Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Очекувај одговор и покана за кафе по ППууууу лично дете ...
Зошто море ти даваат корпи???
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Очекувај одговор и покана за кафе по ППууууу лично дете ...
ненене,ова не можам да го разберам (не верувам ни дека искрено зборуваш) , како бре 50-60 корпи ?? КАКО ?!Имам смисла за хумор ама за забављање баш и не сум некој стручњак. Како и да е после толку многу добиени "корпи" (можеби ги има 50-60) некако и изгубив желба да имам девојка. Едноставно: Too much rejections killed my desire што би рекле америве![]()
Немам јас некој посебен спесифичен вкус за машки.Дечково од сликава по твој вкус е?
Ако, јас го планирав и онака за Шкорпи...Очекувај одговор и покана за кафе по ПП![]()
Фала на комплиментот, ама најчесто кога сум со женско едноставно немаме заеднички теми, а понекогаш се пресрамувам и како да заборавам да зборам македонскиууууу лично дете ...
Имате некоја на ум?Видов повеќе пати напиша дека си срамежлив она ова тај стил кажи од кај си да излезеш со некоја будала од форумов да те пресрамиме![]()
Имате некоја на ум?Видов повеќе пати напиша дека си срамежлив она ова тај стил кажи од кај си да излезеш со некоја будала од форумов да те пресрамиме![]()
Дечко, ти си многу убав. Каква фризура менување, каков бакрач. Убаво ти стои и онаа фризура на аватарот и таа другата со ккратка коса.Чисто информативно ме интересира дали има тука членови на форумов што се сингл повеќе од 2 години, и дали има некој/а што ќе го обори мојот рекорд во немање врска (10 години). Па повелете
(Нов сум на форумов, ама сепак мислам дека ова ќе е интересна тема за разговор бидејки гледам дека досега никој ја нема отворено оваа тема или слична како неа)
Жити сè, си бил така „едноставно“ срамежлив и „едноставно“ си немал заеднички теми со девојчињата и од друга страна пишуваш дека, ете од тие причини ти си бил сингл?!Што покажува дека ти лажеш.Не наведуваш воопшто некаква причина, и така од забава си велиш дека си бил сингл.Што укажува на тоа дека не знаеш што да напишеш па затоа си велиш дека „едноставно“ си бил така срамежлив.Фала на комплиментот, ама најчесто кога сум со женско едноставно немаме заеднички теми, а понекогаш се пресрамувам и како да заборавам да зборам македонскиИ после средбата најчесто девојките мислат или дека нешто не е в ред со мене или дека сум пресрамежлив, а често пати ми велат дека и изгледот не ми чини. Од тие причини јас сум си сингл.
![]()
Не лажам. Камо да лажев, ама се што напишав тука е чиста вистина.Жити сè, си бил така „едноставно“ срамежлив и „едноставно“ си немал заеднички теми со девојчињата и од друга страна пишуваш дека, ете од тие причини ти си бил сингл?!Што покажува дека ти лажеш.Не наведуваш воопшто некаква причина, и така од забава си велиш дека си бил сингл.Што укажува на тоа дека не знаеш што да напишеш па затоа си велиш дека „едноставно“ си бил така срамежлив.
Ќе има некој друг потреба од помош еден ден, па тој кога ќе отвори еден ден тема за неговите проблеми понеискусните ќе бидат наведени на тоа дека и тој си пишува глупости само колку да насмее неколку други од страна.
Не мислев воопшто да пишувам на темава, но во последен момент се предомислив зошто од вакви работи на форумов веќе преку глава ми е дојдено, и тоа не само на мене туку и на многу други членови.
Имав девојка на 12 години во 1999 август, и врската со големи турболенции и прекини успеа да издржи до март 2003. После тоа со ниедна не бев во врска. Често пати луѓе од сеир ме зафркаваат и ми велат Кога никој немаше девојка ти имаше, ама сега кога сите имаат ти немаш.Мене ми личи ова на тролање.
Ако имаш 26 години, а 10 години си сингл, тогаш кога си има 3 години девојка?
Во второ одделение?
на 12 години се уште си бил дете зарем тоа го сметаш за врска? под врска мислам сериозна врскаИмав девојка на 12 години во 1999 август, и врската со големи турболенции и прекини успеа да издржи до март 2003. После тоа со ниедна не бев во врска. Често пати луѓе од сеир ме зафркаваат и ми велат Кога никој немаше девојка ти имаше, ама сега кога сите имаат ти немаш.