Скопско Radler lemon

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Седнувам сега на кафе, и гледам по масите вакви флаери реклами за новото Скопско. Го пробал некој, добро е, лошо е?

Мило ми е што скопско после долго време нуди нешто ново. Би сакал да го пробам.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.862
Поени од реакции
8.425
Тие радлер пива не ги бива за ништо, да не сте се заебале да ги порачате, бљувотина жива се

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што пари е отприлика?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Иста цена како обичното мислам, само што не е за мене, вкус на Швепс има, повеќе е како за девојчиња.

Јас или пијам пиво или пијам сокче, вакви комбинации не ми требаат. :)

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Го пробав вчера па не е лошо лимонада хахаха сепак освежително за летни денови:)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Па ја ако сакам лимонада,лимонада ќе земам, а не пиво со укус на лимонада..од многу мислење на пиварциве, на крај само глупости искачаат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
кукате само а за месец дена сите ќе го пиете. Сигурно и за темно пиво имате зборено вака па после пишман аџија.. Работава и јас ако сакам леден чај ќе го сварам па во комора ќе го ладам, нонсенс. Во сите европски земји многу се пијат вакви пива, напротив, пријатно ме изненади пивара со потегов.

П

Паган-др

Гостин
Уз муабетов, шо се деси со Силвер Мун?

Или ова е уствари новото Силвер Мун, ќе го снема за 2 месеци? :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Уз муабетов, шо се деси со Силвер Мун?

Или ова е уствари новото Силвер Мун, ќе го снема за 2 месеци? :)
Од тоа што ми го кажаа од Пивара, е дека интересот не бил голем и затоа престанеле да го прават(од околу го кажаа), но дека се уште повремено може да го пуштаат...

Според мене беше убаво пиво, но скапо за наши стандарди, ми се чини беше 50-60 денари од 0,33 во продавница. Ми текнува дека едно лето во Охрид, начекавме продавница каде што го даваа 20 денари флаша, се утепавме од пиење убаво пиво за евтини пари :D

Kajgana Shop

На врв Bottom