Си купив книга

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.837
Поени од реакции
7.187
Од каде нарачуваш, која веб-страница конкретно?
Оваа директно од издавачката куќа нарачав. Инаку, од awesomebooks последно нарачував, ама не сум баш задоволен.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.344
Поени од реакции
8.881
Оваа директно од издавачката куќа нарачав. Инаку, од awesomebooks последно нарачував, ама не сум баш задоволен.
Поим немав дека српскиве издавачи испорачуваат тука. Знам порано kupikniga испорачуваше од Србија, ама рикнаа одамна тие...

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.103
Поени од реакции
37.565
Поим немав дека српскиве издавачи испорачуваат тука. Знам порано kupikniga испорачуваше од Србија, ама рикнаа одамна тие...
Kupikniga направија спојување со Literatura.mk, поточно беа купени од Арс Ламина. Ама мислам дека нема ништо на српски таму. Од некои српски издавачи (ако не се лажам Лагуна, Стела и Вулкан, а треба да има нешто малце и од Геопоетика, ама може сум грешка) Матица носи книги, ги има кај нив во книжарница.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.344
Поени од реакции
8.881
Kupikniga направија спојување со Literatura.mk, поточно беа купени од Арс Ламина. Ама мислам дека нема ништо на српски таму. Од некои српски издавачи (ако не се лажам Лагуна, Стела и Вулкан, а треба да има нешто малце и од Геопоетика, ама може сум грешка) Матица носи книги, ги има кај нив во книжарница.
Мене ми треба некои конкретни работи да нарачам... Знам дека српски изданија се наоѓаат по нашиве книжарници или антикварно...

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.181
Поени од реакции
10.183

'Идол на ѕидот' уловена со попустот пред некој месец благодарение на @ЈуријАркадиевич. Фала уште еднаш за услугата друже. :love:

Другите како дополнување на колекцијата добитници на Роман на годината.

П.С. Ми фалат уште два романи што се недостижни како Светиот Грал: 'Балканвавилонци' од Старова и 'Џахиз и истребувачите на кучиња' од Авировиќ.
Доколку некој ги начека во некоја старинарница нека јави.

Член од
13 март 2017
Мислења
37
Поени од реакции
15

'Идол на ѕидот' уловена со попустот пред некој месец благодарение на @ЈуријАркадиевич. Фала уште еднаш за услугата друже. :love:

Другите како дополнување на колекцијата добитници на Роман на годината.

П.С. Ми фалат уште два романи што се недостижни како Светиот Грал: 'Балканвавилонци' од Старова и 'Џахиз и истребувачите на кучиња' од Авировиќ.
Доколку некој ги начека во некоја старинарница нека јави.
Тука ја имаш за 100 денари Џахиз и истребувачите на кучиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom