Сител телевизија

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
iskreno nikogas ne sum gledala sitel mnogu...a otkako se desi ova so A1 skros prestanav da pustam Sitel....Latas pogotovo i onaa na Bumbar mi licat na se samo nbe na novinari...Bezobrazni se do daska

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
А да прекинат нашиве ТВ куќи со турски сапуњари и да даваат нешто поквалитетно?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
После рекламава „Наскоро...“ и да ја пуштат и да не ја пуштат серијата на Сител, докажаа колку им била очајна гледаноста пред затварањето на А1. Баш се патетични.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Јеееј конечно сите старци у фамилија пак ќе имат занимација и ќе зборат по пола саат на телефон како Ѕверхунде пак кова планови против Ризла и компанија :pos:

Шала на страна, ај нека си ја догледаат луѓето серијата, ама нека почнат да даваат и нешто озбилно, доста ми е веќе од турски/индиски серии, скоро на секој канал ги има. :confused:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.033
Поени од реакции
8.352
абе ајде Нема шанси ,сепак подобро ќе изгледа серијата на сител барем сител шпици ќе и напраат на серијава интересни ,а ќе се дава отпочеток или од кај што застанаа А1? Нема јас да ја гледам ама чисто информативно да прашам

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
што кретени? сите прашуваа кај ке ја догледаат серијата и ете им ја нека ја догледаат
Ja нема Ивановска да ти го лајкне мислењето.:ROFLMAO:
Кретени се затоа што чекаа А1 да се затвори за да сменат нешто.Зошто вестите не им беа во 19:00 додека А1 постоеше!?

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Ja нема Ивановска да ти го лајкне мислењето.:ROFLMAO:
Кретени се затоа што чекаа А1 да се затвори за да сменат нешто.Зошто вестите не им беа во 19:00 додека А1 постоеше!?
што да сменат бе, па сите ги ставија вестите во 19, поглупо беше двете најгледани телевизии да имаат централни вести во 19 затоа Сител не ги ставија ама ти не се разбираш многу па само збориш. Сител имаше далеку подобра програма од А1 сезонава што помина. изгледа и Долина на Волците ке се дава на Сител. ама јас ни на А1 не ги гледав сериите исто така и на Сител.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
што да сменат бе, па сите ги ставија вестите во 19, поглупо беше двете најгледани телевизии да имаат централни вести во 19 затоа Сител не ги ставија ама ти не се разбираш многу па само збориш. Сител имаше далеку подобра програма од А1 сезонава што помина. изгледа и Долина на Волците ке се дава на Сител. ама јас ни на А1 не ги гледав сериите исто така и на Сител.
Имаше подобра програма, да.
Малечката невеста и Огнови на љубовта се последниот врв во филмската индустрија.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Имаше подобра програма, да.
Малечката невеста и Огнови на љубовта се последниот врв во филмската индустрија.
абе а што е со Сурвајвор и Големиот Брат, Бекстејџ, Кој те Шиша- сите познати беа таму?? а??? на А1 имаше само долина на волците и лисјата

Kajgana Shop

На врв Bottom