Сингл, повеќе години?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Си има Мартин ок фризура не знам зошто сам си го набил тој комплекс. Мартин побарај совет и од Stef Bachatero он подобро ги разбира овие работи од нас.
А јас мислев да не го викаме Стефинаторот за ваква ситна работа, затоа и го предложив Сусаро како некое решение за прва фаза.

Но веќе кога е повикан, треба да се изјасни.

M

Mario Gómez

Гостин
Сте се фатиле за фризурата као тоа да е клучен фактор. Дечкото едноставно има погрешен пристап, или па не се труди доволно. Или па како што вика дека бил многу фин, па девојките го ставаат у "фин" зоната, што е полошо од "friend зоната". Нема шо да се замара толку со облека фризури, сродна душа ќе си најде кај и да е. Дотогаш гледај да имаш што поредовен секс и тоа што немаш девојка нема да те фрустрира воопшто, верувај. :)

Член од
19 април 2013
Мислења
1
Поени од реакции
1
Пред се имаш многу негативен пристап кон самиот себе, така не решаваш ништо. Срамежлив сум и нема да се сменам, убава ми е косата вака и нема да ја сменам, ова е вака и нема да се смени. Човече, зошто не направиш промени кај тебе. За самиот себе, не за некоја девојка. Мене како женско многу ми е убаво кога некое машко се труди самиот за себе. Фризурата, алиштата, пристапот кон нас женските се многу битни работи кои не треба да ги изоставуваш.
Ти кажаа и погоре, смени ја фризурата, далеку си поубав со кратка коса. Носи алишта по кои ќе бидеш претпознатлив. Ама прво, поработи малку со самиот себе. Вежбај пред огледало, нема ништо смешно и срамно во тоа. Ако си самоуверен, верувај нема женска што нема да сака да легне со тебе :)

S

StormRage

Гостин
де па и јас не сум бил во врска... некој 2-3 години... најверојатно 2 :D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Mартине, 50-60 корпи си добил и ниту една не прифатила? - Дефинитивно нешто правиш погрешно а не е до изгледот. Од толку корпи многу си требал да научиш, дури и совети нас да ни даваш.

Си седнал некогаш да размислиш што е проблемот и зошто те одбиваат?
На кој начин им пристапуваш?
Секогаш исто или пробуваш некогаш на подруг и поинтересен начин?
Пиеш алкохол? Излегуваш редовно навечер по ноќни клубови?
Ипак зависи од местото кај што живееш, мада веќе сегде е исто ама сепак во некои средини женските се повеќе повлечени и бараат многу молење и цепидличење. Ако си од Скопје убеден сум дека тој проблем го нема.

Излези бе друже, напиј се малце поише, расположи се, ке ти се “пушти“ јазикот и срамот ке го снема барем за вечерта. Сигурно имаш женско друштво, излези со нив и не планирај со нив ништо туку само да се навикнеш да бидеш опуштен во присуство на женски. 26 години имаш, можеш да правиш муабет и да влезеш во дискусија за филмови и музика. Крај краева седни и изгледај 2-3 серии од америчките за да имаш што да збориш кога ке излезеш некогаш (на кафе-во ноќен клуб не препорачувам такви муабети :) ) само немој да биде како Ленард од Биг Банг кога сакаше да гледа рагби со друштвото на женска му, поима си немаше за правилата и ги учеше на памет па тропаше глупости. :)
За промена почни од фризурата, не дека тоа е пресудно ама еве речи си самиот: Ја оставам таа фризура а со неа и срамежливоста!

п.с. Ако си од Скопје, апел до форумџиките да организираат Лејди најт и меѓу сите женски само ти да си машко. :icon_mrgr:

п.п.с. Не си толку грд, да го видиш само Luki Junior каков е. :pos: (Шала Луки, знам дека прифаќаш на твоја сметка) :)

Поздрав и со лесно. :)

S

Stef Bachatero

Гостин
562561_356771827756805_801620638_n[1].jpg

Проблемот е во тебе а за да почне да се менуваш прв чекор е да се прифатиш таков како што си.
На многу луѓе не им се свиѓам знам но,ако им се свиѓам ќе бидам лигуш и ќе ги задовлувам нивните потреби а не своите.
Сигурно нешто ти се десило во минатото што не можеш да го заборавиш и да пуштиш сега криља.
Земи почни нешто што си добар и инвестирај и почни да се инвидуализираш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
ne go lazi deteto , ne ke izigrava kanarinec:eek:
Ova za Gay Parade li go spremas?
Фризурата е ок според мене не го прави геј ни канаринец.
Тоа се фризури за 2013 год а ние што сме назад со модата тоа е друго веќе. Поубава е од онаа напрвена како еж со една рака гел и кратка коса како на затвореник. ;)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Фризурата е ок според мене не го прави геј ни канаринец.
Тоа се фризури за 2013 год а ние што сме назад со модата тоа е друго веќе. Поубава е од онаа напрвена како еж со една рака гел и кратка коса како на затвореник. ;)
decko , ti se molam :LOL: koja moda , koi bakraci:tapp:
toa e moda ti rekov veke za dete 15 god, pubertetlija , a ne za zrel maz koj treba da ostavi nekakov vpecatok

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
башка не се ебе со јазик
:icon_lol: Да бе, не :icon_lol:
--- надополнето: 19 април 2013 во 18:36 ---
Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
Aко ти е фризот како на профилната, МЕЊАЈ го одма, не ти стои, овака со кратка ок е.

Не сум геј, али не си ни нешто грд, па да те избегаваат женските, се ти е до психа/карактер

П.С Мењај фризура!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мене сепак сеуште ми треба врска дури и на овие години , ама за жал ниедна девојка нема да ме сака. Девојките неќат типци што се мирни и повлечени а и изгледот не ми е нешто јака страна :)
26 години погрешно го гледаш женскиот род

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
Не ме јеби, 50-60 корпи?
И после сусаро ќе пишува такви постови, па ќе пишува.

Во секој случај, си истрпел 50-60 корпи а не можеш да истрпиш носење фризура што не е по твој вкус (која најверојатно со тек на време и ќе ти се допадне)?
...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Што и` збориш на девојка што те интересира?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Боље ти е кратка коса.
И дечко солидна 7мица си.
Dat jawline
Малце поише смеј се и крени самодоверба
Глуми ебач - ќе станеш ебач (на некои несигурни пичиња ама небитно, ко за почеток таман)
После ќе напукаш експи, ќе фатиш некој левел и со улти ќе им влагаш на дундите
Немаш гајле

Kajgana Shop

На врв Bottom