Скопјанки - спремајте бикини!

Плажа на Вардар?

• Вкупно гласачи
    186

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Мрчете, мрчете, кога ќе се наредите на пеколот во август сите покрај Вардар ќе збориме :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мрчете, мрчете, кога ќе се наредите на пеколот во август сите покрај Вардар ќе збориме :)
А плажата, а терасава на мој спрат.. плус и кадата ми е достапна, на оваа плажа нема бањање :(

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па вие сите неблагодарни, кај ви прават плажа за сончање, да фатите малце тен место да плаќате базени и солариуми уште па и сакате бањање :)

Ќе се исончаш на плажа покрај Вардар и одиш дома под туш, Коце си ја знае работата :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
Па вие сите неблагодарни, кај ви прават плажа за сончање, да фатите малце тен место да плаќате базени и солариуми уште па и сакате бањање :)

Ќе се исончаш на плажа покрај Вардар и одиш дома под туш, Коце си ја знае работата :)
Па знаете ли вие дека од кога во Париз направиле плажа, таму луѓето не користат базени и солариуми...
Додека вие одите во Париз на шетање, Коце оди по идеи :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Уште ли дробите за плажава :) Она само што не е готова,вие уште сеири мавате..Иначе да не знаете кај да испечатам флаери,да поделам на пар луѓе, за свечено отварање..на Леандра,Македонка,Џену,Новинарка :) ..За нив резеервирав VIP лежалки прва класа ,одма до Вардар, масажа и лосионче им следуе гратис..части фирма :wink: Мислам дека после третманот,стални муштерики ќе придобиеме на плажата,е сега,глејте само купачите да ви се ускладени по нијанса,строго дводелни,по можност тангици,да прикажеме дека и ние имаме квалитет атрибути,со кои може да се гордееме :)
Не за џабе те одбравме менаџер на плажата,веднаш ќе испаднеш со нови идеи.Ти благодариме за лежалките во првиот ред,ние за возврат цел ден химната ќе ја пееме : Освен сеир ништо друго не ни останува.Македонка подморницава е закон! :pos:

Доста ни е од плажава,дајте друг проект :icon_lol:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Уште ли дробите за плажава :) Она само што не е готова,вие уште сеири мавате..Иначе да не знаете кај да испечатам флаери,да поделам на пар луѓе, за свечено отварање..на Леандра,Македонка,Џену,Новинарка :) ..За нив резеервирав VIP лежалки прва класа ,одма до Вардар, масажа и лосионче им следуе гратис..части фирма :wink: Мислам дека после третманот,стални муштерики ќе придобиеме на плажата,е сега,глејте само купачите да ви се ускладени по нијанса,строго дводелни,по можност тангици,да прикажеме дека и ние имаме квалитет атрибути,со кои може да се гордееме :)
Ти па од Куманово одма се подаде да бидеш редар на плажава :icon_lol:
Знаеш ли колку пушачи има пред тебе у штаб? Не се радуј за џабе, да не останеш пак само со вазелинче :back:
Нешо слично као

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Нема пушење, за џабе ли го донесовме законот за забрана,во затворени објекти :pos2: У "наша" партија све ти се анти-пушачи, за разлика од "Вашата", вие и на Jack Daniels сте удриле, само немој и од тоа белото да почињате....
Не ме интересира партија,лепете етикети колку сакате :baeh:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Многу јако за скопјани, ќе се сончате на плажата покрај Вардар и ќе одите дома на туширање. Одмор и рекреација за поздрав!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ајде сега сите на спиење, утре не чека пеколен ден од 39 степени!
Затоа Вардар е тука кој ќе не прегрне со својата лековита способност и неколкуте препарати за домаќинство.:)

Јас уште од сега имам резервирано за наредните два месеци да имам секој ден место на плажата. Не ми се ризикува да се туширам дома за да се освежам кога Вардар го имам како опција. :)

Многу јако за скопјани, ќе се сончате на плажата покрај Вардар и ќе одите дома на туширање. Одмор и рекреација за поздрав!
Неееее. Ќе стаат тушеви таму. Таман тушевите од Вардар ќе влечат вода... Мераци бе! Ќе завидувате сите:smir:

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
:pos2:Прегледај го приврзокот 30132

Mилина :pipi: Автобуска станица Скопје ... Не..паркинг Скопје.. Шо убаво било Скопје пред 30-40 год..го сменив мислењето,ништо да не се дира ! нека си остане све како у времето на маршалот .. Тито :star:

Дружее Тито, ми ти се кунемоо...
Vo toa vreme majmunite bea vo zooloska gradina.:pos2:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Затоа Вардар е тука кој ќе не прегрне со својата лековита способност и неколкуте препарати за домаќинство.:)
Немој сега ти да им ја земаш на дојранчани фразата и лековитата способност, мислам ова веќе не е фер, уште да кажеш дека најлековит е некаде околу 6-7 часот кога масовно на цело село, пардон масовно од цело село, пардно масовно од цел град, во Вардар се слеваат најлековитите супстанции, па убаво е во тој период да бидеш крај Вардар и да ја вдишуваш несебично ослободената лековитост од граѓаните на градот на хуманоста :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Немој сега ти да им ја земаш на дојранчани фразата и лековитата способност, мислам ова веќе не е фер, уште да кажеш дека најлековит е некаде околу 6-7 часот кога масовно на цело село, пардон масовно од цело село, пардно масовно од цел град, во Вардар се слеваат најлековитите супстанции, па убаво е во тој период да бидеш крај Вардар и да ја вдишуваш несебично ослободената лековитост од граѓаните на градот на хуманоста :)
Ааааа гајле ми е мене за Дојран. Таму имаат само лековита вода. Овде покрај лековита вода можеш да најдеш нешо за низ дома. А богами, ако имаш (не)среќа и влезеш во Вардар тек - тук ќе најдеш некое сифилисче, гонорејче, хепатитче, херпесче, крастиче за по кожа и слични препарати за нега на здравјето. :pos:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ааааа гајле ми е мене за Дојран. Таму имаат само лековита вода. Овде покрај лековита вода можеш да најдеш нешо за низ дома. А богами, ако имаш (не)среќа и влезеш во Вардар тек - тук ќе најдеш некое сифилисче, гонорејче, хепатитче, херпесче, крастиче за по кожа и слични препарати за нега на здравјето. :pos:
Не случајно на мода се 2 во 1, 3 во 1, итн. во 1 :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
море да донеси градоначалникот уште неколку пристојни девојки да го презентираат проектот ин лајв ќе се испотепате таму....не се прајте многу наивни.............

Kajgana Shop

На врв Bottom