C
CoolIris
Гостин
Дечкото алудира на тоа дека треба да ти се помогне, штом ставаш смешни реакции на тешки теми кои ја чепкаат нечија психа.Бреееј до таму ли се отиде да реакции на пост вршат психолошко изживување врз луѓе?
Дечкото алудира на тоа дека треба да ти се помогне, штом ставаш смешни реакции на тешки теми кои ја чепкаат нечија психа.Бреееј до таму ли се отиде да реакции на пост вршат психолошко изживување врз луѓе?
А која е потребата од такво малициозно однесување? Да бидеш во центар на внимание? Да покажеш дека си болен, различен? Те ложи туѓа несреќа? Стварно не разбирам. Мене таквите ми даваат до знаење дека немаат нормален живот и посегнуваат по вакви очајни потези да привлечат внимание, и таквите ги жалам од дното на душата. Побарај си помош, зашто не си на добро ментално место.Бреееј до таму ли се отиде да реакции на пост вршат психолошко изживување врз луѓе?
Нах, нема потреба од помош.Дечкото алудира на тоа дека треба да ти се помогне, штом ставаш смешни реакции на тешки теми кои ја чепкаат нечија психа.
Едноставно сметам дека е патетично да се лигавиш по форум за тоа колку ти е лош животот.А која е потребата од такво малициозно однесување? Да бидеш во центар на внимание? Да покажеш дека си болен, различен? Те ложи туѓа несреќа? Стварно не разбирам. Мене таквите ми даваат до знаење дека немаат нормален живот и посегнуваат по вакви очајни потези да привлечат внимание, и таквите ги жалам од дното на душата. Побарај си помош, зашто не си на добро ментално место.
Не, не те прашав за помош, ами ти сугерирам дека навистина ти треба помош.Нах, нема потреба од помош.
Анон, твоето однесување не е нормално, ти сето тоа го интерпретираш на свој погрешен начин. Луѓето сакаат да споделуваат и добро и лошо, пошто се луѓе и треба да ги разбереш, а не да ги исмејуваш. Тоа твоето е класично антисоцијално понашање. Навредите ги откриваат твоите фрустрации кои ги гаиш кон мене и мојата персона на форумов.Нах, нема потреба од помош.
Едноставно сметам дека е патетично да се лигавиш по форум за тоа колку ти е лош животот.
Можеби тие со таквите постови се желни за внимание?
Дали ги прочита конкретните постови кои ги напоменав, или едноставно ти се наби во мисла еден бот преѓе што пиша „ставање хаха ако умрело кучето“ па го осудуваш тоа?
Не знам какво внимание се добива ако ставиш реакција на пост која несоодветствува со општо прифатените норми за просечната раја, но ајде, нека ти биде.
Ја ситничарам? Ја мислам поголем проблем имаат луѓето што замараат по пп ако си им ставил реакција што не им се допаѓа.Не, не те прашав за помош, ами ти сугерирам дека навистина ти треба помош.
Ако толку ситничариш, кој, што, зошто и како пишувал на форумов, веројатно имаш екстремно досаден живот, па очајно се обидуваш да испровоцираш ти некоја повратна реакција со твоите цинични реакции.
Според општоприфатените норми на просечната раја, тоа се дефинира како екстремна патетичност.
Океј, брад.Анон, твоето однесување не е нормално, ти сето тоа го интерпретираш на свој погрешен начин. Луѓето сакаат да споделуваат и добро и лошо, пошто се луѓе и треба да ги разбереш, а не да ги исмејуваш. Тоа твоето е класично антисоцијално понашање. Навредите ги откриваат твоите фрустрации кои ги гаиш кон мене и мојата персона на форумов.
Ај врати си филм кој кого замарал.Ја ситничарам? Ја мислам поголем проблем имаат луѓето што замараат по пп ако си им ставил реакција што не им се допаѓа.
Види срц, да ми пишуваш пп со прашања „што ти е? зошто се понашаш така со сила егоцентрично-харизматично-саркастично“ затоа што сум ти ставил реакција на пост, сметам дека е поголемо замарање од тоа јас да те прашам тебе дали работиш на кардиологија. Е сеа ако работеше веќе моите следни работи ќе беа замарање. Ти тука требаше да дадеш одговор да/не (а одговорот беше не) а твоево прашање е безвеза прашано и бара филозофски пристап за одговарањеАј врати си филм кој кого замарал.
Или да ставам screenshots?
Егоцентрик
Јас за тебе не сум срц, туку сум форумски лик со кој што ти немаш фонд на зборови, за да дискутираш.Види срц, да ми пишуваш пп со прашања „што ти е? зошто се понашаш така со сила егоцентрично-харизматично-саркастично“ затоа што сум ти ставил реакција на пост, сметам дека е поголемо замарање од тоа јас да те прашам тебе дали работиш на кардиологија. Е сеа ако работеше веќе моите следни работи ќе беа замарање. Ти тука требаше да дадеш одговор да/не, а твоево прашање е безвеза прашано и бара филозофски пристап заа одговарање
Види, ако можам објективно да ги ставам на вага која мери „замарање“, а мислам дека можам, повторно сметам дека тоа што јас сум ти ставил линк до пост за правопис со 2-3 реченици е помало замарање од прашања „зошто си таков?“ поттикнати од реакција на пост.Јас за тебе не сум срц, туку сум форумски лик со кој што ти немаш фонд на зборови, за да дискутираш.
Прво ме замараше за правопис, веројатно со надеж да оствариш некаква комуникација.
А после кардиологија, патем тоа не беше прашање, туку тоа беше неандерталско, дегенерично и многу нечовечно однесување.
А тоа што јас ти пишав тебе, беше со надеж да ти помогнам и да те просветлам дека со таква дракост, безобразлук и цинизам никаде нема да стигнеш. Жал ми е за тебе Аноне.
Разликата е евидентна. Не ме цитирај понатака. Испод ниво ми е да се расправам со вакви ликови. Никаква култура.Види, ако можам објективно да ги ставам на вага која мери „замарање“, а мислам дека можам, повторно сметам дека тоа што јас сум ти ставил линк до пост за правопис со 2-3 реченици е помало замарање од прашања „зошто си таков?“ поттикнати од реакција на пост.
Ако ти сметаш дека вагата нема да измери така, тоа е твое светоглед и ти понудам да се согласиме дека не се согласуваме.
Со претходен пост ти објаснив зошто ти дадов повеќе информации, ама не ти оди во прилог да сфатиш.Разликата е евидентна. Не ме цитирај понатака. Испод ниво ми е да се расправам со вакви ликови. Никаква култура.
„а што, како тоа, од каде сеа тоа, а зошто тоа“.
Слободно лупни скриншати кај сум прашувала што, како, зошто?Со претходен пост ти објаснив зошто ти дадов повеќе информации, ама не ти оди во прилог да сфатиш.
Еве уште еднаш, да речеше не, ќе завршевме ама ти ниту рече да/не туку рече „од кај сеа ова излезе“ и затоа морав да ти објаснам, и сега го користиш ова како ја да сум бил причината замарање.
Да ми помогнеше па да речеш дека сум замарал, ама вака... не е лесен животот да си 6-ка, јебига. Ама ќе се снајдеш.