A
AnFem
Гостин
Мартине, сепак излезе дека проблемот не ти бил во изгледот, него во карактерот. Не знам како не ти беше срам да изнесеш приватни работи на некој кој ти се доверил преку порака.
Емоции без секс?Да не одиш ти кај Папата на исповед?кога ке се видиме имаме само емоции без секс, ама не е тоа-тоа. Секс без љубов е како да јадеш колбаси без сенф.
Што и’ фали на платонската љубов? Еве на пример јас сум невина и се чувам за во брак.Емоции без секс?Да не одиш ти кај Папата на исповед?
Сексот без чувства е празно задоволство,но од сите празни задоволства на светот е најврвното.
За Martin1987 да не се чуваш?ПризнајШто и’ фали на платонската љубов? Еве на пример јас сум невина и се чувам за во брак.
Што било ова, сум го пропуштил изгледа?Мартине, сепак излезе дека проблемот не ти бил во изгледот, него во карактерот. Не знам како не ти беше срам да изнесеш приватни работи на некој кој ти се доверил преку порака.
Побогу, не! Туку за принцот на бел коњ.За Martin1987 да не се чуваш?Признај![]()
Срцка,остај ги нека зборат што сакаат,нека пукнат од љубомора.Добро знаеме и двајцата какво дупење паѓа кога волот е на пат,пастуве мој ненаситен.Точно, јас реков дека ниедна не ме сака и тоа е така. Таа со која што си се гледам само за секс не ме сака воопшто. Нема воопшто љубов ни од моја ни од нејзина страна. Се гледаме само за заедничко задоволство и уживање бидејки нејзиниот сопруг неможе да ја задоволи поради неговата отсутност и ја третира од лошо полошо. Фактички јас и она си се тешиме на некој начин
Да беше едно 7-8 години помлада и да не беше мажена можеби ќе се засакавме обострано. Ама вака не. Не би можел да засакам некоја толку постара од мене.
Леле душичке колку добро ти стои новава фризура едвај чекам да те видам веќе сум жива вода ќе држи влага дур се видимеЕве ме со кратка коса. Често пати ми велат дека вака подобро ми стои, ама штознам некако не си се допаѓам сам на себе .
![]()
Тетке тетке ќе ни дадеш и нас малку ?Срцка,остај ги нека зборат што сакаат,нека пукнат од љубомора.Добро знаеме и двајцата какво дупење паѓа кога волот е на пат,пастуве мој ненаситен.
Те чекам што поскоро да дојдеш да се видиме пак и да правиме маратони во кревет ми фалиш длабоко во мене
--- надополнето: 23 април 2013 во 03:14 ---
Леле душичке колку добро ти стои новава фризура едвај чекам да те видам веќе сум жива вода ќе држи влага дур се видиме![]()
Не се замарај да ми даваш на мене, дај им на овие тука кои немаат милфица на лагерСрцка,остај ги нека зборат што сакаат,нека пукнат од љубомора.Добро знаеме и двајцата какво дупење паѓа кога волот е на пат,пастуве мој ненаситен.
Те чекам што поскоро да дојдеш да се видиме пак и да правиме маратони во кревет ми фалиш длабоко во мене
--- надополнето: 23 април 2013 во 03:14 ---
Леле душичке колку добро ти стои новава фризура едвај чекам да те видам веќе сум жива вода ќе држи влага дур се видиме![]()
Види го ти мартин кој напредок го има, до сеа него му даваа корпи, а сега он почна да ги даваНе се замарај да ми даваш на мене, дај им на овие тука кои немаат милфица на лагер![]()