I
Ivanovska
Гостин
Поздрави по штабот.Sekoja ti cest, verojatno tvojot mozok funkcionira besprekorno koga e ispranUzivaj srcka i gledaj si i ponataka, i ti i mnogute drugi u Makedonija.
Поздрави по штабот.Sekoja ti cest, verojatno tvojot mozok funkcionira besprekorno koga e ispranUzivaj srcka i gledaj si i ponataka, i ti i mnogute drugi u Makedonija.
So ova samo go dokazuvas prethodno kazanotoПоздрави по штабот.
и кажи дека можете да си најдете и нови марионетки освен а1So ova samo go dokazuvas prethodno kazanotoZarem sekogas treba da ima stab, i politicka pozadina?????? Ne be srcka toa e problemot, probaj sogledaj go, kje ti bide poubavo, ako mozes da go storis toa, se razbira
![]()
и кажи дека можете да си најдете и нови марионетки освен а1само не се нервирајте, не е здраво.
Важи бе Мики, само ти не ми се нервирај.Svaka ti cast, samo se nadevam deka ne si postara od 13-14 godini za d aima nadez za tebe
Abe latas nema dovolno recnik za da prezentira vesti...A znaesh koi go gledaat?Samo onie prostite sho ne gi razbiraat vestite na drugite televizii zashto tuka Latas veli(citiram):Znaci,da pojasnime..'I prodolzuva so prostoto objasnuvanjeЗачинето ти е се тоа у паузите со вестите на Латас
Се прашувам има ли некој што ја гледа оваа телевизија, или дали воопшто некој го гледа Латас и неговите вести?
Освен Ало Ало(што ја повторно ја репризираат) и понекогаш спорт,кажи ми што поседува Сител за да биде најгледана?Јас и многу други во Македонија.
Mene licno mi bea dosta smeshni koga lani na A1 davaa James Bond ,a sitel kako i sekogash saka da naprai copy-paste,pa pochnaa od onie YU filmovi koi navistina gi gledaa penzionerite(ako voopshto imashe buden penzioner).A komentar za Ivona koja sekogash izgleda kako na pogreb da odi?Сетија дека глупи луѓе ги гледаат па затоа имаат глупа програма. Тоа ти е добро бизнис решение. Каква публика - таква програма. Да не сакате да даваат амерички серии од Fox, HBO, ABC и слично? Нема да даваат, зашто тие серии ги гледаат помладите а тие веќе ги изгледале на интернет и не гледаат ТВ. Па затоа бутаат индиски-турски-монголски серии за да ги гледаат пензионерите зашто само тие останаа пред телевизорите.