Секс школо

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Моето_е_поголемо напиша:
Odlicno :) ali mislam deka taa najdobro si go poznava svoeto telo taka da veruvam deka znae kade treba i kako treba :) deneska cuda pravat decava ejjj :) :vozbud:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Peer ne bese prasanje uopste.. Nema veze.. A za da i pokazam kade potocno trebase da i se soblecam? :)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Koga ke bide prv pat?

Znaete sto?Onaka ne mozam uste da se odlu4am sto da pravam so ova prasanje.So mislite kolku treba da ste vo vrska so tipot za da go napravite prviot cekor?Dobro de da si dozivuvate zadovolstva:back: :je:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ma4ence напиша:
Znaete sto?Onaka ne mozam uste da se odlu4am sto da pravam so ova prasanje.So mislite kolku treba da ste vo vrska so tipot za da go napravite prviot cekor?Dobro de da si dozivuvate zadovolstva:back: :je:
Неможе да се даде еден универзален одговор на ова прашање ... дај некој детал, па да ти помогнеме да се решиш ... колкава си, колку време си со дечкото, каков е тој, како се однесува со тебе, убаво ли ти е со него, осеќаш ли ти самата потреба да одиш до крај ... ехехеее ...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Da da ...racunaj deka toa so ti go kazuva divajn e samo del od mozaikot so treba da go slozis!:tapp:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
a mozaikot se slozouva mnogu brzo ako imas samodoverba vo sebe i vo toj sto e so tebe....ne ti velam da brzash a ne ti velam ni pa da bidesh bavna....
Prasanje na vreme e koga ti ke se odlucish dali veke ste stignale do tie momenti koga treba da delite edna postela.

sepak : Good Luck

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Epa vaka

Iam 19godini.So tipot sum veke skoro edna godina i super mi e.Me saka,me cuva,ne e ljubomoren.Onaka sve nekoe devojce sto moze da posaka go ima on.Samo problemot e vo toa sto moite prvo ne mi dozvoluvaa da iskacam so nego zasto prvo ne e na visok rank kao sto vika tatko mi i celo vreme mi vikaa da raskinam.A ne znaete kolku me saka,duri si planira i da me zaprosi.SEA MOZE VI IZGLEA MALCE CUDNO I SMESNO,ama stvarno mi e problem od druga strana sto majkami mi zabranuva da iam odnosi so nego,jas ne ja slusam ama znaete kolku e bedno nonstop nekoj da vi cedi na glava kako ne bil za tebe,rano mi bilo.I taka.Eve vi go kazav problemot,malce mi bese tesko da se otvoram ama stvarno mi treba sovet.A jas kao sekoja mlada licnost sto saka sakam dago napravam toa,sum probala,ama bas ovie raboti me kocat.
P.S Ve molam ne se smejte na ova:kesa:

Pozdrav4e

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ma4ence напиша:
Epa vaka

Iam 19godini.So tipot sum veke skoro edna godina i super mi e.Me saka,me cuva,ne e ljubomoren.Onaka sve nekoe devojce sto moze da posaka go ima on.Samo problemot e vo toa sto moite prvo ne mi dozvoluvaa da iskacam so nego zasto prvo ne e na visok rank kao sto vika tatko mi i celo vreme mi vikaa da raskinam.A ne znaete kolku me saka,duri si planira i da me zaprosi.SEA MOZE VI IZGLEA MALCE CUDNO I SMESNO,ama stvarno mi e problem od druga strana sto majkami mi zabranuva da iam odnosi so nego,jas ne ja slusam ama znaete kolku e bedno nonstop nekoj da vi cedi na glava kako ne bil za tebe,rano mi bilo.I taka.Eve vi go kazav problemot,malce mi bese tesko da se otvoram ama stvarno mi treba sovet.A jas kao sekoja mlada licnost sto saka sakam dago napravam toa,sum probala,ama bas ovie raboti me kocat.

Pozdrav4e
Немој да ме сфатиш погрешно ама зар не мислиш дека си доволно возрасна да одлучуваш самата за себе?Мислам дека родителите имаат право да дадат сугестија или да разговараат со тебе меѓутоа е претерано да ти кажуваат дали да имаш односи со дечкото или не. Затоа ја мислам дека ако ти се чувствуваш подготвена и стварно тој е таков како што го опишуваш тогаш не треба мајка ти да ти биде пречка.Сепак не си мало дете.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Ma4ence напиша:
Epa vaka

Pozdrav4e
Не ги сваќам стариве стварно шо мислат. :icon_conf

Ај моиве исто само нешо замараат, мада за ваква работа ко твојава не можат. Иначе мислам дека е крајно безобразно од нивна страна да те замараат.:lud: Не знам шо да кажам, освен отерај ги у курац. :helou:

• Ми се допаѓа
Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
The Mummy Returns напиша:
Немој да ме сфатиш погрешно ама зар не мислиш дека си доволно возрасна да одлучуваш самата за себе?Мислам дека родителите имаат право да дадат сугестија или да разговараат со тебе меѓутоа е претерано да ти кажуваат дали да имаш односи со дечкото или не. Затоа ја мислам дека ако ти се чувствуваш подготвена и стварно тој е таков како што го опишуваш тогаш не треба мајка ти да ти биде пречка.Сепак не си мало дете.
Abe ne sum jas do tolku,ali iam taka interesno strogu roditeli i ne znam dali si osetila na svoja koza nekoj postojano da ti vrsi pritisok za nekoi raboti,onaka loso e i gadno e cuvstvoto,pa kolku i da sakas da se opustis ne ide.Me sfakas?
A ne deka jas nesto ne sum probala ili.............:helou:

• Ми се допаѓа

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Ma4ence напиша:
Epa vaka

Pozdrav4e
ma4ence vidi vaka,ja imam 18 godini...ako te teraat tvoite da raskines so nego,napraj go toa odma i doj so mene te molam......:)
se salam
imav i ja zabraneta ljubov uste od 8 odelenie,moite ja nekea. Sega sum 4-ta godina i uste sum so nea ama "vrska bez obvrska" , ona se muva so koj saka i ja se muvam so koj sakam... bolje e ... a moite sega znaat deka ja i ona ne ideme,znaes samo ko drugari. Ako sakas da mu "dades" ne se srami,slobodno,samo cekaj tvoite da otidat negde na odmor,i vikni si go doma. AKO RASKINES ZARADI TVOITE,KE NAPRAIS GOOOOLEMA GRESKA, eden drugar taka, i sega go dupime cel zivot: so ti re4e mami4ka, so ti re4e tati4ko... """LISTEN TO YOUR HEART"""

• Ми се допаѓа
Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Macedonian напиша:
Не ги сваќам стариве стварно шо мислат. :icon_conf

Ај моиве исто само нешо замараат, мада за ваква работа ко твојава не можат. Иначе мислам дека е крајно безобразно од нивна страна да те замараат.:lud: Не знам шо да кажам, освен отерај ги у курац. :helou:
Zverce si ej:vozbud:

A so i tebe te zamaraat?Znaci9 znaes kako mi e.Onaka probuvam da ne se zamaram ali kao trubi se ej:zlo:

U sekoj slucaj fala za the tip

PlayBoY напиша:
ma4ence vidi vaka,ja imam 18 godini...ako te teraat tvoite da raskines so nego,napraj go toa odma i doj so mene te molam......:)
se salam
imav i ja zabraneta ljubov uste od 8 odelenie,moite ja nekea. Sega sum 4-ta godina i uste sum so nea ama "vrska bez obvrska" , ona se muva so koj saka i ja se muvam so koj sakam... bolje e ... a moite sega znaat deka ja i ona ne ideme,znaes samo ko drugari. Ako sakas da mu "dades" ne se srami,slobodno,samo cekaj tvoite da otidat negde na odmor,i vikni si go doma. AKO RASKINES ZARADI TVOITE,KE NAPRAIS GOOOOLEMA GRESKA, eden drugar taka, i sega go dupime cel zivot: so ti re4e mami4ka, so ti re4e tati4ko... """LISTEN TO YOUR HEART"""
A mene i toa mi se ima deseno.U osmo tipac se zatreska u mene jas paka zaradi tato,znaes tatina maza sto znaev kopilace,i ne sakav da bidam so nego,ali pamposle koa se svrte trkaloto stana of lele majko pa so nego se muvav i jas pred da se fatam so tipov,taka bevme bez obvrski.Moze eden sovet?
NE znam dali te saka devojceto ili ne ama toj jas so se muvav so nego taka uvek mi rasipuvase vrski,i sea proba ali ne uspea posto segasniov tipac mn.me saka.A zaso ustvari ne ti davale tvoite?Ili glupo ti e da kazes?:jaj:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ma4ence напиша:
Abe ne sum jas do tolku,ali iam taka interesno strogu roditeli i ne znam dali si osetila na svoja koza nekoj postojano da ti vrsi pritisok za nekoi raboti,onaka loso e i gadno e cuvstvoto,pa kolku i da sakas da se opustis ne ide.Me sfakas?
A ne deka jas nesto ne sum probala ili.............:helou:
Вy the way машко сум :wink: И не сум осетил на моја кожа зш моите не ми се мешаат зашто знаат дека ако сакам да им кажам нешто тогаш сам ќе им кажам.Така да и не сме имале баш некои долги муабети за врски и секс.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Ma4ence ti sve im kazuvas na tvoite ?
zasto ne gi drzis malce ponastrana od tvojot ljuboven zivot ?
ednostavno ignoriraj gi i ne im dozvoluvaj da ti navlezat vo toj del od zivotot
i ke go citiram PlayBoy LISTEN TO YOUR HEART
i razmisli zasto sakas da go napravis ova... ne deka samo treba da bide ili on saka ili nesto slicno...

• Ми се допаѓа

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Е баш од вакви причини не им кажувам се и сешто на моите дома и се трудам да ги држам што подалеку од мојот приватен (љубовен) живот.

Можам да побарам/добијам од нив совет, да го сослушам нивниот став во врска со некоја моја приватна работа, ама да дозволам да ми вршат притисок и да носат одлуки место мене- мало морген. sholja:

Иако стои таа народната “Родителите се секогаш во право“... Не се секогаш. Понекогаш, заземаат премногу заштитнички став спрема децата, дури и повеќе од што е потребно, па наместо да ги заштитат од било какви опасности, само им вршат притисок, ги потиснуваат и се повеќе ги оддалечуваат од себе.

Мој совет Ma4ence: Не ја слушај ни мајка ти, ни татко ти. Имаш 19 години и доволно си стара и зрела да носиш одлуки сама за себе. Ако дечкото е стварно таков каков што го претставуваш... Тогаш не знам што си чекала досега за да го направиш тоа. Родителите треба да ти се најмала пречка во врска со ова. До кога ќе дозволуваш да те контролираат и да те третираат ко 2годишна? Време е малце да се осамостоиш при носењето на твоите одлуки. :wink:

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom