Сингл, повеќе години?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.357
Поени од реакции
7.122
Имам смисла за хумор ама за забављање баш и не сум некој стручњак. Како и да е после толку многу добиени "корпи" (можеби ги има 50-60) некако и изгубив желба да имам девојка. Едноставно: Too much rejections killed my desire што би рекле америве :)
ненене,ова не можам да го разберам (не верувам ни дека искрено зборуваш) , како бре 50-60 корпи ?? КАКО ?!

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
море за вакви само котекот мислев да не коментиирам ама морам
ако толку запнал зенска да фати избркај го од дома и нека не се врака додека не фати зенска а ако дое сам без зенска кјотекот тепанјето удри маме му ебам да му дое памет а не да кука по форуми и да плаце
све нездраво бе
ви еба интернетот мамата па некој ви е крив
падни у депресија и ти зитни се у вардар шо немас зенска ебате глупиве
не бе глуп народ
немат шо да праат од бес па само изводат

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
ууууу лично дете ...
Зошто море ти даваат корпи???
Фала на комплиментот, ама најчесто кога сум со женско едноставно немаме заеднички теми, а понекогаш се пресрамувам и како да заборавам да зборам македонски:) И после средбата најчесто девојките мислат или дека нешто не е в ред со мене или дека сум пресрамежлив, а често пати ми велат дека и изгледот не ми чини. Од тие причини јас сум си сингл. :(
--- надополнето: 19 април 2013 во 21:30 ---
Видов повеќе пати напиша дека си срамежлив она ова тај стил кажи од кај си да излезеш со некоја будала од форумов да те пресрамиме :D
Имате некоја на ум? :)
--- надополнето: 19 април 2013 во 21:31 ---
Видов повеќе пати напиша дека си срамежлив она ова тај стил кажи од кај си да излезеш со некоја будала од форумов да те пресрамиме :D
Имате некоја на ум? :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Чисто информативно ме интересира дали има тука членови на форумов што се сингл повеќе од 2 години, и дали има некој/а што ќе го обори мојот рекорд во немање врска (10 години). Па повелете :)

(Нов сум на форумов, ама сепак мислам дека ова ќе е интересна тема за разговор бидејки гледам дека досега никој ја нема отворено оваа тема или слична како неа)
Дечко, ти си многу убав. Каква фризура менување, каков бакрач. Убаво ти стои и онаа фризура на аватарот и таа другата со ккратка коса.
Девојките „сакаат бараби“ во седмо одделение.
Културните и фините момци никогаш ен излегуват од мода.
Сигурна сум дека им се допаѓаш ан девојките, ама ти не си се потрудил да „прочиташ“ која ти дава ишарет.
АКо се пушташ рендом, без да укапираш дали и се допаѓаш или не, нормално е дека девојката нема да прифати.
Потруди се да се ослободиш, ама не се сили на тоа. Полошо од срамежлив е кога се трудиш од петни жили да бидеш она што не си. :)

Гледај го овој филм.

B

Borg_Drone

Гостин
Фала на комплиментот, ама најчесто кога сум со женско едноставно немаме заеднички теми, а понекогаш се пресрамувам и како да заборавам да зборам македонски:) И после средбата најчесто девојките мислат или дека нешто не е в ред со мене или дека сум пресрамежлив, а често пати ми велат дека и изгледот не ми чини. Од тие причини јас сум си сингл. :(
Жити сè, си бил така „едноставно“ срамежлив и „едноставно“ си немал заеднички теми со девојчињата и од друга страна пишуваш дека, ете од тие причини ти си бил сингл?!Што покажува дека ти лажеш.Не наведуваш воопшто некаква причина, и така од забава си велиш дека си бил сингл.Што укажува на тоа дека не знаеш што да напишеш па затоа си велиш дека „едноставно“ си бил така срамежлив.
Ќе има некој друг потреба од помош еден ден, па тој кога ќе отвори еден ден тема за неговите проблеми понеискусните ќе бидат наведени на тоа дека и тој си пишува глупости само колку да насмее неколку други од страна.
Не мислев воопшто да пишувам на темава, но во последен момент се предомислив зошто од вакви работи на форумов веќе преку глава ми е дојдено, и тоа не само на мене туку и на многу други членови.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мартин и така стави своеволно слики од себе и раскажа, може ли да видиме каков стил на облакање имаш бидејќи често споменуваш дека изгледот не им се допаѓал?
Вака на лик си убав дечко, фризурава ако мене ме прашува некој (а никој не ме прашува) треба да се смени ко Даниел Поповиќ си и во секој момент мислам дека ќе ја отпееш Џули.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Жити сè, си бил така „едноставно“ срамежлив и „едноставно“ си немал заеднички теми со девојчињата и од друга страна пишуваш дека, ете од тие причини ти си бил сингл?!Што покажува дека ти лажеш.Не наведуваш воопшто некаква причина, и така од забава си велиш дека си бил сингл.Што укажува на тоа дека не знаеш што да напишеш па затоа си велиш дека „едноставно“ си бил така срамежлив.
Ќе има некој друг потреба од помош еден ден, па тој кога ќе отвори еден ден тема за неговите проблеми понеискусните ќе бидат наведени на тоа дека и тој си пишува глупости само колку да насмее неколку други од страна.
Не мислев воопшто да пишувам на темава, но во последен момент се предомислив зошто од вакви работи на форумов веќе преку глава ми е дојдено, и тоа не само на мене туку и на многу други членови.
Не лажам. Камо да лажев, ама се што напишав тука е чиста вистина.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Фризурата му е како церада да има на глава :D Под хитно нека ја крати.
Бољи му е кратка, на Колин Фараел ми заличи кога го глуми Александра Македонски :D

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.478
Поени од реакции
18.503
Мене ми личи ова на тролање.

Ако имаш 26 години, а 10 години си сингл, тогаш кога си има 3 години девојка?
Во второ одделение?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Мене ми личи ова на тролање.

Ако имаш 26 години, а 10 години си сингл, тогаш кога си има 3 години девојка?
Во второ одделение?
Имав девојка на 12 години во 1999 август, и врската со големи турболенции и прекини успеа да издржи до март 2003. После тоа со ниедна не бев во врска. Често пати луѓе од сеир ме зафркаваат и ми велат Кога никој немаше девојка ти имаше, ама сега кога сите имаат ти немаш.

O

onlya

Гостин
Имав девојка на 12 години во 1999 август, и врската со големи турболенции и прекини успеа да издржи до март 2003. После тоа со ниедна не бев во врска. Често пати луѓе од сеир ме зафркаваат и ми велат Кога никој немаше девојка ти имаше, ама сега кога сите имаат ти немаш.
на 12 години се уште си бил дете зарем тоа го сметаш за врска? под врска мислам сериозна врска :)
Ти треба да почнеш се од почеток и мене стварно не ми е јасно зашто после толку многу корпи ни малку не си се потрудил да се смениш т.е да го смениш начинот на пристап или па на однесување.

Kajgana Shop

На врв Bottom