Серијалот Самрак (Twilight + New Moon)

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Најновиот дел од Самрак Сагата, млада месечина. Имате коментари за овој филм или за претходниот дел?

G

GoddessOfRock

Гостин
Го имам гледано првиот дел и книгата ја имам прочитано и благос е разочарав од филмот. Вчера си ја земав книгата , а филмот ке го изгледам после книгата!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.904

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mene mi se dopadna sto skoro celo vreme ja sledi knigata! Interesna kniga, interesen film!
Ke rece nekoj vampiri, vrkolaci, ama i interesna prikazna na sebepronaogjanje, ljubov, konflikt na emocii, prijatelstva...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Насловов е убиство... инаку не, не ми е гледан, чекам асална снимка.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ух ух. :pos2:

Инаку првиот дел го гледав пред една недела. Ништо посебно. Просечно филмче. Како дошло така пошло. Малку досадно. Ќе ти се смачи од музиката. Ама ја претерале. Толку да не се знае кај треба да има кај треба да нема. А и на неколку места музиката воопшто не одговара со сцената. Сценографијата (фотографијата) е исто просечна (не сметајќи ги боите). Тоа што отстраниле пола од боите не ја подобрува ич. Туку темава е за вториот дел да не кажувам многу за првиот.

Од вториот не очекувам многу.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Интересен податок за овој продолжеток над 80% од публиката chicks (девојки). Над 50% од публиката помали од 18 години. Значи филмот е идеален за малолетни девојчиња.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Многу го исфорсираа филмот...Ок е просечен филм,колку да изгубиш саат и нешто у денот ако нема што да правиш...Ама многу прашина се дигна.Дали поради глумецот незнам ... :wink:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Многу го исфорсираа филмот...Ок е просечен филм,колку да изгубиш саат и нешто у денот ако нема што да правиш...Ама многу прашина се дигна.Дали поради глумецот незнам ... :wink:
епа и треба да се дига, а и праведно се дига... просечен филм не прави 140.000.000 милиони во прва недела на отварање :wink:
- немој да мислиш дека го бендисам нешо филмов, али само изнесувам факти

Kajgana Shop

На врв Bottom