Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дандо банда без команда засекогаш ќе си остане Дандо банда без команда.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Да, гледам сите што немаат деца ептен печалат пари. Затоа градов и државата ни е пун курац со Македонци над 30 години неспособни мрсули да избришат, а не па семејство да создадат. Цел ден висат по кафиња и мерат улици или најстрошно се дрогираат и тонат во алкохол. Али грешките покасно се плаќаат во животот. Ние допрва го чувствуваме половина од тоа што ќе го чувствуваме во наредните 10 години. Блуд и неморал нема никаде да не одведе, туку ќе не уништи.
Да не се најде у тие? Астронаут, па уште без работа, држи лекции на неспособни невработени.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Male Supremacy

I eat the brains from my enemy's head
I proudly wear their scalps
I burn their towns to the ground to me the prisoners bow
muscle, sweat, long hair and dirt leather, fur and chains
my uniform torn and worn covered with blood stains
testosterone mates with adrenaline
bearing a son of insane aggression
woman will never know or understand
the power men feel to kill with their hands

After the war I come home weak and sore
I fall into your arms
we lie by the fire
you feed my desire with me safe and warm
outside the wind blows cold
inside the embers glow shelter from the storm

Years been away I fought night and day
for my land and my king
woman it's true
I do battle for you, you my everything
when on the fur I make love to her
how her body sings

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Тетоважа е одлика на курвински карактер и крај на муабетот. Никоја нормална не би се тетовирала, туку тешки курвештии.

Да бе, сите часни сестри сте на форумов човек капа да ви скида. Знаеш да живеев на Филипини, па ај да ме лажеш, али нон-стоп сум меѓу луѓе и знам што се случува. Знаеш ако другарките на жена ми се раскурвани ороспии испуштени од рацете на нивните родители, пошто денес е тренд да глумиш Холивуд родител, јас сигурно нема да дозволам мојата жена додека јас печалам пари, се мачам за нив да им обезбедам подобар и поубав живот да се дружи со такви ороспии и цел ден да виси по кафиња. Знаеш ским си такав си;)

Јас гледам на мои пола другари како им завршија бракови, како ги пораснаа своите деца, а се е тоа резултат на тоа затоа што се тешка педерана во душа и дозволија жени да им командуваат во живот. Му соли памет цел ден, му се дере, а после оди и се курва по хотели. На жените овде им се даде право се и сешто да прават , а многу убаво гледам како тие возвраќаат на тоа.

Никогаш не сум ја тепал жена ми, освен 2-3 пати што сум ја потегнал за коса во афект, затоа што пробува да се курчи на погрешна личност, но таа добро знае дека без мене е ништо во животот. Ќотекот излегол од рајот тоа запомни го. Јас ти тврдам дека Македонките се поголеми курви и од Швеѓанките каде што тие Швеѓани се тешки дегенерици, папучари, гомнари, пички во душа. Ете колку тие Швеѓанки се благодарни на слободата што ја уживаат по заслуга на Швеѓани, па затоа одат и се дупат со Арапи, Турци, Цигани или какви ти не исто како што Македонките тука се дупат со Шиптарана, Турчишта, Босанчероси и слични. Јас сум татко и сакам моето семејство да го заштитам од такви девијации, а кој сака слободно нека си оди кај сака.
Ако си меѓу луѓе секој ден значи дека на секоја од форумот и светиш со боринче додека се курва? Значи сите другарки на жена ти се курвии и ороспии а она не е ? Дека тебе те запознала па животот и е мед и млеко и нема потреба да гледа на страна? Продолжи така како што си почнал со тепање и забранување па пиши за некоја година како те остаила жена ти или пробала да те отруе со солна киселина. Ебаве тоа закржлавените балканци. Без тебе не била ништо?! О богу на животот, среќата, олицетворение на добрината и мудроста.
Ај одлепршај.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Тетоважа е одлика на курвински карактер и крај на муабетот. Никоја нормална не би се тетовирала, туку тешки курвештии.

Да бе, сите часни сестри сте на форумов човек капа да ви скида. Знаеш да живеев на Филипини, па ај да ме лажеш, али нон-стоп сум меѓу луѓе и знам што се случува. Знаеш ако другарките на жена ми се раскурвани ороспии испуштени од рацете на нивните родители, пошто денес е тренд да глумиш Холивуд родител, јас сигурно нема да дозволам мојата жена додека јас печалам пари, се мачам за нив да им обезбедам подобар и поубав живот да се дружи со такви ороспии и цел ден да виси по кафиња. Знаеш ским си такав си;)

Јас гледам на мои пола другари како им завршија бракови, како ги пораснаа своите деца, а се е тоа резултат на тоа затоа што се тешка педерана во душа и дозволија жени да им командуваат во живот. Му соли памет цел ден, му се дере, а после оди и се курва по хотели. На жените овде им се даде право се и сешто да прават , а многу убаво гледам како тие возвраќаат на тоа.

Никогаш не сум ја тепал жена ми, освен 2-3 пати што сум ја потегнал за коса во афект, затоа што пробува да се курчи на погрешна личност, но таа добро знае дека без мене е ништо во животот. Ќотекот излегол од рајот тоа запомни го. Јас ти тврдам дека Македонките се поголеми курви и од Швеѓанките каде што тие Швеѓани се тешки дегенерици, папучари, гомнари, пички во душа. Ете колку тие Швеѓанки се благодарни на слободата што ја уживаат по заслуга на Швеѓани, па затоа одат и се дупат со Арапи, Турци, Цигани или какви ти не исто како што Македонките тука се дупат со Шиптарана, Турчишта, Босанчероси и слични. Јас сум татко и сакам моето семејство да го заштитам од такви девијации, а кој сака слободно нека си оди кај сака.
Не можеш да ме навредиш дека сум курва, за да биде навреда треба да има основа. Освен курви, евреи, шиптapи ништо друго и немаш кажано, а чудно е со толку личности во себе барем малку да можеше да се прикриеш колку си сјебан и исфрустриран.

Колку те имаат оставено од што си неспособен за да одржуваш човечка релација? 5? 10? И повеќе од тоа, знам.

И имаш уште многу фурни леб да изедеш за да си достоен langelina да ја навредиш. :)

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Не можеш да ме навредиш дека сум курва, за да биде навреда треба да има основа. Освен курви, евреи, шиптapи ништо друго и немаш кажано, а чудно е со толку личности во себе барем малку да можеше да се прикриеш колку си сјебан и исфрустриран.

Колку те имаат оставено од што си неспособен за да одржуваш човечка релација? 5? 10? И повеќе од тоа, знам.

И имаш уште многу фурни леб да изедеш за да си достоен langelina да ја навредиш. :)
Јас никаде не ни реков дека ти или било кој тука е курва, туку зборував за личности што ги знам од мое блиско опкружување. Не те ни познавам лично за да би имал некакво мислење за тебе, а крај краева ниту ме интересира да знам како што и тебе не те интересира да знаеш нешто за мене што е сосема нормално. Некој ако има свое видување на работите и друг поглед на вистината не значи дека е исфрустриран и дека го оставиле 20 девојки, а за Евреи, Палестинци или Таџикистанци, Казахстанци, Тајванци јас во ниеден мој пост не сум ни споменал такво нешто, затоа што истите не ме ни тангираат во животот и не живеам помеѓу нив, ниту познавам такви, ниту сум имал проблеми и лични искуства, но за Албанци и други отпадоци и те како ќе зборувам, затоа што секојдневно се движам и живеам помеѓу нив. Квалитетот и безбедноста на мене и моето семејство и те како зависи од тие отпадоци, а за други места воопшто не ми ни чуе. За Шведска само дадов паралела, затоа што сум видел и искусил што и како е и колку е неблагодарна женската суета кога е во прашање слобода.

Ако добро читаше и пратеше ќе видеше дека Лангелина е таа првата што проба мене да ме навреди. Многу лично ги сфаќате форумски “навреди“. Chill out малку, сепак е ова место за забава и тепање залудно слободно време lol.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811

Никогаш не сум ја тепал жена ми, освен 2-3 пати што сум ја потегнал за коса во афект, затоа што пробува да се курчи на погрешна личност, но таа добро знае дека без мене е ништо во животот.

E ovoa ti e definicija za vistinki muz...nema trte mrte.." но таа добро знае дека без мене е ништо во животот." I ne zaboravaj iskustvo i na decata da im go preneses....Na sinot da mu kazes deka bez cotek brak ne biduva....a na kerkati da cuti koa ke ja samaarat...!
Ќотекот излегол од рајот тоа запомни го.
U koja crkva ides ti leba ti ?

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310

E ovoa ti e definicija za vistinki muz...nema trte mrte.." но таа добро знае дека без мене е ништо во животот." I ne zaboravaj iskustvo i na decata da im go preneses....Na sinot da mu kazes deka bez cotek brak ne biduva....a na kerkati da cuti koa ke ja samaarat...!

U koja crkva ides ti leba ti ?
Цар бе

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543

Никогаш не сум ја тепал жена ми, освен 2-3 пати што сум ја потегнал за коса во афект, затоа што пробува да се курчи на погрешна личност, но таа добро знае дека без мене е ништо во животот. Ќотекот излегол од рајот тоа запомни го. Јас ти тврдам дека Македонките се поголеми курви и од Швеѓанките каде што тие Швеѓани се тешки дегенерици, папучари, гомнари, пички во душа. Ете колку тие Швеѓанки се благодарни на слободата што ја уживаат по заслуга на Швеѓани, па затоа одат и се дупат со Арапи, Турци, Цигани или какви ти не исто како што Македонките тука се дупат со Шиптарана, Турчишта, Босанчероси и слични. Јас сум татко и сакам моето семејство да го заштитам од такви девијации, а кој сака слободно нека си оди кај сака.[DOUBLEPOST=1405560961][/DOUBLEPOST]
Најлесно ти е на тебе искрено. Си се изебала со првиот странец тука што си го сретнала во Македонија за 20 евра, па си ја збришала на Запад и сега мене ќе ми солиш памет преку форуми. Дај не ме замарај.

Да, гледам сите што немаат деца ептен печалат пари. Затоа градов и државата ни е пун курац со Македонци над 30 години неспособни мрсули да избришат, а не па семејство да создадат. Цел ден висат по кафиња и мерат улици или најстрошно се дрогираат и тонат во алкохол. Али грешките покасно се плаќаат во животот. Ние допрва го чувствуваме половина од тоа што ќе го чувствуваме во наредните 10 години. Блуд и неморал нема никаде да не одведе, туку ќе не уништи.[DOUBLEPOST=1405561740][/DOUBLEPOST]
Грешка си, јас сум Обама, а швалерка ми е жена му е Никола Саркози. Ете и јас да бидам во тренд како вие.

Ако толку сакаш да знаеш моја лична биографија можам да ти оставам мој број во приватна порака да ме запознаеш во живо, па да видиш дали имам жена и дали сум бил во Шведска по работа. Не е ова никаква закана или било што, туку ете чисто ако толку те интересира кој сум и што сум;)

Многу убаво знам колку крваво се печалат пари на страна, колку тешко се стига до некој денар во животот, колку сум тргал од уста и задоволства да понудам посреќно детство на моите, па затоа и толку ме изреволтира оваа тема така да напишам и реагирам.

Дај боже утре да имаш семејство и деца, да трчаш и да бидеш жртва за нив, а истото да не ти го ценат, па дури да ти висат на глава и да видиш како ќе реагираш тогаш.
Заборави да ги спомнеш Евреите, Астронауту без работа, God only knows, Валерија, или не знам како веќе да те ословувам, не знам со која од твоите поделени личности разговарам.

Повеќе од евидентно е дека твоето и онака кревко ментално здравје рапидно се влошува.
Прво како God only knows го глушеше до бесвест за курви, црнци, Евреи и наталитет, ама после увиде дека крајно дебилно е да го потиш курот за наталитет а да немаш ни дете ни коте, башка дури и тебе ти стана јасно дека си најобична спрдња на форумов,особено откако Фаранг те укопа со Азијатката, па си создаде нов идентитет во кој ти сега имаш 4 деца. Посебно забавен ми беше начинот на кој го соопшти тоа, демек онака случајно, во Драга Кајгана, а ти всушност си создаваше подлога за нови наталоидни куродрвења.
Уште позабавно ми беше кога пропратно спомна дека 3 од 4те деца се машки, мислејќи дека е тоа некаков доказ дека си алфа мажјак, типично за неписмените опиноци кои се маваат во гради дека се многу јаки затоа што ете сперматозоидот што ја оплодил јајце-клетката бил машки, и им се потсмеваат на оние со ќерки затоа што не биле способни да склепаат син.

Во меѓувреме се претставуваш како женско на фемина, таму не знам дали и колку деца имаш, но пак ги дробиш истите муабети за наталитетот и за твоите имагинарни другарки кои се ебат со Албанци.

А да, со првиот ник тврдеше дека наводно си работел во Британија, сега гледам е ѓоамити Шведска...за женското алтер его не можам да тврдам, но претпоставувам дека и таму си смислил приказна за некаков престој во странство. Таквите приказни ти се потребни за си изградиш кредибилитет со кој би можел да ги поткрепиш тврдењата дека жените во икс земја се поштени, а во ипсилон земја се курви. За твоја несреќа, многу е провидно дека ти од Мк не си мрднал и дека тие сказни се комбинација од рекла-казала муабети и твојата фантазија.
И најстрашно од се` е што јас мислам дека ти сериозно почнуваш веќе да си веруваш во сопствените измислици, веќе почнуваш ептен да се губиш и не си баш најспособен да разликуваш што е реалност, а што твоја фантазија.

Не би ме чудело да имаш дома некои кукли за кои си замислуваш дека ти се деца, уште помалку би ме чудело да си земал кукла на дување од секс шоп, за која веруваш дека ти е жена и онака чат-пат ја шамараш и си се дивиш сам на себе колку си само доминатен.
Ти си темпирана бомба и само прашање на време е кога ќе пукнеш скроз, исто како оној психоно во Калифорнија што застрела десетина души пред некој месец, а причината беше што жените не го сакале, или да се изразам со твои зборови, биле курви.

Единствено решение за тебе е хоспитализација во соодветна ментална институција од затворен тип и јас најискрено се надевам дека тоа ќе се случи пред да биде предоцна.
Број не ми паѓа на памет да ти давам, уште помалку да се запознавам со тебе, попрво со Андреј Чикатило би се запознала, но како гест на добра волја можам да ти ветам дека ќе те посетам во Демир Хисар и ќе ти донесам кило џус од помаранџи.

И ако креираш нов јузер, потруди се малку подобро да се замаскираш, после 3 твои мислења ми беше јасно кој и што си, за еден интелектуално супериорен алфа мажјак за каков што ти од некои причини, за мене сосема непознати се сметаш, не ми делуваш особено бистро.

ПС. Глеам си пишал дека жена ти без тебе е ништо...жена ти и со тебе и без тебе е ништо...жена ти не постои, измислен лик е.

Последно уредено:
Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Заборави да ги спомнеш Евреите, Астронауту без работа, God only knows, Валерија, или не знам како веќе да те ословувам, не знам со која од твоите поделени личности разговарам.

Повеќе од евидентно е дека твоето и онака кревко ментално здравје рапидно се влошува.
Прво како God only knows го глушеше до бесвест за курви, црнци, Евреи и наталитет, ама после увиде дека крајно дебилно е да го потиш курот за наталитет а да немаш ни дете ни коте, башка дури и тебе ти стана јасно дека си најобична спрдња на форумов,особено откако Фаранг те укопа со Азијатката, па си создаде нов идентитет во кој ти сега имаш 4 деца. Посебно забавен ми беше начинот на кој го соопшти тоа, демек онака случајно, во Драга Кајгана, а ти всушност си создаваше подлога за нови наталоидни куродрвења.
Уште позабавно ми беше кога пропратно спомна дека 3 од 4те деца се машки, мислејќи дека е тоа некаков доказ дека си алфа мажјак, типично за неписмените опиноци кои се маваат во гради дека се многу јаки затоа што ете сперматозоидот што ја оплодил јајце-клетката бил машки, и им се потсмеваат на оние со ќерки затоа што не биле способни да склепаат син.

Во меѓувреме се претставуваш како женско на фемина, таму не знам дали и колку деца имаш, но пак ги дробиш истите муабети за наталитетот и за твоите имагинарни другарки кои се ебат со Албанци.

А да, со првиот ник тврдеше дека наводно си работел во Британија, сега гледам е ѓоамити Шведска...за женското алтер его не можам да тврдам, но претпоставувам дека и таму си смислил приказна за некаков престој во странство. Таквите приказни ти се потребни за си изградиш кредибилитет со кој би можел да ги поткрепиш тврдењата дека жените во икс земја се поштени, а во ипсилон земја се курви. За твоја несреќа, многу е провидно дека ти од Мк не си мрднал дека тие сказни се комбинација од рекла-казала муабети и твојата фантазија.
И најстрашно од се` е што јас мислам дека ти сериозно почнуваш веќе да си веруваш во сопствените измислици, веќе почнуваш ептен да се губиш и не си баш најспособен да разликуваш што е реалност, а што твоја фантазија.

Не би ме чудело да имаш дома некои кукли за кои си замислуваш дека ти се деца, уште помалку би ме чудело да си земал кукла на дување од секс шоп, за која веруваш дека ти е жена и онака чат-пат ја шамараш и си се дивиш сам на себе колку си само доминатен.
Ти си темпирана бомба и само прашање на време е кога ќе пукнеш скроз, исто како оној психоно во Калифорнија што застрела десетина души пред некој месец, а причината беше што жените не го сакале, или да се изразам со твои зборови, биле курви.

Единствено решение за тебе е хоспитализација во соодветна ментална институција од затворен тип и јас најискрено се надевам дека тоа ќе се случи пред да биде предоцна.
Број не ми паѓа на памет да ти давам, уште помалку да се запознавам со тебе, попрво со Андреј Чикатило би се запознала, но како гест на добра волја можам да ти ветам дека ќе те посетам во Демир Хисар и ќе ти донесам кило џус од помаранџи.

И ако креираш нов јузер, потруди се малку подобро да се замаскираш, после 3 твои мислења ми беше јасно кој и што си, за еден интелектуално супериорен алфа мажјак за каков што ти од некои причини, за мене сосема непознати се сметаш, не ми делуваш особено бистро.

ПС. Глеам си пишал дека жена ти без тебе е ништо...жена ти и со тебе и без тебе е ништо...жена ти не постои, измислен лик е.
Синоличка, јас сигурно нема на тебе да ти се правдам цел ден кој сум и што сум, дали имам 3 или 5 јузери овде или на некои рандом други сајтови, затоа што искрено ми чуе, а ниту се замарам. Ако имаш нешто да ми кажеш или реплицираш во врска со темата пиши ми за тоа, а не да ме замараш за рандом небитни имагинарни твои претпоставки. Ако толку те интересирам и се палиш на камионџии слободно кажи без размислување ќе ти оставам мој број и уште веднаш да се слушнеме? Зарем мислиш дека јас 5 дена ќе се убедувам овде да те убедувам дали имам жена и деца? Ако сакаш верувај, ако не who cares, а ако толку те интересира ти реков дека можеш да ме запознаеш кога сакаш!

Да, имам и кукли дома, имам и секси облека од Валијант, ја познавам и газдарицата. Друго нешто те интересира? Сакаш да ти дадам отчет што јадев денес, кога се туширав?

Сум ги поминал сите земји во средна и источна Европа ако те интересира толку и не сум ги поминал како турист, туку сум работел и тоа претежно физичка работа ( возев камион). Да сум сакал да се билдам со некое реноме ќе кажев дека сум работел како информатичар или физичар и не би кажал дека сум спиел како куче.

Моето размислување овде како што гледам го споделиле и уште 200 други луѓе, да не ти цитирам од темата за Смиљковско езеро, како и во некои слични теми. Оди и нив ги замарај и води им евиденција. И немам јас такви имагинарни другарки немај гајле, зборувам работи што сум ги видел и доживеал со свои очи. Bye!

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.909
Поени од реакции
25.276

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Замисли жена ти(или ќерка ако имаш) да ти се врати дома истетовирана.
Ем ќотек, ем ново име ќе има (курва). А можда и ќе биде избркана од дома.
Хмммммммм, можда е тоа и целта, да го откачи, кој знае :P

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Во едно нормално општество кое го уништија да бидеш шатиран,фарбан,машко со обетка на уво или нос,тетовиран се етикетираа како курви,бараби,пропалици............за денес во ненормаслно општество кое го водат претходно споменатите тоа да биде нормална појава.

Kajgana Shop

На врв Bottom