Сингл, повеќе години?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Samo pojasni malku , na kogo se odnesuva ova...sto ustvari da baraat na sajtot...zeni za klecanje nastrana ili zenski za ozbilno?
Da ne nastane pak nekoja zabuna:D
Тој сајт е повеќе преорентиран за секс како што мене ми изгледаше тогаш, ама сигурно можно е да се најде и некоја за врска. Јас таква (за врска) не најдов таму а дремев скоро 1 година.
--- надополнето: 22 април 2013 во 13:36 ---
Продавам муда за бубрези.
Цена поволна.
Хахаха легендарната реченица на Тошо Малерот :pos:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Тој сајт е повеќе преорентиран за секс како што мене ми изгледаше тогаш, ама сигурно можно е да се најде и некоја за врска. Јас таква (за врска) не најдов таму а дремев скоро 1 година.
Zatoa ti nemozes zenska za ozbilno da si fatis :sneaky: ti ripnale kriteriumite:D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
До пред два дена се жалеше, сеа почна да се фали бе. :icon_lol:
Дај ја да си отворам некоја тема, може и мене ќе ми дојде :cuc:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Decko , samo "Smokva " mu e majkata , lekot za site bolestini:LOL::pos:

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Погрешно ме свати, јас се жалам дека неможам да најдам женска за во љубовна врска. Не мешајте баби и жаби. Едно е љубовна врска, а секс-врска е нешто сосема друго.
--- надополнето: 22 април 2013 во 13:40 ---
Zatoa ti nemozes zenska za ozbilno da si fatis :sneaky: ti ripnale kriteriumite:D
Нема врска со критериумите. Туку таму на тој сајт идат најчесто луѓе да најдат некој или некоја само за секс а не за врска.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ама стварно мешаш баби и жаби... :D

П.С. да се префрли темава у чда зошто не верувам дека некој повеќе ќе дава совети, само мајтап ќе се игра од сеа :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.283
Дечко од 26 години кој знае одлично да се изразува, доаѓа да стави негови слики на најмасовниот форум во Македонија. Негови мај ес. 100 посто трол е, поготово откако сега сврти муабет дека клецал некоја теткица. Абе ајде седи. Се ми оди умот дека ова се неколку другарчиња собрани да прават невкусни шали на некој нивни другар и дека ова се негови слики, а тој врска нема.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Ако се џитне во канта тогаш нема да можат другите луѓе да ги постираат своите сингл-приказни, ама ако сакате слободно преместете ја таму.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ваква тема е жалосно да иде во канта, али во чек дис аут мислам дека и е местото. Па повели совети али од друг тип, дечки бидете пофини :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Decko , samo "Smokva " mu e majkata , lekot za site bolestini:LOL::pos:
Ostaj smokvi ti sea, mnogu ubava profilna slika imas, se nadevam si vaka ubava i vo zivo :rolleyes:
I 6 lajkovi u rok od pola saat ti stisnav ej, osvesti se malku.

Ontopic: Teraj Martin samo za tebe e ovaa, daj nekoj sovet za nas obicnite smrtnici, kako da doeme do milfica.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Ostaj smokvi ti sea, mnogu ubava profilna slika imas, se nadevam si vaka ubava i vo zivo :rolleyes:
I 6 lajkovi u rok od pola saat ti stisnav ej, osvesti se malku.

Ontopic: Teraj Martin samo za tebe e ovaa, daj nekoj sovet za nas obicnite smrtnici, kako da doeme do milfica.
Ne sme fb be dete , ta da me zavedvas so lajkovi:P

a mislam deka na Martin dosta mu e od edna milfica , ne mu treba us edna na glava:D

Kajgana Shop

На врв Bottom