Сингл, повеќе години?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Најмалку 2-3 месеца идење според мене може да се рачуна за врска.

Wow 21 година, а јас пак бев силно убеден дека никој нема да го обори мојот рекорд од 10 години.:D Мене сепак сеуште ми треба врска дури и на овие години , ама за жал ниедна девојка нема да ме сака. Девојките неќат типци што се мирни и повлечени а и изгледот не ми е нешто јака страна :)
изгледа не го разбра добро човеков. вика дека за 2 месеци ќе полни 21 год, а не дека не бил во врска толку време ;)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Хе хе како проаѓа времето во иднина се повеќе и повеќе ќе има синглси ... и денеска ги има но во иднина се повеќе и повеќе ... самиот начин на живот, брз живот, динамика, секојдневни стресови, разно-разни проблеми и мисли, обврски и.т.н. едноставно му го одземаат времето на поединецот и се помалку време преостанува да се мисли на тие работи, плус развиениот индивидуализам и кај машките и кај женските, секој си живее во свој замислен свет и си има свој тип на симпатија, плус критериумите што треба да ги поседува една личност се дигнати до небо и ред други работи кои го прават човека да биде ко зомби т.е. едноставно кажано осаменик ... цел живот ... имало и порано такви, ги има и денеска повеќе од порано, но во иднина ќе ги има се повеќе и повеќе ... најголем број самци се машки, но ги има и женски исто така но во помал број ... и не не зборам за самци кои живеат во некоја планина или запустено село, кои се неписмени и сл. зборам за градски луѓе и со пари и со работа и со образование и.т.н. ... ова веќе прераснува во некаков модерен феномен !
П.С. И мене комотно стајте ме во вашата група на синглси ... проблемот е во тоа што во надворешноста сум премногу мирен т.е. безгласна буква сум, знам само да правам муабети за сериозни работи/теми со луѓето и цел живот се дружам претежно со повозрасни особи од мене кои се веќе уозбилени па и јас се однесувам како нив иако сум млад човек, скоро и да не сум имал во животот другар кој ми бил врсник или пак да бил помал од мене, туку се сум се дружел со повозрасни од мене, башка физикусот/изгледот ми е ептен слаба страна ЈБГ а девојкиве ептен се пребирливи околу тоа !

T

Tamora

Гостин
Ех сега и вие ваква фризура онаква мајца се е то релативно и кај машки и кај женски секој нормален чоек ќе си бара некој првенствено за да можи муабет да си најпрај да се разбери , за некоја можи да бидиш најубав а за некоја најгрд истото е со сите најбитно е самиот ти како се осеќаш како гледаш на себе според твоето мислење луѓето ќе стекнат престава за тебе .Ако постојано се напаѓаш и самосожалуваш и не се цениш немој да очекуваш дека другите ќе те ценат , Искрено сум видела 100 пати погрди деца од тебе па вртат женски нон стоп(y) . Навистина се е во начинот на кој им приоѓаш на луѓето посебно на девојките чим сетат дека немаш самодоверба и по секоја цена сакаш да ја добиеш ќе те смета за очаен . Убо рекоја дечките пред мене треба само да глумиш факер без разлика бил таков или не ако не покажиш заби ќе ти ги јади ушите дури и да ја освоиш :pipi:така е и со сите не само со девојките .Само храбро и се надевам дека ќе ни пишиш ко ке ќариш нешто:cool:

O

Orion.

Гостин
Неможам, така сум створен да бидам фин и добар со сите. После жив ке се изедам ако знам дека сум се понашал некултурно и злобно. Ми се има дешавано да се понашам некултурно во ретки прилики и после тоа сум се осеќал мизерно. Посебно створење сум:)
Чекај, ти сметаш дека нешто не е во ред со ова? Побогу, ова е најбитното, а ти го имаш. Зар има нешто подобро од фина, добра и културна девојка. Тоа се тие вредности кои треба да ги поседува една девојка. Зашто тогаш и со машкото да биде поразлично?

Второ, според сликиве, ти немаш проблем со надворешниот изглед. Едино фризот смени го, ишишај се кратко. 87 годиште си, не си стар, има време за се`

И сега доаѓа најбитното. БИДИ ОПУШТЕН. Ова е единствениот проблем и ништо друго. Немој да бидеш премногу серизен, опушти се (само не иди у друга крајност, немој да изиграваш кловн):)
Со девојките/девојката која ти се свиѓа, биди позитивен, смеј се и прави им муабет за најнорнални секојдневни работи. Тоа е се'!

Мислам дека нема потреба да ти кажам да не се пушташ на глупи, површни ороспетини, насочи ја енергијата кон НОРМАЛНИ девојки кои те заслужуваат.

Жена од Албанија? Are you fuckin kidding me? :LOL:

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
Сега откако поштено ве истрола дечково со темава, што е следно? Доброволно ќе собирате пари да му увезете некоја Украинка или Чехиња? Или можеби ќе почнете да го убедувате да тркне летово на одмор до Бугарија. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
изгледа не го разбра добро човеков. вика дека за 2 месеци ќе полни 21 год, а не дека не бил во врска толку време ;)
Па ако за 2 месеца пуни 21 а немал врска у живот, тоа се 21 година без врска :D (double meaning ftw)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Martin vaka sega,imam 32 godini i od svoja 15-ta godina imam samo 4 meseca pauza bez da imam devojka,dali vrska,dali muvacica,seks partnerka you name it...znaci 15 ipol godini sum aktiven so zenskiot svet,a sum pominal barem 200(ako ne i vise) vo zivotot.E sega znam sto ke kazete,,,ne,,,veruvajte mi deka ne se falam ili slicno nego ima druga pricina zosto mu ja spomnuvam ovaa cifra.
Љоренте гомна да јаде.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сега откако поштено ве истрола дечково со темава, што е следно? Доброволно ќе собирате пари да му увезете некоја Украинка или Чехиња? :)
Aко трола и му се прошири шупчето шо не сме приметиле, нека му е за аир.

Идеално Лоша

(more human than human)
Член од
8 февруари 2013
Мислења
118
Поени од реакции
106
А ти ли си таа ?
Да ме баравте, немаше да ме најдете. Ај тоа, ама советиве упатени до малиов ви се кој од кој. :ROFLMAO:
Мартинчо пиле, не требаш подуку ни туџе златне савјете- ако су златне што их на себе не примјене?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Видов повеќе пати напиша дека си срамежлив она ова тај стил кажи од кај си да излезеш со некоја будала од форумов да те пресрамиме :D

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Боље ти е кратка коса.
И дечко солидна 7мица си.
Dat jawline
Малце поише смеј се и крени самодоверба
Глуми ебач - ќе станеш ебач (на некои несигурни пичиња ама небитно, ко за почеток таман)
После ќе напукаш експи, ќе фатиш некој левел и со улти ќе им влагаш на дундите
Немаш гајле
Од гејмер подобар совет неможеш да добиеш,само не го потцети да не претерува со ебење,нели не се регенерира спермата како на фонтата на дота.

O

onlya

Гостин
Мене нешто не ми е јасно после 50-60 корпи не си успеал да си ја сфатиш грешката? Да беа 5-6 ајде ама 50-60 па пола село ти е тоа.
И зашто воопшто се замараш живеј си го животот се некогаш ќе се најде некоја посебно кога најмалку очекуваш. Јас никогаш во животов не сум имала дечко врска како и да е, а богами не ни планирам во блиска па и далечна иднина и супер ми е.
Нема ништо подобро од мирна глава пошто сепак секоја врска си е и обврска. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom