Се гордеам...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Се гордеам со себеси како личност и со се што сум постигнала досега.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Се гордеам што...живеам во центарот на Скопје, што не сум некојаси разгалена или дигната шмизла, што имам брат и сестра, што сум упорна и одлична на школо, што не оговарам , што не сум лицемерна, што сум природна и самоуверена...И ај доста е да не испадне дека се фалам:pipi:

Д

Демијан

Гостин
se gordeam so tatko mi!nappravil mnogu za mene i sestra mi!I koga nemal i koga imal sekogas gledal da ne napravi srekni!!

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Se gordeam samata na sebe,se gordeam na toa sto sum i na toa sto tie sto mi znacat me cenat kako licnost.
Se gordeam sto imam majka kakva sto nema na svetov,pretpela mnogu i uste trpi,brat kakov i da e moj si e,i tatko sto iako ne e so mene sekogas koga bil do mene mi posvetuval dovolno vnimanie i ljubov(zosto samo toa sum go barala).
Se gordeam so svojata izdrzlivost i istrajnost,i sto ponekogas progoltuvam mnogu raboti za koj ne vredi da se rasprava.
Se gordeam so toa sto iako rastam vo edna pomalku cudna zaednica stanuvam razumna licnost i gi sogleduvam rabotite na poseriozen nacin a uste sum mala za da go pravam toa.
I najmnogu se gordeam sto imam drugarki koi gi sakam,pocituvam i razbiram vo sekoj smisol i se do mene koga toa e potrebno...srekna sum sto gi imam!

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Се гордеам со моето семејство,особено со мажот ми и ќерката!
Се гордеам со тоа што сум мајка,предадена на своето дете кое неизмерно се гордее со мене...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
МАлите ситници не ме гордеат, туку самои ме задоволуваат, а тоа е сосема друго. Не сум се почуствувала којзнае колку горда на себе, има уште многу за тоа.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Најгорд сум поради то шо сам си отидов за Шведска, и горд сум во сета таја збрка шо ми се случи по патот некако преживеав :hehe:
имаше и испоуштање авиони, тепачки, 3 сати ме испрашвеа триста ми ти чуда бЉак! Е на то сум горд сега засега :)

V

Viktoranius

Гостин
:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:Горд сум што сум член на КАЈГАНА.:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Се гордеам затоа што и покрај сите падови и неуспеси успеав да останам присвесна, да размислувам бистро и да не ја разочарам мајка ми. Се гордеам со сите мои успеси и неуспеси, затоа што тие се плус искуство во животот.
И да, се гордеам со мојата мајка. Баш би сакала еден ден да ја имам нејзината храброст, издржливост и цврстина за да можам вистински да се гордеам со самата себеси.

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Не се гордеам со ништо што сум направил,единствено се гордеам со големината на мојот пенисkrivadi

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Se gordeam so sebe.. Sto najdov psihicki mir.. Ljubov i sreka vo zivotot..

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Се гордеам со тоа , колку ми е забавен и интересен животов, многу пријатели пријателки ,другари/ки, дружење забави, се и сешто, сето тоа еден ден ке згасне :) не е битно како и кога, до тогаш уште мн. имам да дадам на овој свет :smir:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
Се гордеам што сум подобар во Вининг 11 од Драги и од Цицка :pos2:Јес да они тоа никогаш нема да го признаат . . .

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Се гордеам со тоа што не се плашам да сакам безрезервно.
Се гордеам со моето семејство.
Се гордеам што успевам да и помогнам на личноста која ми значи најмногу на свет.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
се гордеам најпрво со себе и мојата чичност и мојот карактер
се гордеам со моите дома што незнам како сеуште не ме избркале по све што сум им направила
се гордеам со мај сис что се огледува на мене во однос на некои однесувања и се надевам дека така ке продолжи
се гордеам за почитта што ја имам од сите оние кои ме опкружуваат и што ми се блиски
се гордеам со моите другари и другарки што се секогаш тука,ги почитувам ги сакам затоа што се едни од најдобрите луге на светов!

Kajgana Shop

На врв Bottom