Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Напумпани цени ама не можам да одолеам бре!
Има некој посебен шмек таа седмица, уф! Кога помислувам на хамбургер помислувам на хамбургер од седмица:)

Да, женско сум и јадам ЦЕЛ хамбургер, не плачам дека е многу или дека ќе смрдам на плескавица после тоа:pipi:

Помфритот од седмица ВЛАДЕЕ!! Само со мајонез! Ммммм!
Ама многу е голем (не е дојадлив:)) и многу е скап...

Сендвичите се лудница!!! Секад гнетам у Седмица, а богами и вреди за парите.

Седмица ти е како Мекдоналдс на стероиди, све е огромно, вкусно и толку нездраво шо секој пат од како ќе се најадев таму си се колнев дека никогаш повеќе нема да одам... така три четири пати и на крај фати.

Скапо, нездраво, и дефинитивно слабо како брза храна.... на 5 мин пеш од таму карши мајчин дом кај жан мари има толку добра скара.... Зирнете ми во галеријата слики и видете шо се дешава таму хехе

Кај е таа сендвичара?Кога ќе идам у ск баш би сакал да купам еден хамбургер од таму да видам дали е стварно толку убав како што викате:wink:.

Седмица ти е како Мекдоналдс на стероиди, све е огромно, вкусно и толку нездраво шо секој пат од како ќе се најадев таму си се колнев дека никогаш повеќе нема да одам... така три четири пати и на крај фати.

Скапо, нездраво, и дефинитивно слабо како брза храна.... на 5 мин пеш од таму карши мајчин дом кај жан мари има толку добра скара.... Зирнете ми во галеријата слики и видете шо се дешава таму хехе
ај да не се лажеме за мекдоналдс не е толку големо, да не кажам минијатурно дека е:pos2:

Кај е таа сендвичара?Кога ќе идам у ск баш би сакал да купам еден хамбургер од таму да видам дали е стварно толку убав како што викате:wink:.

Најлесно ќе ти биде да ја најдеш таа во центар што е..карши грчка амбасада:smir:

Незнам од каде,ама мислам дека овој Газдава на 7-ца има купено или украдено некоја америчка финта за праење хамбургер....Ептен специфичен вкус имаат хамбургерите.

ОУ ЈЕА, Седмица...
Само пилињата им ги јадам (редовно), ама многу претераа со цената... 130 е чикенот.
А за помфритот и мајонезот (каков мајонез, којзнае што е тоа) немам зборови.

Кога реков огромно, мислев на грамажа на плескавици, количина на компирчиња, лепче и така на таму. Крајниот производ, еве пример Хамбургер е сличен како оној во Мекдоналдс (читај генеричен вкус) само што е 3-4 пати поголем.

Срулз, ништо нема да пропуштиш ако не јадиш во седмица.Ок можеби ќе пропуштиш едно 30 минутно чувство на прејаденост и еден "Why the fuck did i do this" филинг...

Абе поскапија бајаги ама не можам да поминам а да не јадам еден хам или комбиниран.

Чим јадеш таму, тоа кажува дека не ги прават со свинско, или пак те боле тебе какво е месото?

:vozbud::vozbud:

Ммммм, обожавам да јадам во седмицааа !

Тоа хамбургерите ме најадуваат за цел ден. :)

:vozbud::vozbud:

Ммммм, обожавам да јадам во седмицааа !

Тоа хамбургерите ме најадуваат за цел ден. :)
па за џабе не е кажано седмица, те нахранува за 7 дена хаха, (кај мене 7 часа, после пак ми се јаде):pos2:

Чим јадеш таму, тоа кажува дека не ги прават со свинско, или пак те боле тебе какво е месото?

Комбиниран имаш два со пилешка салама и со ,,друга,,.
Значи коа ке нарачаш ке напоменеш со пилешка салама и таков ти даваат.

А за хамбургерот секој пат прашувам со какво месо е.Тие викаат со телешко-говедско,па сеа они ако ме лажат,на нивна глава гревот:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom