ти некој аналист да не си ... и сега не е работава дека ќе се спрепињаме на копитата на коњите (одкако се виде дека нема да биде така) туку сега ќе мрчиме дека немало шанси ова ... туу шо луѓе сме еј ... ајде ништо да не правиме ... ја незнам шо се замараме ... онака шо имаме имаме и доста е ... фазла не треба ..Аха, ова како во SimCity кога ќе насоберев пари, па ставав споменици на секое, на нешто да ги потрошам и да не ми се буни народот дека не бил убав градот.
Со кој буџет планираат да го направат ова?
Мислам, стварно, не дека би ми сметало да го средат градот, ама будимо реални, ова нема шанса да се оствари во блиска иднина.
Епа ај кажи ми дека има владата пари, буџетот е преполн, немаме никакви долгови, економијата ни цвета, здравството и образованието се совршени, па ќе работиме сега на развој на архитектурата на главниот градекстра ... е ова се вика проекција и супер изгледа ..
а не на А1 ми нафрлале безвеза коњи наоколу и си праат муабет една година на нешто шо ни е у план ни пак е приближно близу до тоа шо треба да биде ...
ти некој аналист да не си ... и сега не е работава дека ќе се спрепињаме на копитата на коњите (одкако се виде дека нема да биде така) туку сега ќе мрчиме дека немало шанси ова ... туу шо луѓе сме еј ... ајде ништо да не правиме ... ја незнам шо се замараме ... онака шо имаме имаме и доста е ... фазла не треба ..
ти у влада да не работиш ?Епа ај кажи ми дека има владата пари, буџетот е преполн, немаме никакви долгови, економијата ни цвета, здравството и образованието се совршени, па ќе работиме сега на развој на архитектурата на главниот град
Не викам да не го прават, не викам дека е лошо, ниту дека сега имаме па не треба, само сум реална.
.....па мора од некаде да се почнеБрат мала забелешка. Скопје не е само строг центар на градот...