерчиња, варијатори бла бла ... ама јас си го чувам фабрички како што е без додатни зебанции

Kajgana Shop

На врв Bottom