Којзнае што е шемата. Мириса.Љољ сам си е крив, си пиша дека ја фатил 2-3 пати како го вара а овој полномошно и дава . Факт е дека ко женско што може да те заебе никој неможе ја бар си ја научив таа лекција на време
Da Tina koj bi rekol deka ona bi mozela da sllklopi vakov kriminal za koj ke si odlezi 10 god zatvorEj, Tina!
Маалски ни е, не знам дали дошол до таму муабетотГлупак
Сигурно колку кафето, скапото.Тинчето е прекрасно.
Леле он не е нормален.тоа мулето денеска пуштило кривична до цела нејзија фамилија, нека му ја мислат.
а од кај ги знаеш ти овие ствари? другар ти е? Комшија?слушнав фатил некој јак адвокат, не знм баш дали ќе изгуби се или се ке и земеи ќе ги остави на улица.
Ne se sekiraj ti za nego ima toj pari mnogu poveke od sto mislis ili oni sto znaatДругар ти е Dando од форумот www.carlub.mk
Сака да тужи. Уште во старт губи. Секако адвокатите ќе го соголат. И тоа убаво. А на крај не му бега да плаќа отштети. Еве што пишал. Алал да му е. Многу лузерски направено. Еден од најдобрите адвокати во МК ми спомна дека НЕМА НИКАКВИ шански да врати 1 ЕВРО.
Dando
Јуниор
Пораки: 74
Одг: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!
« Одговор #118 пратен на : Денес во 13:23:55 »
денеска и официјално од моја лична страна беше доставен КРИВИЧНАТА пријава до лицата Кистина, Чедо и Станка Атанасовски по ти члена од законот
1. Измама од член 247 став4 вв. со став 1 од к3
2. Затајување од член 239 став 5 вв. со став 1 од к3
3. Послужување од член 240 од к3
Нека им е со среќа кривичната.