Се дотерувате за себе лично или за да изгледате убаво пред другите?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
се дотерувам за ќејф поточно да се осеќам добро и комфорно.

се дотерувам за да не ме вратат од кафиќ, дискотека, ресторан и други места.
kaj mene ako sakas dojdi i vo opinci nema da te vratam hehhe
--- надополнето: 24 декември 2011 во 01:57 ---
Дај ви се моља, за кого се дотерувате пффффффф, одете на пуст остров и земете си шминки да бидете по цел ден дотерани за морето, песокот, камењата и околните тарантули со кои ќе си спиете навечер., ова за тие што си се дотерувале самите за себе демек:P
mozebi ti e se edno tebe kakva si za moreto ama sigurno ako imas ogledalce so tebe nema da sakas da si bides grda..............ti za deckovci se sminkas ili za drugari stranci mazki zenski?/jas da imam sminki i vo pustina ke si se sredam ke si si nasminkamDDD
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:01 ---
Секогаш се дотерувам за себе. Сакам мода, често ја пратам. ;)
pratis se revii svedska moda ili trendovi tuka?/

kaj mene ako sakas dojdi i vo opinci nema da te vratam hehhe
--- надополнето: 24 декември 2011 во 01:57 ---

mozebi ti e se edno tebe kakva si za moreto ama sigurno ako imas ogledalce so tebe nema da sakas da si bides grda..............ti za deckovci se sminkas ili za drugari stranci mazki zenski?/jas da imam sminki i vo pustina ke si se sredam ke si si nasminkamDDD
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:01 ---

pratis se revii svedska moda ili trendovi tuka?/

Пратам јас се. :P

Секогаш сакам да изгледам убаво и секој момент го користам и си посветувам време за мене ...се средувам бидејки многу по убаво се чувствувам и тоа ме исполнува лично мене.

Се дотерувам исклучиво за да се вклопам во околината. А за себе убаа сум си секако, и гола и по чорапи.

Па се дотерувам за себе затоа што искрено уживам во тоа , но да бидеме реални сакаме и другите да забележат дека сепак сме се потрудиле и дека со задоволство го носиме тоа што сме го склопиле.А личнаата хигиена е веќе друга тема , тоа е нешто што задолжително секој МОРА да го прави , за себе за околината за било што. Како што мора да се јаде мора и да се одржува хигиената.

сите викаат за себе лично дека се дотеруваат али ако е така па според моја логика тогаш треба и дома кога се сами да си бидат скоцкани онака како што шетаат у град нели за да се осеќаат убаво и комфорно и тогаш ;)

сите викаат за себе лично дека се дотеруваат али ако е така па според моја логика тогаш треба и дома кога се сами да си бидат скоцкани онака како што шетаат у град нели за да се осеќаат убаво и комфорно и тогаш ;)

Дотерување не мора да значи дека треба да носиш незнам што , и нормално има дотерување за различни прилики . А тоа дека дома некој се дотерува и шминка и се облекува во фустан или кошула сите знаеме дека не е така. Мислам дека не е поентата во тоа дали цело време сме дотерани.

Дотерување не мора да значи дека треба да носиш незнам што , и нормално има дотерување за различни прилики . А тоа дека дома некој се дотерува и шминка и се облекува во фустан или кошула сите знаеме дека не е така. Мислам дека не е поентата во тоа дали цело време сме дотерани.
значи по себе си гледам и никој неможе да ме разубеди дека не е така. :P
јас за што се мачам што вежбам у теретана? за себе? нееееееее него да влажнам жени кога ке поминам по улица :D
се дотеруваме со цел да заведеме, да имаат луѓето мислење дека сме убави ....

значи по себе си гледам и никој неможе да ме разубеди дека не е така. :P
јас за што се мачам што вежбам у теретана? за себе? нееееееее него да влажнам жени кога ке поминам по улица :D
се дотеруваме со цел да заведеме, да имаат луѓето мислење дека сме убави ....

хахаахаххаха ако вежбаш зашто мислиш дека девојките се палат на тоа можеш одма да се откажеш , а јас не реков дека се дотерувам за себе и никој друг туку и дека нормално очекуваме да бидеме забележани ама дека не верувам дека дома некој кога е сам се шминка , облекува сако , фустан и седи така цел ден пред тв.

хахаахаххаха ако вежбаш зашто мислиш дека девојките се палат на тоа можеш одма да се откажеш , а јас не реков дека се дотерувам за себе и никој друг туку и дека нормално очекуваме да бидеме забележани ама дека не верувам дека дома некој кога е сам се шминка , облекува сако , фустан и седи така цел ден пред тв.
неееееее никако не се палат на развиени дечки, туку се палат на оние нежните со слаби рачиња и на оние со пивски стомак ;)
и еве првиот пост прочиај го на странава да видиш дали нема такви што тврдат дека за себе се дотерувале :D
и да знам дека нема никој што за дома се дотерува баш затоа јас викам дека секад за другите се дотеруваме никако за себе :)

неееееее никако не се палат на развиени дечки, туку се палат на оние нежните со слаби рачиња и на оние со пивски стомак ;)
и еве првиот пост прочиај го на странава да видиш дали нема такви што тврдат дека за себе се дотерувале :D
и да знам дека нема никој што за дома се дотерува баш затоа јас викам дека секад за другите се дотеруваме никако за себе :)

секој се пали на различни нешта , јас не реков дека нема девојки кои сакаат набилдани дечки а не реков ни дека се палат на пивски стомак, како и да е....
Не ме сфаќаш што зборам , нема да коментирам зашто без везе едно исто кружи .
Поздрав.

Се одржувам лично за себе,а другите критики со образложување секогаш ги разбирам како да се подобрам себе.Јас сум човек што зависи од пригодата се облака.Сигурно во дискотека ако сакам да и оставам убав впечаток на некоја не би се облекол во нешто што сите го носат,сепак треба да има нешто повеќе во мене за да се инвестира во интеракцијата.Исто и на работа гледам да бидам професионално и сериозно облечен,секогаш со насмевка и шарм :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom