Сингл, повеќе години?

A

AnFem

Гостин
Мартине, сепак излезе дека проблемот не ти бил во изгледот, него во карактерот. Не знам како не ти беше срам да изнесеш приватни работи на некој кој ти се доверил преку порака.

M

Muranyi

Гостин
кога ке се видиме имаме само емоции без секс, ама не е тоа-тоа. Секс без љубов е како да јадеш колбаси без сенф.
Емоции без секс?Да не одиш ти кај Папата на исповед?:D
Сексот без чувства е празно задоволство,но од сите празни задоволства на светот е најврвното.

A

AnFem

Гостин
Емоции без секс?Да не одиш ти кај Папата на исповед?:D
Сексот без чувства е празно задоволство,но од сите празни задоволства на светот е најврвното.
Што и’ фали на платонската љубов? Еве на пример јас сум невина и се чувам за во брак.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.288
Мартине, сепак излезе дека проблемот не ти бил во изгледот, него во карактерот. Не знам како не ти беше срам да изнесеш приватни работи на некој кој ти се доверил преку порака.
Што било ова, сум го пропуштил изгледа?

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
и јас си ја чував невиноста до брак...оти во нафталин се можи да се дочува

Член од
23 април 2013
Мислења
1
Поени од реакции
10
Точно, јас реков дека ниедна не ме сака и тоа е така. Таа со која што си се гледам само за секс не ме сака воопшто. Нема воопшто љубов ни од моја ни од нејзина страна. Се гледаме само за заедничко задоволство и уживање бидејки нејзиниот сопруг неможе да ја задоволи поради неговата отсутност и ја третира од лошо полошо. Фактички јас и она си се тешиме на некој начин:)
Да беше едно 7-8 години помлада и да не беше мажена можеби ќе се засакавме обострано. Ама вака не. Не би можел да засакам некоја толку постара од мене.
Срцка,остај ги нека зборат што сакаат,нека пукнат од љубомора.Добро знаеме и двајцата какво дупење паѓа кога волот е на пат,пастуве мој ненаситен.

Те чекам што поскоро да дојдеш да се видиме пак и да правиме маратони во кревет ми фалиш длабоко во мене:love:
--- надополнето: 23 април 2013 во 03:14 ---
Еве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
Леле душичке колку добро ти стои новава фризура едвај чекам да те видам веќе сум жива вода ќе држи влага дур се видиме:love:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Многу чудна фаца си напраил на сликава што ја цитирала милфицава.Кај си шетал сам по некои селски патишта?

Можда стварно си ретардиран,па затоа те избегаваат.

Иначе ако ти е стало до девојки,лапање,драпање,ебење трк у Ванила.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Срцка,остај ги нека зборат што сакаат,нека пукнат од љубомора.Добро знаеме и двајцата какво дупење паѓа кога волот е на пат,пастуве мој ненаситен.

Те чекам што поскоро да дојдеш да се видиме пак и да правиме маратони во кревет ми фалиш длабоко во мене:love:

Леле душичке колку добро ти стои новава фризура едвај чекам да те видам веќе сум жива вода ќе држи влага дур се видиме:love:
Тетке тетке ќе ни дадеш и нас малку ? :D

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151

Не се замарај да ми даваш на мене, дај им на овие тука кои немаат милфица на лагер:)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Не се замарај да ми даваш на мене, дај им на овие тука кои немаат милфица на лагер:)
Види го ти мартин кој напредок го има, до сеа него му даваа корпи, а сега он почна да ги дава :D

Kajgana Shop

На врв Bottom