Нормално додека има овци ќе има и волна. Сега жалосно за дечкото, али по она што сам го напишал дека го варала и и дал полномошно влага у посебна категорија на „вол“. Тоа е животот, не дека неможе и нас утре ова истово да ни се случи, али верувам дека пред се себе си треба да се обвиниш колку си глуп па другиот.
Се надевам добро го намирисале и адвокатите и баш сум љубопитна како ќе заврши ова дело. Сам на своја воља мила душа и ризик јак дава полномошно без никакво ограничување. Потоа од кога видел дека на мил начин не му ги враќа парите кука кај ќе стигне што предизвикува пораст на инатот и сега дури никогаш нема да му ги врати. Плус прочитав татко и бил џандар врска парти ќе се среди и верувам дека ќе падне на овој случај.
Така да пријателе се е школо, некое поскапо, некое поефтино. Еднаш ќе налеташ на некој што не треба во животот. Истото и неа ќе и се случи, сигурно не е сеедно да земеш нечии пари. Али тоа до карактер е.
Ама кажи дека тие што викаат на „кафе“ се чисти како светици, мирни мирни мислиш на мравка не згазиле во животот. Мирна вода брег рони велат старите
Повеќе од очигледно е дека волов ја купувал значи буквално и рекол еве ти толку и толку пари само аман за аман не ме оставај, еве ти овластување прај шо сакаш само молим те не ме остаај и ако сакаш не се еби со други додека јас печалам, ако моеш да издржиш де не дека е морално.
А секоја купена емоција е лажна емоција глумење на лудило продавање на муда за бубрези нај веројатно мислел дека ќе предизвика некое чувство за лојаност кај неа што и ги доверил парите, но не да бидеме реални денес толку е се станато безскруполозно да тоа е чудо невидено го има кај машкава популација не велам не но кај жеништава ( со чест на исклучоци ) е ептен изразито и отидено до пичку материна и назад, можеби поради фактот што муживе се исфеминизираа и улогите се сменети,да секоја школа се плаќа и сите на некој начин имаме платено некогаш у живот кој со ручеци вечери искачања , кој со наоѓање на добро работно место, кој со гардероба кој со издршка али углавном сите имаат вака или така плаќано у живот.
Типов се залетал, ама тоа не значи дека треба сите да го праат глуп и ненормален ( да и глуп е и ненормален и шмокље ) а од друга страна да се оправдува дотичната или како шо погоре пиша колешката голд диугер иселена за пари -Ако го пријави и го тужи ќе треба уште 10 години да работи за да и се раздолжи, не човекот постапил наивно и ги дал парите се обидел да ја купи нејзе и на тој начин да ја придобие и нејзината доверба.
Убеден сум дека ако не го сторел тоа да и даде полномошно за парите таа денес ќе била со него и уште ќе си ја клецкал ама ете наивно нагазил и тоа ти е тоа.
колку има само што од кавалеризам “ самите “ се понудиле да “ позајмат “ одредена сума на пари на некоја без таа збор да им рече, нели после долго плачење и кукање и вртење одоколу додека на шармеров не му текне дека треба да биде кавалер и да се понуди да помогне.
Али ова апла е пљачка бре , и треба да си одоговара станува збор за злоупотреба и измама а за тоа има закон е сега зависи колку јак адвокат ќе фати малиов и колку ќе биде способен истиот да ги извози дупките у законот пошо сигурен сум дека и таа ќе фати добар адвокат.
иначе случајов ти е чист случај на проституција само шо оваа не се ебела за 500 денари туку за 80 000 евра.
А за оние другине што викаат на “ кафе“
Во секој можен поглед муабет разговор чет или било кој сегмент кога ќе напраиш муабет и ако не си ишлифуван мислиш сите се
Абе дева марија може гомна да им јаде, а уствари не само шо се далеку туку се испод секое нормално ниво, и не не ми е криво шо се такви мене и ми одговара шо се такви
продавање пуфки и морални вредности на велико а гаќичките ги губат побрзо од брзината на светлината ( ако и воопшто носат гаќи ) затоа и кога се поканува некоја на кафе обавезно и се потенцира дека се поканува на КАФЕ а не на “ КАФЕ “ мож и пијачка без разлика.
Ехе со текот на гонините колку пати кога ќе сум прочитал некој пост ми се идело да го цитирам истиот и одоздола да напишам
- Ај преброј се.
-Сигурно не даваш уште од прва вечер?
-Да ти не дозволуваш мушкото да ти ги плаќа сметките.
-Кога го смени мислењето за аналот?
-Нели парите и колата не беа се.
-Ај сега кажи дали ќе ме убиваш.
Да не набројувам долга е листата .
Или кога ќе чуеш муабет оваа курва спонзоруша ваква таква онаква, а таа па дамбетер оговараната може вода да и носи
па кога ќе и речеш ај погледни се ти што праиш ќе ти се изналути и ќе ти се пушти очи ќе ти ископа.
Али како и увек најдобра политика било трај прај и смеј си се кога ќе чуеш видиш или прочиташ нешто што знаеш дека не е така
Али како беше муабетон шо падна ти текиња ?
Кучка што лае не каса
[DOUBLEPOST=1405778587][/DOUBLEPOST]
Ти шо ги будиш со копи лувак 100 еу шоља ич не си рогоња, ти си будала