merlin
Мадридистика...
- Член од
- 29 јуни 2006
- Мислења
- 543
- Поени од реакции
- 119
шо се чудава од страна, од долу, од горе каде да ги најдам (да ги симнам)
Баш и мене ме интересира како се постигнати овие додатоци , или сепак се работи за Apple компјутер со тема на Windows 7???
А мора да имаш Rainmetar за да ти функционира Омнимо? И дали ова работи само на Виндоус7 ?
Мора да да имаш Rainmeter за Омнимо....Rainmeter is fully compatibile with Windows XP, Vista, and 7...Што значи може на XP :smir:А мора да имаш Rainmetar за да ти функционира Омнимо? И дали ова работи само на Виндоус7 ?
Фалење ...... Ти иде некој на кафе дома, и одма очите во додатоците паѓаат.....:smir::back:Никад нема да сфатам зошто ги ставате на десктоп виџетиве за време и за дата. Па побогу долу десно тоа што е?
Ко баба ми што има на 70 квадрати 4 саати и од секаде само штракање се слуша, така и овде на десктопотФалење ...... Ти иде некој на кафе дома, и одма очите во додатоците паѓаат.....:smir::back:
Ехххх баш исто....и јас имам ко твојата Баба, само што мојата да и дозволиш би го зела градскиот часовник во собата само колку да го гледа времето, а притоа има уште 100часовници околу неа...:smir:Ко баба ми што има на 70 квадрати 4 саати и од секаде само штракање се слуша, така и овде на десктопот