Се за Нокиа 6280

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Слики од 6280,негови карактеристики,дали ви се допаѓа,тие што го имаат да кажат каков е и конечно чим има тема околу ова ве молам дали некој има на старо да продаде нокиа на лизгање со мемори картичка и 2 мегапиксели камера и да ми каже за колку пари.

П.С.Мене ми се допаѓа 6280 ама ако има и друг на отварање со 2 мегапиксели и мемори картичка одма кажувајте:pishtoldz

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ми се свиѓа телефонот. Али многу пари се за телефон. Поготово за мене. Кај мене не траат телефони. Успеав да искршам нокиа 5100. Додуша уште работи али ела пробај да пишеш порака.

Иначе колку пари е овој?

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Татко ми го купи и не можам да престанам да го чачкам од што ми е убав,убаво мени,камера супер,видео а игрите никако да престанам да ги играм особено 3д рели и татко ми сега ми го забрани да го чепкам дека го купи пред 4 дена а веќе го полнеше повеќе од 10 пати.Мобилниот е 20450 што не ми е многу со фактот дека имам соберено 7000 денари од пред 6 месеца(многу бавно ама пак берам) и плус к700 за 5000 да го продам.И ќе имам 12000...епа сега мислам доста е оваа цена за на старо да го купам тој мобилен

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
буквално истиот телефон, само без 3G и без предна камера (онаа за video-calls) ти е 6270 ... не ми текнува цената, али знам дека сигурно е под 20 000 ...

можеш да го ѕирнеш и Samsung D600... нешто сличен е во карактеристики, а дизајнот ми се свиѓа мнооогу поише ...

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
Oh..ja go imam ovoj telefon veke od februar..samo sto iskoci go dadoa za st.valentine vo paket ali problemot e sto mi e kodiran i ne go koristam bas mnogu..poveke go koristam kako aparat za slikanje:) hihihi..ok e ali ke vi dadam edna stranica kade sto ke cuete mnoguuuuuuu kritiki za ovoj telefon!!! http://www.tecnocino.it/articolo/nokia-6280-un-ottimo-3g/350/ na italijanski e pa moze tesko ke vi bide da razberete..ako imate problem pisete mi. Inaku ja go pustam letovo telefonov moj da se dekodira vo mkd...dali ke uspeat koj znae..Za osnovnite funkcii e odlicen..bar za mene..kamera i da zvonis e super..a za programi i drugi drn drn jarinja ne sum bas strucen:)
Odnadvor e mnogu cakan..simpaticen..poveke go izbrav za stilski sto e dobar nego za funkciite..!!! bye bye

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Vnuce напиша:
буквално истиот телефон, само без 3G и без предна камера (онаа за video-calls) ти е 6270 ... не ми текнува цената, али знам дека сигурно е под 20 000 ...

можеш да го ѕирнеш и Samsung D600... нешто сличен е во карактеристики, а дизајнот ми се свиѓа мнооогу поише ...

На мене дупло помалце бидејќи ги имам и двата телефони видено од близу а за 6270 баш 3Г и предна камера сакам да имам

Член од
24 мај 2006
Мислења
15
Поени од реакции
0
_|Sp|DeR|_ напиша:
Слики од 6280,негови карактеристики,дали ви се допаѓа,тие што го имаат да кажат каков е и конечно чим има тема околу ова ве молам дали некој има на старо да продаде нокиа на лизгање со мемори картичка и 2 мегапиксели камера и да ми каже за колку пари.

П.С.Мене ми се допаѓа 6280 ама ако има и друг на отварање со 2 мегапиксели и мемори картичка одма кажувајте:pishtoldz
za 6280 nema komentar -kako telefon e ekstra.megutoa ako sakas poeftino da pomines i samsung d600 ne e losa kombinacija. Sepak nokiata e podobra

Kajgana Shop

На врв Bottom