Серијалот Самрак (Twilight + New Moon)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Го имам гледано првиот дел и книгата ја имам прочитано и благос е разочарав од филмот. Вчера си ја земав книгата , а филмот ке го изгледам после книгата!
procitaj gi site knigi od sagata dobri se....i Midnight Sun ne e losa samo sto ne e dovrsena.....inaku filmot e prosecen, glumcite se dobri, samo sto Kristen (Bella) ima edna faca ali toa mu e
a za muzikata, i od prviot i od vtoriot mi se dopagja ali se soglasuvam deka vo prviot voopsto ne odgovarase............

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Незнам за филмот, го имам гледано само trailerot. Просечно.
За Бела можеле да најдат поубава актерка, ама Роберт совршено ја игра улогата на вампир.
Книгата ми се свиѓа многу! Некако ми е слична на Хари Потер, возбуда, доживувања, емоции, љубов, надприродни работи итн.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Морав да го променам насловот за да биде појасно за што се пишува тука. Значи засега се овие два филма а колку што знам ќе следат уште два. Некому му се допаѓаат некому не, но има доста фанови на серијалот, посебно кај помладите членови на форумов. Така да може да си стои темава.

А

Аниии

Гостин
Twilight ми се свиѓаше ама New moon е доста разочарувачки... заспав на филмот

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Да не си била поспана?

S

Sookie

Гостин
Јас се газев од смеење кога го гледав New Moon. Ми се чини целиот филм се вртеше околу телото на овој, како се викаше....Тејлор Лаутнер или така нешто.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Твајлајт е закон серијал. Прво мислев дека двата ќе бида боза филмови ама се заебав. Одлична приказна со поента што премногу ми се свиѓаше. Не можам да одлучам кој е подобар од двата филма.
Чиста десетка.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Американизација на македонските тинејџерки кои се влажнат на овој, вампиров.
Добар бизнис е тоа Холивуд. Најбрз начин да заработиш милиони. Дури во последно време станува попрофитабилен и од "најстариот бизнис".

D

DartWader

Гостин
Многу ми се тапа овие филмови , половина женски се напалија по тој вампирот :tapp:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Книгите се стварно океј, и убаво е напишана, и има приказна.
Филмот ми е ...
...
Океј, можеби замислата би била убаво остварена да имаше подобри глумци, овие глумат како роботи најмени да снимаат љубовна драма.

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Книгата ми помогна многу

П.С: Лажам, ја симнав од интернет и не ми помогна воопшто.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Ги сакам Taylor и Robert ама филмот е префорсиран, има многу подобри филмови со просечна гледаност. Имам читано само извадоци од книгите на интернет и навистина се многу подобри од самиот филм, филмчево е онака како набрзина склопено за да се земат пари, а романтични осамени души веднаш почнаа да сонуваат за дечковци вампири бла бла, па тимови Едвард и Џејкоб...безвезе, а безвезна ми е и Kristen, во секој кадар има иста фаца, и ми делува некако изгубено :toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Зошто се крена толкава прашина за филмов?

Не е ништо посебно,обичен тинејџерски филм :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom