Сител телевизија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Андерсон: Србите ме „гаѓаа“ со метални шипки

Еден од поранешните играчи на загребска Цибона, Алан Ајверсон :facepalm: , потпиша 10 ?!?! :facepalm: годишен договор :eek: ( On March 26, 2012, Anderson signed a 10-day contract with the Toronto Raptors ) со Торонто Репторс, а бидејќи се враќа во НБА лигата по 5 години играње во Европа, многу новинари во Канада се интересираа како изгледаше тој период во кариерата на поранешниот студент на Мичиген стејт.

-Највозбудливо и најопасно беше кога со Цибона гостував во Србија. Фрлаа на мене со запалки, брави ... Дури три автобуси полни со полиција не следеше на мечевите со Партизан. Навивачите фрлаа се што им падне кон мене. Покрај запалки и брави, навивачите ги симнуваа металните шишки ( емо навивачи, јебига ) од ве-цеата, бидејќи на влезовите во салата имаше декектори за метал. Леле мајко, не успевав дури ни да се загреам. Еднаш за малку ќе ме погодеа со една брава. Атмосферата беше луда-изјави поранешниот кошаркар на Цибона, Барселона и Макаби, Андерсон.

Сител.

Срамота е ова. Koj и да ја правел '' статијава '' по автоматизам кафекуварка нека биде, срамота е бре еден од внуциве на Динго за ова да зима плата а '' деца '' талентирани потенцијали за новинари со факултетска диплома да седат дома без работа.
На волкаво текстче волку грешки да има, од печатни до основни непознавања на кошарката ко 10 годишниот договор што не постои во НБА или мешање на двајца кошаркари ...

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Полошо дури и од гугл транслејт:pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.836
Поени од реакции
12.304
Единствената причина поради која е добро Бранко да дојди на власт е затворањето на скапанава телевизија. Одвратни се и мизерни

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Немаат апсолутно никаков ред во програмата, натрпаат 10тина серии, па им текне некоја појака, па тие непотребните ги изнабутаат на сител3, и наместо во 22ч да почне Преживеан, го пуштија пред некој ден пред 12. А во 12 треба да почне без цензура. Најглупа и најкатастрофална телевизија со никаков ред во програмата, како некој малоумен да им ја уредува. И Прва Српска дава сличен број серии, ама брате зацртано е 21ч почнува Преживеан, или ако е подоцна се знае точно кога е. А овие малоумниве езел, казни, бандини, се живо изнатрпале па не знаат каде глава да кренат. Ќе се испоубијат со канал5 кој повеќе гомна ќе истресе на екран.

M

Moon Child

Гостин
Андерсон: Србите ме „гаѓаа“ со метални шипки

Еден од поранешните играчи на загребска Цибона, Алан Ајверсон :facepalm: , потпиша 10 ?!?! :facepalm: годишен договор :eek: ( On March 26, 2012, Anderson signed a 10-day contract with the Toronto Raptors ) со Торонто Репторс, а бидејќи се враќа во НБА лигата по 5 години играње во Европа, многу новинари во Канада се интересираа како изгледаше тој период во кариерата на поранешниот студент на Мичиген стејт.

-Највозбудливо и најопасно беше кога со Цибона гостував во Србија. Фрлаа на мене со запалки, брави ... Дури три автобуси полни со полиција не следеше на мечевите со Партизан. Навивачите фрлаа се што им падне кон мене. Покрај запалки и брави, навивачите ги симнуваа металните шишки ( емо навивачи, јебига ) од ве-цеата, бидејќи на влезовите во салата имаше декектори за метал. Леле мајко, не успевав дури ни да се загреам. Еднаш за малку ќе ме погодеа со една брава. Атмосферата беше луда-изјави поранешниот кошаркар на Цибона, Барселона и Макаби, Андерсон.

Сител.

Срамота е ова. Koj и да ја правел '' статијава '' по автоматизам кафекуварка нека биде, срамота е бре еден од внуциве на Динго за ова да зима плата а '' деца '' талентирани потенцијали за новинари со факултетска диплома да седат дома без работа.
На волкаво текстче волку грешки да има, од печатни до основни непознавања на кошарката ко 10 годишниот договор што не постои во НБА или мешање на двајца кошаркари ...
Леле мајкооо :vozbud::pos::pos::pos:

Немаат апсолутно никаков ред во програмата, натрпаат 10тина серии, па им текне некоја појака, па тие непотребните ги изнабутаат на сител3, и наместо во 22ч да почне Преживеан, го пуштија пред некој ден пред 12. А во 12 треба да почне без цензура. Најглупа и најкатастрофална телевизија со никаков ред во програмата, како некој малоумен да им ја уредува. И Прва Српска дава сличен број серии, ама брате зацртано е 21ч почнува Преживеан, или ако е подоцна се знае точно кога е. А овие малоумниве езел, казни, бандини, се живо изнатрпале па не знаат каде глава да кренат. Ќе се испоубијат со канал5 кој повеќе гомна ќе истресе на екран.
Зошто како?
Патем, Канал 5 се каде-каде по организирани од овие. Барем на време им почнува се и не трупаат серии една врз друга. Сител ми се загреови, жива катастрофа се, не почекуваат да заврши некоја серија па да почнат нова, бутаат брате по 10 серии у вечер, ги кратат од една епизода 3 праат:facepalm: А и ова за Survivor, серка да го фане човек додека да почне. За вестите па немам коментар, незнам што им е на спикерине со такви коментари, не ја кажува цела вест него како да ја најавува, па остава на оној репортерот што е на лице место на настанот да ја каже цела вест:facepalm: А Ивона пак кога ќе ја чујам со одвратниот глас танкосерец ме фаќа:гомце: По нападни луѓе да се бираа немаше да се најдат за да се соберат во таа телевизија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Се моли внукот на Динго да земе лажица и кафе и да и помага на кафекуварката у Сител

извор.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Што правиш?Гледам А1 на сител

M

Moon Child

Гостин
Се моли внукот на Динго да земе лажица и кафе и да и помага на кафекуварката у Сител

извор.
:vozbud: Отсега ќе го уклучувам сајтот само за да се смеам на грешките :vozbud: Уште па и после Вестите на Тв имаат едно како реклама "Информациите стигнуваат до вас, сител.ком.мк" :vozbud:

Него и емисијата за готвење Кај ана ја земаа. Стварно се патетични.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.007
Поени од реакции
1.311
Тоа таму е собрана непимена багра што треба да се беси, се разбира доколку јас би бил Динго.

S

Sheldon Cooper

Гостин
:vozbud: Отсега ќе го уклучувам сајтот само за да се смеам на грешките :vozbud: Уште па и после Вестите на Тв имаат едно како реклама "Информациите стигнуваат до вас, сител.ком.мк" :vozbud:

Него и емисијата за готвење Кај ана ја земаа. Стварно се патетични.
чудото од црквата продрело до новинарите што го пишувале ова па од преголема возбуда незнаеле што да напишат

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Позабегана тв од Сител дефинитивно нема.Поубава програма имаат и локалните телевизии.Со репризи од сериите по цел ден преку ... веќе.И онаа треската саботна со филмови од 70-80!

Kajgana Shop

На врв Bottom