Скопско Radler lemon

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
Да не се опијани од Радлер, па што толку лоши думи изнакажа? :pos:

Знам дека не е за фалење, АМА... јас го пробав радлеров - ме уби радозналоста, ич не ми се допадна. Подобро фанта ќе си земев за тие пари. :icon_mrgr: Не дека немав пробано други лимонизирани пива од 2%, ама можеле да го направат подобро.
Баш и ја се залетав да го пробам...ама не нарачав туку си земав ја скопско, а ова го пробав од кај другарот...па хаххах ја не пијам фанта ама боље фанта да си нарачаше другаров. Среќа што си го имав скопското пред мене ... баш одвратно ми беше тоа со лимун, или лимунадата...па не ми личеше на нишо мене (а пак ствар на вкус е, гледам по постовиве бар на 10% од лугево им се свиѓа ).

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Сок е ова Radlerov не е пиво,исто кako Schweppes 45 денари 0,5 лименка 2%алкохол пффф иди бегај таму

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Мене ми се свиѓа ептееееен:)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Не ми се свиѓа, ене ја недела дена стои лименката отворена во фрижидер :pos:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Не ми се свиѓа, ене ја недела дена стои лименката отворена во фрижидер :pos:
Фрлај ја навака :pos:
Не знам зашо ама мене ептен ми напраи мерак,супер е за освежување :D

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Не ви се свиѓа зашто го споредувате со пиво. Ко за пиво, лошо пиво е, ама ко за освежителен пијалак, ко за на плажа е подобро од што било што би му било конкуренција: швепс, фанта итн.

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Како што пишува погоре, не го споредувајте со пиво, ова е освежителен пијалак. Онака на мене не ми се допаѓа, сум пиел многу подобри т.н. радлер пива.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Се утепавте од тоа вакво е такво е, сок е, лимонада е, не можам да ве сфатам, па не ве лаже некој, ви пишува дека има 2% алкохол и лимон дека има во него. Што очекувате не знам. Што е до мене, ок си е пивото, се знае неговата намена, летно, за освежување.

М

Мартин`

Гостин
Радлер пиво < Обично пиво
Радлер пиво > Сок

Едноставно е, за освежување таман е.. и за оние што никогаш не пиеле пиво па ова како за старт е обично :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ова е направено да ги привлечат девојчињата, и имало такви примери кај мене што девојчиња почнаа да пијат пиво со лимон. Јас го имам пиено на 2-3 пат и некако како на сок ми делува, вкус има на лимон тоа е јасно али не е нешто посебно кај нас машките како освеж ќе ни дојде. =) 2.00 % алхохол има мислам.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
скопско радлер е одлично - ако не очекувате да пиете обично пиво. ако очекувате - купете си обично пиво.
за жал, поскапо е од унион грејпфрут радлер. грејпфрут - тоа е она што сељачааната го викаат цитрон. толку стана мејнстрим - што децава и не знаат што е грејпфрут...
edit: исто така, не би било лошо да се проба пред да се збори...

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
скопско радлер е одлично - ако не очекувате да пиете обично пиво. ако очекувате - купете си обично пиво.
за жал, поскапо е од унион грејпфрут радлер. грејпфрут - тоа е она што сељачааната го викаат цитрон. толку стана мејнстрим - што децава и не знаат што е грејпфрут...
edit: исто така, не би било лошо да се проба пред да се збори...
Зашто сељачаана? Што му фали на цитрон што го мрзиш толку?

Kajgana Shop

На врв Bottom