Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
На пазар3 пред некое време се продаваше подморница. Сакате да собереме пари и да ja купиме? Да ја вртиме шемата, фраери ќе бидеме како оние со БМВ на Ленинова :drk:
Да беше подречница, да размислевме, а подморница...дали ќе може да ја регистрираме, немој бугарски таблици да бараат :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
Јас сум од заостанатите па не сфатив, изгледа затоа и не можам уште да го разберам проектов :)

--- надополнето ---

Да беше подречница, да размислевме, а подморница...дали ќе може да ја регистрираме, немој бугарски таблици да бараат :)
И така пола македонија со бугарски пасоши се, ќе има кој да ја регистрира :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ај жени доста е,умрев од смеа.
Таман и избраниов ми остави порака,па да ви ја пренесам за добра ноќ : ВМРО-ДПМНЕ до смрт!

Патем утре ливада ќе си правам дома,само овца ми фали :pos:

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Таман и избраниов ми остави порака,па да ви ја пренесам за добра ноќ : ВМРО-ДПМНЕ до смрт!

Мееееее! Тукааа суммм! :) :smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580

Зарем малце ти се 2.000.000 овци во Македонија? Да си бираш по раса,пол,националност,верска и партиска припадност :)

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ајде сега сите на спиење, утре не чека пеколен ден од 39 степени!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Фала ти златен,за ова имаш патување низ Европа од мене.(за избраниот се однесува)
Добра ноќ на сите :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ке прави некој со мене замок од песокот?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
примате на плажата и од други градови?:smir: поздрав за идејата, поглупа здравје!:toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Уште ли дробите за плажава :) Она само што не е готова,вие уште сеири мавате..Иначе да не знаете кај да испечатам флаери,да поделам на пар луѓе, за свечено отварање..на Леандра,Македонка,Џену,Новинарка :) ..За нив резеервирав VIP лежалки прва класа ,одма до Вардар, масажа и лосионче им следуе гратис..части фирма :wink: Мислам дека после третманот,стални муштерики ќе придобиеме на плажата,е сега,глејте само купачите да ви се ускладени по нијанса,строго дводелни,по можност тангици,да прикажеме дека и ние имаме квалитет атрибути,со кои може да се гордееме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom