znaci imam strasen problem koj nemozam da go spodelam so poznati,apsolutno,za toa sto se sramam.imam 30 godini i se uste ne sum imala sex so nikogo....duri ne e za vervanje,ama taka e-nazalost.znaci znam deka ova naiduva na mn prasanja(zosto i kako)i jas sama neznam zosto,koa bev pomlada imav decko,tri god bev zaedno,ama ne go napravivme toa,ne ni bevme togas naredni tolku i na 20 21 god mislev deka nemora da se brzam za toa.posle nekako se zatvoriv vo sebe,ne izleguvav i tn...ednostavno ne se sluc
((
kako sto vrvese vemto jas so nikogo ne se zbliziv zato sto mi e sram da kazam deka sum nevina...sega toa e veke seriozne problem,so koj i da sum nemozam da se opustam,so ke si misli toj za mene??
a od strana so me gledaat,mn mislat deka sum nekoja iskusna i jaka devjka...realna sum,navstina izgledam dobro,sexy sum,toa e nesto sto mozi i poveke mi sozdava problem,sekogas komplimette deka sum sexy i provokatvna i mislam deka ocekuvaat cuda od mene v krevet.
sega ima eden decko so mi e prezgoden i mn me privlekva...kako da odam so nego?? kako da mu kazam?
kako mozi nekako a da ne znae
((