- Член од
- 21 март 2009
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 2
ne be kakov analen ?Да,може да се случи да не потече крв ако првиот секс бил анален! :kesa:
ne be kakov analen ?Да,може да се случи да не потече крв ако првиот секс бил анален! :kesa:
Банирај се сеа сама, пошто ти ги стави тие „опасни“ за нашава дискусија знаци. Многу голема желба за авторитет, еве ајде банирај ме.Наредна “досетка“ и постови со : :pos2::pos2: ќе резултираат со бан од тема.
Повелете.
Не сакам јас никого да банирам, ниту да казнувам. Само опоменив како не треба да се пишува и дека за прекршување на правилата следи санкција. И не знам зашто се пронајде во постот. И доста со оф - топик. Вратете се назад кон темата.Банирај се сеа сама, пошто ти ги стави тие „опасни“ за нашава дискусија знаци. Многу голема желба за авторитет, еве ајде банирај ме.
бело прање е болест...те молам, само ако си и ти едуциран, дели совети...фала..не се префрлила спермата тука ако имало бело од другата страна ,тоа било од девојка та,лош термин е ама мислам дека се вика бело прање,немај гајле ако кондомот е здрав.
бело прање не е болест,туку уште народски речено кај машките е урдабело прање е болест...те молам, само ако си и ти едуциран, дели совети...фала..