Скопско Radler lemon

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да не видел некој пластично шише од 1,5 л и од ова :pos:

Sofist?

Ула
Член од
11 јануари 2010
Мислења
160
Поени од реакции
12
НЕ НЕ И НЕ !!! додуша Лашко Лимон беше ок ама НЕ !! Ај ок со лимон али безалкохолно ??

Член од
3 април 2012
Мислења
161
Поени од реакции
156
Го имам пробано уште пред некое време, кога се вртеа флаери. И го видов во веро и реков ај ќе го пробам. 45 денари е, за тие што прашуваа, во лименка од 0,5 литри. 60% лимонада, 40% пиво, 2% алкохол.
Не е лош вкусот и дефинитивно е многу освежително. Совршено е за на плажа и претпоставувам така го темпираа баш пред сезона.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
sokchevo e tamam za dechinja koi si zamisluvaat deka pijat alkohol- t. e pivo- a ustvari pijat schweppes:icon_lol:
dobra mamka -nema shto

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Како бушманине во боговите паднаа на теме кога фрлаа шише кола кола во воздух сте со постовиве, најсериозно.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
кукате само а за месец дена сите ќе го пиете. Сигурно и за темно пиво имате зборено вака па после пишман аџија.. Работава и јас ако сакам леден чај ќе го сварам па во комора ќе го ладам, нонсенс. Во сите европски земји многу се пијат вакви пива, напротив, пријатно ме изненади пивара со потегов.
Каде може да се најде темно пиво?

H

HITCH

Гостин
sokchevo e tamam za dechinja koi si zamisluvaat deka pijat alkohol- t. e pivo- a ustvari pijat schweppes:icon_lol:
dobra mamka -nema shto
Да не се опијани од Радлер, па што толку лоши думи изнакажа? :pos:

Знам дека не е за фалење, АМА... јас го пробав радлеров - ме уби радозналоста, ич не ми се допадна. Подобро фанта ќе си земев за тие пари. :icon_mrgr: Не дека немав пробано други лимонизирани пива од 2%, ама можеле да го направат подобро.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Да не се опијани од Радлер, па што толку лоши думи изнакажа? :pos:

Знам дека не е за фалење, АМА... јас го пробав радлеров - ме уби радозналоста, ич не ми се допадна. Подобро фанта ќе си земев за тие пари. :icon_mrgr: Не дека немав пробано други лимонизирани пива од 2%, ама можеле да го направат подобро.
:pos:ti se pogodi, A?!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Лашко темно имаш и во Веро.

Иначе го пробав и јас во финалнава верзија, океј е, би го пиел пак. Не очекував скопско па затоа не се разочарав.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Супер е Радлерот, не знам зошто кењате. Освежителен е, за у лето измислен. Е сега да, не е за начукување, ако ви е за тоа ќе си земете ѕидарско :)

Kajgana Shop

На врв Bottom