Steff58
Човекојадец
- Член од
- 22 мај 2024
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 123
Создравје да си ја читаш.
Создравје да си ја читаш.
Од каде ја купи?
Ја нарачав од Србија.Од каде ја купи?
Од каде нарачуваш, која веб-страница конкретно?Ја нарачав од Србија.
Оваа директно од издавачката куќа нарачав. Инаку, од awesomebooks последно нарачував, ама не сум баш задоволен.Од каде нарачуваш, која веб-страница конкретно?
Поим немав дека српскиве издавачи испорачуваат тука. Знам порано kupikniga испорачуваше од Србија, ама рикнаа одамна тие...Оваа директно од издавачката куќа нарачав. Инаку, од awesomebooks последно нарачував, ама не сум баш задоволен.
Kupikniga направија спојување со Literatura.mk, поточно беа купени од Арс Ламина. Ама мислам дека нема ништо на српски таму. Од некои српски издавачи (ако не се лажам Лагуна, Стела и Вулкан, а треба да има нешто малце и од Геопоетика, ама може сум грешка) Матица носи книги, ги има кај нив во книжарница.Поим немав дека српскиве издавачи испорачуваат тука. Знам порано kupikniga испорачуваше од Србија, ама рикнаа одамна тие...
Мене ми треба некои конкретни работи да нарачам... Знам дека српски изданија се наоѓаат по нашиве книжарници или антикварно...Kupikniga направија спојување со Literatura.mk, поточно беа купени од Арс Ламина. Ама мислам дека нема ништо на српски таму. Од некои српски издавачи (ако не се лажам Лагуна, Стела и Вулкан, а треба да има нешто малце и од Геопоетика, ама може сум грешка) Матица носи книги, ги има кај нив во книжарница.
'Идол на ѕидот' уловена со попустот пред некој месец благодарение на @ЈуријАркадиевич. Фала уште еднаш за услугата друже.
Другите како дополнување на колекцијата добитници на Роман на годината.
П.С. Ми фалат уште два романи што се недостижни како Светиот Грал: 'Балканвавилонци' од Старова и 'Џахиз и истребувачите на кучиња' од Авировиќ.
Доколку некој ги начека во некоја старинарница нека јави.