Секс школо

I

InF3cTeD

Гостин
Fala na sovetot.Pa na kraj kazav nikoj ne umrel od taa bolka:)Inaku fala sto mi kaza i za vtoriot i tretiot(ova bilo macno be:) inaku ke mislev deka nesto ne e vo red.Fala uste ednas i znaci kondom obavezno:)
само бидете и двајцата опуштени без страв и едноставно ќе се случи без да приметите...а за кондомот ОБАВЕЗНО....поздрав

Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
а дали е кондомот доволна заштита???
кое друго контрацептивно средство го користите???

M

marsovka

Гостин
а дали е кондомот доволна заштита???
кое друго контрацептивно средство го користите???
анти беби пилули за да ги земеш треба да одиш на гинеколог да те провери убаво да види дали ќе имаш контраиндикации и ако се во ред тогаш ќе ти препише апчиња .

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
анти беби пилули за да ги земеш треба да одиш на гинеколог да те провери убаво да види дали ќе имаш контраиндикации и ако се во ред тогаш ќе ти препише апчиња .
Гледај да ги избегнуваш овие...прават стерилитет :nesum:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
има некој пробано виагра? ме копка, сакам да пробам, ама страв ми е да не има нешто последици ово оно :S

M

marsovka

Гостин
има некој пробано виагра? ме копка, сакам да пробам, ама страв ми е да не има нешто последици ово оно :S
зависи колку стар си ако имаш срцеви проблеми не земај
како и да е пред да земеш виагра треба на рецепта да ти препише доктор откако ќе те прегледа .
Немој ни под разно на своја рака да земаш

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Шо ке ти е? Имаш мака? Ако имаш пробај....

Ако си здрав и сакаш да пробаш од љубопитност, немој. Немам до сеа пробано, а и немам намера да пробувам за брзо.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
љубопитност. него, сеа глеам по овие валијант, лавстор и слично, има и некои ВИТАГРА :pos: ааххахахаха смех смех!
покрај нив, има и некои спрејчиња, го прскаш од доле и 2 саата си снајпер. вакви спрејови пробал некој?

I

InF3cTeD

Гостин
покрај нив има и некои спрејчиња, го прскаш од доле и 2 саата си снајпер. вакви спрејови пробал некој?
баце природно си е природно....ни сакам да пробам ни па ќе пробам....шо е мое ќе си дојде...

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
ma4ence vidi vaka,ja imam 18 godini...ako te teraat tvoite da raskines so nego,napraj go toa odma i doj so mene te molam......:)
se salam
imav i ja zabraneta ljubov uste od 8 odelenie,moite ja nekea. Sega sum 4-ta godina i uste sum so nea ama "vrska bez obvrska" , ona se muva so koj saka i ja se muvam so koj sakam... bolje e ... a moite sega znaat deka ja i ona ne ideme,znaes samo ko drugari. Ako sakas da mu "dades" ne se srami,slobodno,samo cekaj tvoite da otidat negde na odmor,i vikni si go doma. AKO RASKINES ZARADI TVOITE,KE NAPRAIS GOOOOLEMA GRESKA, eden drugar taka, i sega go dupime cel zivot: so ti re4e mami4ka, so ti re4e tati4ko... """LISTEN TO YOUR HEART"""

брат и ти не држиш струја :tapp:

a ja ustvari imam 22 i uste sum go nemal prvoto iskustvo, pa ustvari sakam da znam samo dali propustam mnogu?

swety_girl

целосно заљубена
Член од
1 април 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Fala:) Inaku sme imale se bukvalno se:peting,orgazmi pa i oralen osven toa.Ustvari rabotata e sto mislam deka nemozam da se zapalam uste od sega znaes ona lele kako ke bide i sto znam.Strav mi e.Ednas probavme i bese katastrofa.On probuvase edno 100pati a jas go butkav posto me bolese.Ali nema veza problemot e vo mene pa izgleda treba da stisnam zabi.Nikoj ne umrel od toa,taka?:)

Јас те разбирам...со дечкоми го имавме истиот проблем...имавме пробано 100 пати а и јас само го туркав...многу болеше и не можев да издржам...многу пати планиравме да го напрајме то и се безуспешно...и еден ден кога бев кај него онака...ништо не ни беше во план...се деси...ме болеше премногу но стиснав заби и издржав...си реков сега или никогаш...после то плачев од срека...:back:

Член од
2 април 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
posto smetam deka ovde mozam 100% da slusnam za najiskren odgovor aj pls kazate mi kako e koga ti e prv pat dali mora da boli i kako da se podgotvam posto mi e u plan skoro da bide :pipi:

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
posto smetam deka ovde mozam 100% da slusnam za najiskren odgovor aj pls kazate mi kako e koga ti e prv pat dali mora da boli i kako da se podgotvam posto mi e u plan skoro da bide :pipi:

хех баш си добра, знам дека ке те боли, ама срцето (ако го згрешиш човекот мислам). Прво одлучи си се дали А или Б и после размисли така уште двапати пред да преминеш на планот!

swety_girl

целосно заљубена
Член од
1 април 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Да боли не мора...но може...зависи од тебе...некои девојки ги боли а некои не...ево мене многу ме болеше а пак на другарками ич...само впуштисе во тоа што можеш повеке опуштена,без страв...и нормално искрено да го сакаш тоа...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom