Сител телевизија

I

Ivanovska

Гостин
So ova samo go dokazuvas prethodno kazanoto:) Zarem sekogas treba da ima stab, i politicka pozadina?????? Ne be srcka toa e problemot, probaj sogledaj go, kje ti bide poubavo, ako mozes da go storis toa, se razbira;)
и кажи дека можете да си најдете и нови марионетки освен а1 :) само не се нервирајте, не е здраво.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
си ебале мајката со програмата на телевизијата.....фали уште некој југословенски филм со Љубиша Самарџиќ кој ќе биде пуштен по милионити пат....
Жешко Лето - Кочан Програма на сител

Член од
3 јуни 2011
Мислења
69
Поени од реакции
24
Зачинето ти е се тоа у паузите со вестите на Латас:tapp:

Се прашувам има ли некој што ја гледа оваа телевизија, или дали воопшто некој го гледа Латас и неговите вести?
Abe latas nema dovolno recnik za da prezentira vesti...A znaesh koi go gledaat?Samo onie prostite sho ne gi razbiraat vestite na drugite televizii zashto tuka Latas veli(citiram):Znaci,da pojasnime..'I prodolzuva so prostoto objasnuvanje:))))))))))

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Јас и многу други во Македонија.
Освен Ало Ало(што ја повторно ја репризираат) и понекогаш спорт,кажи ми што поседува Сител за да биде најгледана?
Егзотичните серии,пристрасните вести, или пак Жаре бербер? :cenzura:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сетија дека глупи луѓе ги гледаат па затоа имаат глупа програма. Тоа ти е добро бизнис решение. Каква публика - таква програма. Да не сакате да даваат амерички серии од Fox, HBO, ABC и слично? Нема да даваат, зашто тие серии ги гледаат помладите а тие веќе ги изгледале на интернет и не гледаат ТВ. Па затоа бутаат индиски-турски-монголски серии за да ги гледаат пензионерите зашто само тие останаа пред телевизорите.

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Сител су го гледал еееееееее порано пред 10 години Латас не беше толку форсиран и никој не знаеше дека постои тогаш имаа екипа да речам ок, но сега се комплетно со се за жалење немаат од каде да копираат им го затворија изворот на идеи па отидоа дури во Србија од ПРВА да копираат и како што некои нагласија погоре фалат уште многу репризи на екс-ју филмовите :notworthy: и некој си бербер да ги шиша сите испрани мозоци на дел од овој народ кој гледа и размислува како нив демек гледале Шител ( Сител - Летис - Латас ) гледате некако асоцира се на Латас кој нема три чисти во негована црпка.;)

Член од
3 јуни 2011
Мислења
69
Поени од реакции
24
Сетија дека глупи луѓе ги гледаат па затоа имаат глупа програма. Тоа ти е добро бизнис решение. Каква публика - таква програма. Да не сакате да даваат амерички серии од Fox, HBO, ABC и слично? Нема да даваат, зашто тие серии ги гледаат помладите а тие веќе ги изгледале на интернет и не гледаат ТВ. Па затоа бутаат индиски-турски-монголски серии за да ги гледаат пензионерите зашто само тие останаа пред телевизорите.
Mene licno mi bea dosta smeshni koga lani na A1 davaa James Bond ,a sitel kako i sekogash saka da naprai copy-paste,pa pochnaa od onie YU filmovi koi navistina gi gledaa penzionerite(ako voopshto imashe buden penzioner).A komentar za Ivona koja sekogash izgleda kako na pogreb da odi?:))))LoL

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Сега кога А1 е затворена, се прашувам од кого Сител ќе копира.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....вчера беше Илинден - ден на борбата за македонска независнот - во 1903 на Илинден нашите претци се дигнале на востание да се ослободат од турскиот јарем....уредниците на Сител барем вчера можеа да направат отстапки и да не поштедат од турски серии

....немам ништо лично против турците...денес Турција е меѓу најголемите пријатели на Македонија...а турците во Македонија се многу лојални на државата....но не е во ред на ден како Илинден ....Сител и останатите телевизии да тупат со турски серии....барем на Илинден можеа да сменат програма и да дадат нешто од домашна продукција....ако не друго барем преноси од народните собирања низ цела Македонија

Kajgana Shop

На врв Bottom