Скинери

Статус
Затворена за нови мислења.

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Necrophilia напиша:
ова не е ширење на идеологија.

затоа и имаме респект спрема хитлер. Неговите цели можеби не се остварија целосно, но сепак се остварени.
.... bravo, gledam zapoznat si totalno. AKO SE LAZHEME.
Nema vrska, prodolzhi si po patot. Pozdrav.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
хаха... можеби сте слушнале дека многу германци пљукаат по него. Но сепак германија пред хитлер беше нула. Тоа е човек кој ја дигна државата на нозе. Сакам да кажам од такви како тебе (анти-бла..бла..) како и да ги наречам оваа држава нема да успее. Минатото мора да го заборавите, немојте да чекате да дојде нов тито, туку нов хитлер. На тоа мислев.
како и да е нема везе... и така сум премногу опсесивен со некои сосмеа други работи, немам намера да дискутирам за идеологијава.
и така нема да ме сфатиш.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Necrophilia напиша:
хаха... можеби сте слушнале дека многу германци пљукаат по него. Но сепак германија пред хитлер беше нула. Тоа е човек кој ја дигна државата на нозе. Сакам да кажам од такви како тебе (анти-бла..бла..) како и да ги наречам оваа држава нема да успее. Минатото мора да го заборавите, немојте да чекате да дојде нов тито, туку нов хитлер. На тоа мислев.
како и да е нема везе... и така сум премногу опсесивен со некои сосмеа други работи, немам намера да дискутирам за идеологијава.
и така нема да ме сфатиш.
Абе нов хитлер нема да излезе се додека јас не се скренам ептен и све да истепам:pos2:, и полека малку со ова идеологиите ми стануваш нејасен :smir:

Член од
24 август 2006
Мислења
41
Поени од реакции
1
Necrophilia напиша:
п.с. Анархијата е Мода!
Традс - Пијандури и фраери кои мислат дека Скин Хедсот е во мода!
Анархија е мода, Традс биле мода.. Абе дали да Кајгана забранија аргументи, па сега се користат само инфантилни навреди? И што сега некој треба да ги прифати (или барем разбере) твоите предрасудни верувања оти се друго било во мода? Ај чеј и да пробам како ми оди ова: Нацизмот не е мода. Нацизмот е веќе 65 години демоде!

Инаку ништо не ми е поинтресно од луѓе што се пропагираат за патриоти, а појма немаат за историјата. Мислам интресно - испаѓа самите незнаат за што се залагаат. Нацизмот постоел пред 2000 години?! Добро бе, свесен си бе што збориш? Што Александар да не отишол да го освојува светот за доброто на македонците? Концептот на националната држава и припадност кон националност се НОВИ КОНЦЕПТИ, кои се појавуваат негде во почетокот на 18 век како резултат на уникатните политички услови. Да збориш за нација во пред-капиталистичко општество е комично.

Хитлер ја издигнал државата на нозе? ХИТЛЕР ЈА ИЗДИГНАЛ ГЕРМАНИЈА?! Дали сериозно сакаш да кажеш дека пост-WWII Германија била во подобра состојба отколку Германија, кога Хитлер доаѓа на власт?

Инаку уште не сфаќам како некој може да верува во предрасудна национално изолирачка политика, застапена од човек кој се залагал за уништување на сите народи од словенско потекло, на БАЛКАНОТ! Ех, бе Никола Карев, Питу Гули, Гоце Делчев, Јане Сандански.. кај сте да им кажете на овие идиоти за што се боревте.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Big_Baka напиша:
Нацизмот постоел пред 2000 години?! Добро бе, свесен си бе што збориш? Што Александар да не отишол да го освојува светот за доброто на македонците?.
Александар Македонски бил варварин.
п.с. јас ова што го набројав претходно за анархистите и традс скинерите, не мислев како општо во светот, туку за кај нас, Македонија, Скопје.

Не познавам ниту еден вистински анархист.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Варварин?
Првиот глобалист што го виде планетата го нарекуваш варварин? Ти свесен си што зборуваш? Прилично паметен бил за варварин со најсофистицирани стратегии што до ден денес се изучуваат. Мајке ми. А за култот на едномадестиот, доволно е кажано.

rebel kid

chokolino adicted!
Член од
5 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
што?прочитав на претходните страни колку скинерите читале книги?мислиш воопшто дека прочитале книга?јас не се слагам дека виделе книга у живот,а не ни планираат да фатат.скинерството е начин на живот?не ви рекол,би рекол дека е начин......на облакање само.зашо?ззашо овдешниве скинери не прават нишо освен пијанчење и напади врз останатите Нескинери.и на крај ве поздравувам со песната од аус ротен-фак наци симпати=)наци панкс фак офф!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
rebel kid напиша:
што?прочитав на претходните страни колку скинерите читале книги?мислиш воопшто дека прочитале книга?јас не се слагам дека виделе книга у живот,а не ни планираат да фатат.скинерството е начин на живот?не ви рекол,би рекол дека е начин......на облакање само.зашо?ззашо овдешниве скинери не прават нишо освен пијанчење и напади врз останатите Нескинери.и на крај ве поздравувам со песната од аус ротен-фак наци симпати=)наци панкс фак офф!
A може вака: Kill the Reds?

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
rebel kid напиша:
Малку си грешка. Скинерите имаат прочитано барем дупло литература за нацизмот и слично од тебе.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не ги мерете курињата. Дискусијата е за Скинерите, идеологијата и така натака....

Бек ту топик.

rebel kid

chokolino adicted!
Член од
5 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
зошто треба да бидам посебен за да ги мрзам скинерите?мислиш дека имаат прочитано доволно книги скинерите?ок,можда ти имаш,ама не верувам дека скинерине од гоце,лејди имаат прочитано книга

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
nema veze ... uzivaj ... ako pocneme muabet .. ke trae vecno ... btw ne sum skiner inace ... kolku da znaes samo !

rebel kid

chokolino adicted!
Член од
5 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
ок,ок=)чилл.има ок скинери,ама воглавно не се ок.у ск нема наци скинери,а тие шо се тука не ми се свигаат.иначе,се иам упознаено со скинери(анти наци)од словениа,баш беа супер,онака закон момци

Член од
17 јули 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
mislam deka skinerite... E sea valjda toa se nazi... Deka se najdrugarski raspolozeni...I rizikuvaat mnogu za svoite drugari. Mozda ona mototo na trojcata musketari "site za eden, eden za site" treba i niv da im se podmetne, zashto i taka e. Imam drugarcinja skineri i gi poshtovam poveke i od sebe shto se veli. Tie se so poseben i NAJCVRST karakter. Sekoja im cest shto se svoi. :cuc::cuc::cuc:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
нема позакон од скинерите,мислам на Нео нази,многу се лојални и си верувааат едни со други и имаат единство.
Поздрав до сите скинери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom