Сингл, повеќе години?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
абе не само шо сум од прилеп , туку и од центаро од прилеп , и не ништете ми го бизнисо иам еден хектар тутун ми треба мажјак да ми го работи...Пиратик...љубов моја ...цвејче мое овенато:love::X3: дали ке дојдиш од метрополата кај мене во прилеп тутун да бериш? че прајме и пауза
--- надополнето: 22 април 2013 во 23:49 ---
Зависи што ќе правиме за време на паузата ... ако е нешто интересно ќе дојдам ... ;)
... таму сами на нивјето ... обожавам природа ... :P

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
абе не само шо сум од прилеп , туку и од центаро од прилеп , и не ништете ми го бизнисо иам еден хектар тутун ми треба мажјак да ми го работи...Пиратик...љубов моја ...цвејче мое овенато:love::X3: дали ке дојдиш од метрополата кај мене во прилеп тутун да бериш? че прајме и пауза
--- надополнето: 22 април 2013 во 23:49 ---

пс
продавам и ножој , по чекичар по мустра ги прајме
и како нивата , зема ли субвенции ?. . значи бараш МАЖ-јак ? :vozbud: па еве Мартин 1898 07898745645478
--- надополнето: 23 април 2013 во 00:21 ---
Зависи што ќе правиме за време на паузата ... ако е нешто интересно ќе дојдам ... ;)
... таму сами на нивјето ... обожавам природа ... :P
е какко прасуваш така во јавност . . . ? ц ц ц па се знае ке играте мавачка . . хехехе

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.625
Поени од реакции
11.687
Прво со новава фризура посра веројатно 80% од машкиве на форумов, од просечен изглед отиде во горната табела, второ со секс-теткицата за стално, посра 95%:pos:
Драстични промени во споредба со првиот пост :D
а мислиш дека му верува некој за теткицата? :cautious:
може да фати теткица, неможе девојка да си фати?! а еве некои го класифицираа у горната табела o_O
нешто не штима , не ме чуди ако и сликата од аватарот е од некој друг затоа јас би го класифицирал само у групата ЦИГАНИ

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Можеби Мартинчо не мислел на MILF туку на GILF ... grannies ... :X3:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.629
Сега па си мислам дека не е трол :facepalm:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Мартин не е трол, туку е лигавеж кој сака да биде центар на светот и се’ толкува преку таа призма.

Имав една колешка. Ако некое машко и’ кажеше „здраво“ , таа веднаш велеше тој е луд по мене.
Кога ќе излезеше дека не е така, дека дечкото е само пристоен, а не потенцијален удварач, таа престануваше да го поздравува

Однесувањето на Мартин потсетува многу на неа.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Дечко од 26 години кој знае одлично да се изразува, доаѓа да стави негови слики на најмасовниот форум во Македонија. Негови мај ес. 100 посто трол е, поготово откако сега сврти муабет дека клецал некоја теткица. Абе ајде седи. Се ми оди умот дека ова се неколку другарчиња собрани да прават невкусни шали на некој нивни другар и дека ова се негови слики, а тој врска нема.
истото и мене ми дојде на памет.. ама не е то, еве вака јас ко јак психолог и по начинот на кој шо пишит,стилот а и фонтот дојдов до овај заклучок(без навреда) типов не е ниту трол ниту нишо, моабетот за женска шо имал 3 и пол год на 12 годишна возраст(жими куров, на тие години газ да фатиж беше доживљај, или пак ако подразбират женска шо се држеле за рака ок ондак) друго нешо, кога некој напиша девица дека е во хороскоп, од нигде никаде типов шо цело време се жалит вака така наеднаш испадна дека бил милф хантер(мн седење пред пц и гледање brazzers i naughty america не е на арно) ако си искрен ко шо беше на почетокот остани до крај не прај некој филмој за кој шо не вервам ни 10 % од форумов ке ти повервет.. излегви почесто за викенди, ево лето идат на журки, почни да конзумираш алкохол мн појке ке се опуштиш, нема да те болит ако јајш корпа, а и ке набилдаш самодоверба, почни кај полесни(попијани и опуштени) женски да се акаш ке видиш колку брзо ке се смениш, ако имаш можност пој летово надвор од државава кај шо никој не те познават, верви ме поразличен е менталитетот, а со кукање и седење пред пц нишо нема да напрајш

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не е Мартин трол, Мартин е очаен дечко кој и не беше толку свесен за тоа. Ја отвори темава, и кога почнавте сите да го жалите, 20 страни совети, реши да не покажува пред вас колку е очаен и фати да збори како за секс него не му било проблем, али не можел озбилна врска да си најде. У стилу великих јебача :cool:

Иначе си е истото невино момче, кое веќе 26 години нема девојка, да, 26 се не 10, сигурно нема да му ја важам романсата на 13 години.

П

Пепси_

Гостин
кој дебил на овие години седе на форум да трола за вакви срања ? дечко очигледно ти фале нешто и да си тролал или не...........трагично

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
а мислиш дека му верува некој за теткицата? :cautious:
може да фати теткица, неможе девојка да си фати?! а еве некои го класифицираа у горната табела o_O
нешто не штима , не ме чуди ако и сликата од аватарот е од некој друг затоа јас би го класифицирал само у групата ЦИГАНИ
Поинтересно ми е да не е трол иначе толку од темава ќе биде :D Очекувам уште пресвртни моменти

Kajgana Shop

На врв Bottom