Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А им се смеевме на Американциве што прават prenup и остали ствари :) Пари на сметка се чуваат во банка, ќе трошиме кога ќе си дојдам, наши се парите ;) без разлика дали е машко или женско, така се игра.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
А им се смеевме на Американциве што прават prenup и остали ствари :) Пари на сметка се чуваат во банка, ќе трошиме кога ќе си дојдам, наши се парите ;) без разлика дали е машко или женско, така се игра.
Аххахахах така е америте се паметни. Има и времена зелена карта :)

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Со играње пичкарски игри не се стигнува далеку. Или ја бидува работата или не. Чисто, без игри, без интриги. Јас лично мислам, подобро во животов да бидам заебан отколку да играм пичкарски игри.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.780
Поени од реакции
49.642
ситуацијата е опаеана во една песна која очигледно клисаров не ја ислушал.

колку треба да си умрен да мислиш дека никој нема да ти ја надене додека си отиден негде и дека нема да брцне во чекмежето.

G

Gricko_

Гостин
Kaков данок на неискуство кај момаков. И ја до пред 3-4 години бев многу неискусен, ама фала Богу немав многу пари, којзнае и мене можда ќе ме влечкаше некоја вака. Некои жени само да ти го дознаат името и презимето и за некој ден да разберат на кој си, дали имаш пари и да те видат слаб на неа, ако имаш пари, замина како дечково. Ако немаш, срам е за неа да си виден во нејзина близина и ќе те бара за да и најдеш некој тест за факс или ќе те чува за резерва додека расипнички си го живее животот. И кога прави муабет со тебе, вака некако оди, излеговме со другаркиве у кафана, ама ние не пиеме. И 5 пати ти го нагласува и повторува истото. Имав една онака поблиска, не испадна ништо, после некоја година почна да ми зборува за некој странец што бил маѓепсан од нејзината убавина и онака неосетно имал негова јахта, ќе дојдел кога сакала и ќе и купел некој лаптоп од 2 000 евра од чиста мира. И на крај вика, не дека ми е мене за парите. Тоа е тој муабет, има такви, ама јас не сум, јас сум чесна, не газам на мравка. Пред мене ги оговара другарките Скопјанки, а секој викенд е со нив исликана по фб. Нормално си дојде типот, си заврши работа (ваљда), па оваа лани почна тажни статуси да пишува по фб, па ајде дојди, па како женската. Нормално, ти да и спомниш за без обврски, не иде во обѕир, а од друга страна не иде во обѕир пак да ја држиш за рака. Многу ретки исклучоци има, ептен треба да се најдете.

За неверството не знам кај му бил умот, стварно!
Еве на што мислам:
http://forum.kajgana.com/threads/Какво-однесување-ги-привлекува-жените-или-sussaro-style-против-Шкорпион-style.65163/#post-5510710

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со играње пичкарски игри не се стигнува далеку. Или ја бидува работата или не. Чисто, без игри, без интриги. Јас лично мислам, подобро во животов да бидам заебан отколку да играм пичкарски игри.
Да али ги глеаш луѓево денес, скриени рогови еден до последен, ти може ќе си фер све али не знаеш на каква мина ќе нагазиш. Ептен треба среќа да имаш иако и јас се сложувам дека како тебе треба.

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Да али ги глеаш луѓево денес, скриени рогови еден до последен, ти може ќе си фер све али не знаеш на каква мина ќе нагазиш. Ептен треба среќа да имаш иако и јас се сложувам дека како тебе треба.
Не знам, мене ми се чини дека сепак поголем дел од луѓето (и девојките) се фер и некако еве функционира светот сеуште не пропаднал.
Ова се примери кои ни паѓаат во очи плус вака за морализирање по форуми како нарачани се.
Ако си ок човек, околу тебе ќе се вртат воглавном ок луѓе и веројатноста да се зафркнеш е мала. А да анализираме веројатност е без везе, пошо постои веројатност и да го згази кола на човек и да добие рак и свашта се дешава.

S

Samurai_Sk

Гостин
Кога тогаш ке бидеш заебан од другата половина, само да не дозволуваме вака, кога жената стигнува да манипулира со претсетадели, министри, директори, шефови,бизнисмени што не прави нас посебни така да тоа е.

O

Orion.

Гостин
Кога тогаш ке бидеш заебан од другата половина, само да не дозволуваме вака, кога жената стигнува да манипулира со претсетадели, министри, директори, шефови,бизнисмени што не прави нас посебни така да тоа е.

Секој се прави овде маж,еб.ч, швалер, секој 100% сум сигурен запознал или ке запознае некоја женска во животот што ке игра мајтап со него
Другар, не ти се тебе жените криви. Иди на доктор, нека ти препише инекции со тестостерон, крв ми тече од очи додека те читам[DOUBLEPOST=1404653475][/DOUBLEPOST]
Kaков данок на неискуство кај момаков
Земи го и овој со тебе, може ќе ви дадат попуст

S

Samurai_Sk

Гостин
хахаах ете ти типичен балканец, а кој знај колки пари си дал по к.рви ти хахаха само Бог знае, којзнај колку пати си отишол до Бугарија да боцкаш нешто толку пат за п.чка нели??? иди утепај се мене најде да ми разкажеш приказни, такви приказни раскажи им на клинците кој уште се невини, колку си страшен спрема жените.

Последно уредено од модератор:
O

Orion.

Гостин
хахаах ете ти типичен балканец, а кој знај колки пари си дал по к.рви ти хахаха само Бог знае, којзнај колку пати си отишол до Бугарија да боцкаш нешто толку пат за п.чка нели??? иди утепај се мене најде да ми разкажеш приказни
Да бидеш бета има негативни импликации по твојот љубовен, бизнис и социјален живот. Земи си тестостерон терапија и спаси си го животот. Јас не ти барам ништо, едно фала е доволно.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Баталете љубов и романтики, грам мозок треба за да знаеш дека пари и имот спаѓаат во онаа категорија нешта кои бараат посебна внимателност кога располагате со нив. И повеќето од нас се внимателни. И не само кон љубовници, туку и кон сопствени деца, браќа, сестри и сл (навистина ретки, на пример, се оние родители, кои од љубов, дозволиле нивното 20 годишно дете целосно слободно да располага со нивните животни заштеди).
Трагикомичнава епизода е само вообичаена, очекувана разврска (завршница) на она што се случува кого во комбинација има заљубено лице со занемарлив IQ и пресметана личност со извесна дарба за манипулација.

Kajgana Shop

На врв Bottom