Сендвичара "Седмица"

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Сум јадел барем еднаш месечно во Седмица. Пробав пред една недела хамбургер за последен пат и веќе никогаш повеќе...тоа месото скапано (ако може така и да се нарече) имаше некакви скапани парчиња внатре (најверојатно коски мали) и имаш вкус дека јадеш нокти...и на секој залак требаше да плукам ебате беља.....и го оставив сендвичот

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Сум јадел барем еднаш месечно во Седмица. Пробав пред една недела хамбургер за последен пат и веќе никогаш повеќе...тоа месото скапано (ако може така и да се нарече) имаше некакви скапани парчиња внатре (најверојатно коски мали) и имаш вкус дека јадеш нокти...и на секој залак требаше да плукам ебате беља.....и го оставив сендвичот
Не сум од оние уберПЕТАвегани, ама кога читам вакви стории многу ми е мило и драго што сум вегетаријанец.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Raboti denes sedmica? Nekako mnogu mi se jade, a me mrzi da si pravam doma.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Не е нешто посебно,ама на ова време ни на крај памет не би помислил да јадам од сендвичара.
Н-И-К-А-К-О !

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
зарем има соја во месото на 7мица ?

O

Orion.

Гостин
На што се должи попустот у Седмица? Прееска купив чизбургер за 100 денари?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.651
На што се должи попустот у Седмица? Прееска купив чизбургер за 100 денари?
Слават 25-годишнина и оваа недела хамбургерите ќе бидат по стотка. Прееска јадев во 7-ца кај грчка амбасада, имаше колона до улица.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.197
Пред една недела јадев комбиниран сендвич од Седмица. Греота е човек да плати 130 денари за растителен кашкавал во него. На таа цена барем нека стават стварно кашкавал, јас одбрав да јадам сендвич за да ги одбегнам катастрофалните хамбургери, во кои секогаш кога јадам си наоѓам по нешто, ама овој пак одвај го дојадов.
Седмица - никогаш повеќе. Оние кучињана што шетаат околу да им фрлиш сендвиче не го јадат еј :eek: кучиња... :eek:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Пред една недела јадев комбиниран сендвич од Седмица. Греота е човек да плати 130 денари за растителен кашкавал во него. На таа цена барем нека стават стварно кашкавал, јас одбрав да јадам сендвич за да ги одбегнам катастрофалните хамбургери, во кои секогаш кога јадам си наоѓам по нешто, ама овој пак одвај го дојадов.
Седмица - никогаш повеќе. Оние кучињана што шетаат околу да им фрлиш сендвиче не го јадат еј :eek: кучиња... :eek:
Само чикен јадат :D

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Само чикен јадат :D
Зависи кој ден си ги начекал.

Непарни денови чикен јадат, остало проаѓа и хамбургер, али без мајонез, пазат на линија.

Можда чу јест, можда нечу...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Колкави волетини се напраени тие кучиња,не знам баш дали не ги јадат парчињата што им ги фрлаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom