S
Samurai_Sk
Гостин
Се познава по фаца дека е голема к.рва, цицач на пари, очите не лажат.
Аххахахах така е америте се паметни. Има и времена зелена картаА им се смеевме на Американциве што прават prenup и остали ствари Пари на сметка се чуваат во банка, ќе трошиме кога ќе си дојдам, наши се парите без разлика дали е машко или женско, така се игра.
Со играње пичкарски игри не се стигнува далеку. Или ја бидува работата или не. Чисто, без игри, без интриги. Јас лично мислам, подобро во животов да бидам заебан отколку да играм пичкарски игри.А им се смеевме на Американциве што прават prenup и остали ствари Пари на сметка се чуваат во банка, ќе трошиме кога ќе си дојдам, наши се парите без разлика дали е машко или женско, така се игра.
ситуацијата е опаеана во една песна која очигледно клисаров не ја ислушал.А им се смеевме на Американциве што прават prenup и остали ствари Пари на сметка се чуваат во банка, ќе трошиме кога ќе си дојдам, наши се парите без разлика дали е машко или женско, така се игра.
Да али ги глеаш луѓево денес, скриени рогови еден до последен, ти може ќе си фер све али не знаеш на каква мина ќе нагазиш. Ептен треба среќа да имаш иако и јас се сложувам дека како тебе треба.Со играње пичкарски игри не се стигнува далеку. Или ја бидува работата или не. Чисто, без игри, без интриги. Јас лично мислам, подобро во животов да бидам заебан отколку да играм пичкарски игри.
Не знам, мене ми се чини дека сепак поголем дел од луѓето (и девојките) се фер и некако еве функционира светот сеуште не пропаднал.Да али ги глеаш луѓево денес, скриени рогови еден до последен, ти може ќе си фер све али не знаеш на каква мина ќе нагазиш. Ептен треба среќа да имаш иако и јас се сложувам дека како тебе треба.
Кога тогаш ке бидеш заебан од другата половина, само да не дозволуваме вака, кога жената стигнува да манипулира со претсетадели, министри, директори, шефови,бизнисмени што не прави нас посебни така да тоа е.Со играње пичкарски игри не се стигнува далеку. Или ја бидува работата или не. Чисто, без игри, без интриги. Јас лично мислам, подобро во животов да бидам заебан отколку да играм пичкарски игри.
Кога тогаш ке бидеш заебан од другата половина, само да не дозволуваме вака, кога жената стигнува да манипулира со претсетадели, министри, директори, шефови,бизнисмени што не прави нас посебни така да тоа е.
Другар, не ти се тебе жените криви. Иди на доктор, нека ти препише инекции со тестостерон, крв ми тече од очи додека те читам[DOUBLEPOST=1404653475][/DOUBLEPOST]Секој се прави овде маж,еб.ч, швалер, секој 100% сум сигурен запознал или ке запознае некоја женска во животот што ке игра мајтап со него
Земи го и овој со тебе, може ќе ви дадат попустKaков данок на неискуство кај момаков
Да бидеш бета има негативни импликации по твојот љубовен, бизнис и социјален живот. Земи си тестостерон терапија и спаси си го животот. Јас не ти барам ништо, едно фала е доволно.хахаах ете ти типичен балканец, а кој знај колки пари си дал по к.рви ти хахаха само Бог знае, којзнај колку пати си отишол до Бугарија да боцкаш нешто толку пат за п.чка нели??? иди утепај се мене најде да ми разкажеш приказни
Мислиш тоа казна ќе и биде?На девојката и треба 3 црнаци за казна. хахаха