Се дотерувате за себе лично или за да изгледате убаво пред другите?

T

Tetro

Гостин
хахаахаххаха ако вежбаш зашто мислиш дека девојките се палат на тоа можеш одма да се откажеш , а јас не реков дека се дотерувам за себе и никој друг туку и дека нормално очекуваме да бидеме забележани ама дека не верувам дека дома некој кога е сам се шминка , облекува сако , фустан и седи така цел ден пред тв.
Грешка си. На телевизорот шо гледаш, сите се нашминкани.

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Па најчесто пред сè се дотерувам за мене, а потоа за другите. Секогаш сакам да бидам среден од глава до пети :D

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
јас ко че се дотерам намазнам намирисам сите девојки ми се свиѓаат:P

The countess

Аристократка
Член од
2 јуни 2012
Мислења
145
Поени од реакции
82
За другите.
Ако е за така, за себе мислам дека сум најубава гола и сепак несмеам така да излезам :X3:

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Сама за себе...не ме интересира што ќе кажат другите..;)

Член од
21 јануари 2014
Мислења
210
Поени од реакции
444
Чудна ли сум ако речам дека сакам да бидам убава но се делам на: убава според мој вкус, убава според вкусот на дечко ми, убава според вкусот на другите.

Секогаш гледам да бидам убава прво според мој вкус а потоа за дечко ми. Никогаш за другите.

Член од
4 јули 2013
Мислења
17
Поени од реакции
18
Чудна ли сум ако речам дека сакам да бидам убава но се делам на: убава според мој вкус, убава според вкусот на дечко ми, убава според вкусот на другите.

Секогаш гледам да бидам убава прво според мој вкус а потоа за дечко ми. Никогаш за другите.

така!! исто и јас ,воопшто не е чудно.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Se doteruvam od merak. Merak mi e koa ke oblecam nov fustan u koj izgledam ko manekenka, merak mi e da se vrtat site po mene na ulica, merak mi e koga nekoj ke mi go pofali stajlingot, merak mi e da kupam ubavo parce, merak mi e da dobivam ekstra vnimanie.
Ima nekoj za sebe sto se doteruva? Lol :-D
Ne gi lazete lugevo, a ne se lazete ni sebr. Doteruvanjevo za sebe ako bese, site ke se setavme u pizami segde, nekoi moze i goli, so mrsnjaci neizbanjati dve nedeli, najdobrite ke bea u trenerki za po doma.
Me mrzi da se doteruvam. Najgolema maltretaza mi e spremanje za iskacanje.Maltretaza mi e da biram so da nosam utre, i ne samo na mene, na site ni se smacuva od vreme na vreme. Ama pa, on the other hand, ubavo e koga nekoj se vrti po tebe, iako ne si seksi ili nepristojno oblecena. It means you shine.
I like it when I shine :-D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Јас за инает се валкам за да им смрдам на другите.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Ако не си се допаѓам себе си во огледало и не бидам задоволна од тоа како сум средена, да ми кажат 100 луѓе да супер изгледам, џабе е. Така да исклучиво за себе ! И не ми значат комплименти од типот да добро изгледам и преубаво сум облечена, дотерана..тоа ми е баш лигаво од нив.....Затоа што не ми е важно туѓото мислење.. Битно е јас да се осеќам убаво во тоа што го носам. А секој има различен вкус затоа и не ме занима..си гледам за себе.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
За мене бе, јас и во моментов си се сметам за убава, и во пижами, и во вреќа да ме пикнат. Да не зборам пак како се осеќам кога и до обетка ќе си искомбинирам нешто, со мерак си се шеткам тогаш.
Не можам во пижами да излезам надвор, ако тоа се смета за дотерување, тогаш во ред, се дотерувам за другите.

Kajgana Shop

На врв Bottom