Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
И што се разбравте?
Кога е работното време на плажата оти сакам да дојдам во Скопје надоцна до 2014та оти сите ми имаат раскажувано дека тој Коце бил многу интелигентен и креативен кмет, градот го направил подобар од Цариград и станал второто око на светот.
За да си планирам кога е отворена плажата да дојдам, и дали работи и во недела?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.983
Поени од реакции
12.620
И што се разбравте?
Кога е работното време на плажата оти сакам да дојдам во Скопје надоцна до 2014та оти сите ми имаат раскажувано дека тој Коце бил многу интелигентен и креативен кмет, градот го направил подобар од Цариград и станал второто око на светот.
За да си планирам кога е отворена плажата да дојдам, и дали работи и во недела?
И јас слично планирам...само најдобро ќе биде да носиме сулфурна киселина за да се намачкаме пред да влезиме во вода, за да не не нагризе водата и околишот :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
море да донеси градоначалникот уште неколку пристојни девојки да го презентираат проектот ин лајв ќе се испотепате таму....не се прајте многу наивни.............
незнам кој е наивен во случајов

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
И јас слично планирам...само најдобро ќе биде да носиме сулфурна киселина за да се намачкаме пред да влезиме во вода, за да не не нагризе водата и околишот :)
Ти да влегуваш во вода. Јас не влегувам во води со ајкули киборзи (ајкула + школка од стар автомобил, апарати за бела техника итн.).
Ќе си седам на плажата и ќе сликам. Сега дали графика или ал фреско ќе видам (како ќе ме инспирираат посетителите на плажата).

S

stefi

Гостин
Слушам ќе немало бањање, плажата само за сончање ќе била.

Член од
28 мај 2010
Мислења
201
Поени од реакции
25
Абе ти стварно мислиш дека нема да се бањат ?

лол у 500$ дека ќе има!

S

stefi

Гостин
Ок бе ако ги рачунаш ѓупците, и тие на водици шо се џиткаат по крстот.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
Градска плажа Какакабана:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728

Па и базените имаат доводни цевки де. Не може се од Вруток да чекаме. Вака ќе има поголема циркулација на водата, почиста ќе биде. За тоа се тие наменети, ама се користат за друго затоа што плажата тек сега ќе се гради. :pos:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.818
Поени од реакции
12.308

Таму се криеја Отпишаните Тихи, Пајо, Прле.

Вака ќе има поголема циркулација на водата, почиста ќе биде.
Доволно е као апаурин. Седни близу некоја дупка...жубори, смирува жиФци...само ако ти е затнат нос, инаку јок :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Тој што ќе влезе да се капи во Вардар,ќе излези како Achmed the dead terrorist.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Охохохо плажава може гомна да јаде , каква плажа видов денес у парк , едно стотина цигани у езерото у парк рипаат оад мостови пливаат ГњУРАТ се сончаат со мотори вртат кругови , шема ! :)

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Пошо плажа без капење не бидува сигурен сум дека ке се капаат одредени индивидуалци, а само на неколку метри од таа плажа има одводни цевки би рекол дека се симнуваме на нивото на Замбија

Kajgana Shop

На врв Bottom