не треба појќе, сега стварно заглајфме :jaj:Барам семинарска за Сократ или Аристотел. Ако има некој нек праќа, оти заглајфме. Ептен.
http://tinyurl.com/3ypxc5mНешто поопширно за марихуана само да не биде од Википедија.
Англиски тестот повекето е на заокружување имаш за пишување писмо и есеј, тоа беше лани а за таа година незнам.кој знае колку е границата на зборови за ЕСЕЈ,ПИСМО,ИЗВЕШТАЈ,МОЛБА,БАРАЊЕ и др. МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК
И Дај кажете што има на матура по англиски дали е тешко каков е тестот дали има за пишување есеј,писмо и сл,.
Другар ти треба матријал за овие теми? Има еден тим што прават проектни,семинарски,power point прзентации и сл. Мислам дека можат и матријал да ти најдат за овие теми.Еве мсн види што,како,зошто и договори се ако не ќе видиме.Ајде имам еден проблем . ако има некој нека помага. ке ги напшам темите и без разлика дали се на Македонски , Српски , Англиски па дури и Бугарски ми одговара.
1. Економска криза: основни макроекономски индикации . Пројавување на економската криза во Македонија
2. Маркетиншки буџети на фирмите во Македонија за време на економска криза.
3 Рекламно поведение на фирмите во услови на економска криза.
4. Ценовно поведение на фирмите во услови на економска криза.
5.Управување на односите со клиентите во услови на економска криза
Напиши ги на англиски темиве точно и ќе пробам да ти најдам, ме мрзи да преведувам...Ајде имам еден проблем . ако има некој нека помага. ке ги напшам темите и без разлика дали се на Македонски , Српски , Англиски па дури и Бугарски ми одговара.
1. Економска криза: основни макроекономски индикации . Пројавување на економската криза во Македонија
2. Маркетиншки буџети на фирмите во Македонија за време на економска криза.
3 Рекламно поведение на фирмите во услови на економска криза.
4. Ценовно поведение на фирмите во услови на економска криза.
5.Управување на односите со клиентите во услови на економска криза