Крали Марко а.к.а. мочта на коњо од марко, нема шанси да го пијам... незнам зошто, тоа пиво ми е одвратно.Епа купи си Крали Марко тогаш![]()
Да де иронично го кажав тоа, зарем у мене сумљаш колега?Крали Марко а.к.а. мочта на коњо од марко, нема шанси да го пијам... незнам зошто, тоа пиво ми е одвратно.
Покрај вториве две кои ми се едни од омилените пива, со висок квалитет, и ги обожавам го смести Крали Марко?Крали Марко па Корона и Хајнекен на трето место, друго не пијам....
Крали Марко на прво место тоа без сомнение....Покрај вториве две кои ми се едни од омилените пива, со висок квалитет, и ги обожавам го смести Крали Марко?![]()
Сеа незнам дали се зезаш или ?Крали Марко на прво место тоа без сомнение....
И ко че излезиш во Прилеп, кај порачуваш Корона и Хајникен, па и Крали Марко ме интересира?Крали Марко на прво место тоа без сомнение....
Најсериозно ти кажувам од македонски пива само Крали Марко друго ништо.Сеа незнам дали се зезаш или ?![]()
Пред кооперација, само Туборг и Даб ваму Туборг и Даб таму Туборг и Даб онаму Туборг и Даб има бре друго пиво во ова градов освен Туборг и Даб да ти ебам (се смееше келнерот) и затоа дупли коњак пијам.И ко че излезиш во Прилеп, кај порачуваш Корона и Хајникен, па и Крали Марко ме интересира?![]()
хахаха лудПред кооперација, само Туборг и Даб ваму Туборг и Даб таму Туборг и Даб онаму Туборг и Даб има бре друго пиво во ова градов освен Туборг и Даб да ти ебам (се смееше келнерот) и затоа дупли коњак пијам.
?? Ај биди малце појасенскопско е најдоброто од сите македонски пива инаку не е најдоброто во македонија.
"скопско е најдоброто од сите македонски пива" мислев на пивата што се произведуваат во мкд како крали марко, даб,горско итн... "инаку не е најдоброто во македонија" мислев на тоа дека скопското не е подобро пиво од амстел и хајникен во мкд...дали е јасно? :salut:?? Ај биди малце појасен![]()