A ona Ivona kako od kapela ispadnata...iskreno nikogas ne sum gledala sitel mnogu...a otkako se desi ova so A1 skros prestanav da pustam Sitel....Latas pogotovo i onaa na Bumbar mi licat na se samo nbe na novinari...Bezobrazni se do daska
i sega latas da go sinhronizira ali riza
што кретени? сите прашуваа кај ке ја догледаат серијата и ете им ја нека ја догледаат
Ja нема Ивановска да ти го лајкне мислењето.што кретени? сите прашуваа кај ке ја догледаат серијата и ете им ја нека ја догледаат
што да сменат бе, па сите ги ставија вестите во 19, поглупо беше двете најгледани телевизии да имаат централни вести во 19 затоа Сител не ги ставија ама ти не се разбираш многу па само збориш. Сител имаше далеку подобра програма од А1 сезонава што помина. изгледа и Долина на Волците ке се дава на Сител. ама јас ни на А1 не ги гледав сериите исто така и на Сител.Ja нема Ивановска да ти го лајкне мислењето.
Кретени се затоа што чекаа А1 да се затвори за да сменат нешто.Зошто вестите не им беа во 19:00 додека А1 постоеше!?
Имаше подобра програма, да.што да сменат бе, па сите ги ставија вестите во 19, поглупо беше двете најгледани телевизии да имаат централни вести во 19 затоа Сител не ги ставија ама ти не се разбираш многу па само збориш. Сител имаше далеку подобра програма од А1 сезонава што помина. изгледа и Долина на Волците ке се дава на Сител. ама јас ни на А1 не ги гледав сериите исто така и на Сител.
абе а што е со Сурвајвор и Големиот Брат, Бекстејџ, Кој те Шиша- сите познати беа таму?? а??? на А1 имаше само долина на волците и лисјатаИмаше подобра програма, да.
Малечката невеста и Огнови на љубовта се последниот врв во филмската индустрија.