А плажата, а терасава на мој спрат.. плус и кадата ми е достапна, на оваа плажа нема бањањеМрчете, мрчете, кога ќе се наредите на пеколот во август сите покрај Вардар ќе збориме
Па знаете ли вие дека од кога во Париз направиле плажа, таму луѓето не користат базени и солариуми...Па вие сите неблагодарни, кај ви прават плажа за сончање, да фатите малце тен место да плаќате базени и солариуми уште па и сакате бањање
Ќе се исончаш на плажа покрај Вардар и одиш дома под туш, Коце си ја знае работата
Башка и мирис на јод, за синуси добар е :tv:Мрчете, мрчете, кога ќе се наредите на пеколот во август сите покрај Вардар ќе збориме
Не за џабе те одбравме менаџер на плажата,веднаш ќе испаднеш со нови идеи.Ти благодариме за лежалките во првиот ред,ние за возврат цел ден химната ќе ја пееме : Освен сеир ништо друго не ни останува.Македонка подморницава е закон!Уште ли дробите за плажава Она само што не е готова,вие уште сеири мавате..Иначе да не знаете кај да испечатам флаери,да поделам на пар луѓе, за свечено отварање..на Леандра,Македонка,Џену,Новинарка ..За нив резеервирав VIP лежалки прва класа ,одма до Вардар, масажа и лосионче им следуе гратис..части фирма :wink: Мислам дека после третманот,стални муштерики ќе придобиеме на плажата,е сега,глејте само купачите да ви се ускладени по нијанса,строго дводелни,по можност тангици,да прикажеме дека и ние имаме квалитет атрибути,со кои може да се гордееме
Ти па од Куманово одма се подаде да бидеш редар на плажаваУште ли дробите за плажава Она само што не е готова,вие уште сеири мавате..Иначе да не знаете кај да испечатам флаери,да поделам на пар луѓе, за свечено отварање..на Леандра,Македонка,Џену,Новинарка ..За нив резеервирав VIP лежалки прва класа ,одма до Вардар, масажа и лосионче им следуе гратис..части фирма :wink: Мислам дека после третманот,стални муштерики ќе придобиеме на плажата,е сега,глејте само купачите да ви се ускладени по нијанса,строго дводелни,по можност тангици,да прикажеме дека и ние имаме квалитет атрибути,со кои може да се гордееме
Затоа Вардар е тука кој ќе не прегрне со својата лековита способност и неколкуте препарати за домаќинство.Ајде сега сите на спиење, утре не чека пеколен ден од 39 степени!
Јас уште од сега имам резервирано за наредните два месеци да имам секој ден место на плажата. Не ми се ризикува да се туширам дома за да се освежам кога Вардар го имам како опција.Мрчете, мрчете, кога ќе се наредите на пеколот во август сите покрај Вардар ќе збориме
Неееее. Ќе стаат тушеви таму. Таман тушевите од Вардар ќе влечат вода... Мераци бе! Ќе завидувате сите:smir:Многу јако за скопјани, ќе се сончате на плажата покрај Вардар и ќе одите дома на туширање. Одмор и рекреација за поздрав!
Vo toa vreme majmunite bea vo zooloska gradina.:pos2::pos2:Прегледај го приврзокот 30132
Mилина Автобуска станица Скопје ... Не..паркинг Скопје.. Шо убаво било Скопје пред 30-40 год..го сменив мислењето,ништо да не се дира ! нека си остане све како у времето на маршалот .. Тито :star:
Дружее Тито, ми ти се кунемоо...
Немој сега ти да им ја земаш на дојранчани фразата и лековитата способност, мислам ова веќе не е фер, уште да кажеш дека најлековит е некаде околу 6-7 часот кога масовно на цело село, пардон масовно од цело село, пардно масовно од цел град, во Вардар се слеваат најлековитите супстанции, па убаво е во тој период да бидеш крај Вардар и да ја вдишуваш несебично ослободената лековитост од граѓаните на градот на хуманостаЗатоа Вардар е тука кој ќе не прегрне со својата лековита способност и неколкуте препарати за домаќинство.
Ааааа гајле ми е мене за Дојран. Таму имаат само лековита вода. Овде покрај лековита вода можеш да најдеш нешо за низ дома. А богами, ако имаш (не)среќа и влезеш во Вардар тек - тук ќе најдеш некое сифилисче, гонорејче, хепатитче, херпесче, крастиче за по кожа и слични препарати за нега на здравјето.Немој сега ти да им ја земаш на дојранчани фразата и лековитата способност, мислам ова веќе не е фер, уште да кажеш дека најлековит е некаде околу 6-7 часот кога масовно на цело село, пардон масовно од цело село, пардно масовно од цел град, во Вардар се слеваат најлековитите супстанции, па убаво е во тој период да бидеш крај Вардар и да ја вдишуваш несебично ослободената лековитост од граѓаните на градот на хуманоста
Не случајно на мода се 2 во 1, 3 во 1, итн. во 1Ааааа гајле ми е мене за Дојран. Таму имаат само лековита вода. Овде покрај лековита вода можеш да најдеш нешо за низ дома. А богами, ако имаш (не)среќа и влезеш во Вардар тек - тук ќе најдеш некое сифилисче, гонорејче, хепатитче, херпесче, крастиче за по кожа и слични препарати за нега на здравјето.