Боро бе тентерко еден кј си шо те немаше досега а? Нешто ми те имаше нешто снемано а?Смени ја, бе!
Антибеби пилули се пијат пред односот, не после. Она што и треба на другарка ти е таканаречената „пилула за ден потоа“. Али јас лично не препорачувам користење на ваквите таблети. Подобра опција е да го праша дечкото дали свршил во неа.mi treba vasa pomos
Drugarka vcera imala odnos so decko i iim puknal kondomot,ama ne znae dali toj svrsil vo nea ili ne denes ke kupi apcinja i ke se napie.Sakam da mi kazete kolkavi se moznostite da ostane bremena dokolku se napie anti bebipiluli.
[DOUBLEPOST=1434620189][/DOUBLEPOST]Rabotata e sto ne znae ni onАнтибеби пилули се пијат пред односот, не после. Она што и треба на другарка ти е таканаречената „пилула за ден потоа“. Али јас лично не препорачувам користење на ваквите таблети. Подобра опција е да го праша дечкото дали свршил во неа.
Тогаш апче за ден потоа. Во некои аптеки ги даваат без рецепт, во некои не. Али прилично го пореметуваат организмот, нека се информира прво другарка ти за ефектите кои може да ги предизвика.[DOUBLEPOST=1434620189][/DOUBLEPOST]Rabotata e sto ne znae ni on
A ako ne se napie apce sto da pravi ima li nekoe drugo resenie?Тогаш апче за ден потоа. Во некои аптеки ги даваат без рецепт, во некои не. Али прилично го пореметуваат организмот, нека се информира прво другарка ти за ефектите кои може да ги предизвика.
За 3 недели ќе почне примитвно срце да му чука во ембрионален развиток, или сега „ден потоа“ апче, или бокс у стомак за 3 недели. Шала на страна моментално за да го спречи развивањето на морулата треба да земе или апче или абортус за некое време. Од апчето ќе и се пореметат хормоните ама по некое време ќе се врати во нормала.A ako ne se napie apce sto da pravi ima li nekoe drugo resenie?
A ako zeme apce sto posto nema da ostane bremena?За 3 недели ќе почне примитвно срце да му чука во ембрионален развиток, или сега „ден потоа“ апче, или бокс у стомак за 3 недели. Шала на страна моментално за да го спречи развивањето на морулата треба да земе или апче или абортус за некое време. Од апчето ќе и се пореметат хормоните ама по некое време ќе се врати во нормала.
Нема. Уште некое прашање?A ako zeme apce sto posto nema da ostane bremena?
Нема, ќе пропадне концептусот дека ќе се спречи лачење на еден хормонA ako zeme apce sto posto nema da ostane bremena?
Има. 9 месеца потоа, на бокс, па нека ВИ е здраво и живо и мекици да чувате ќе напраиме Кајгана собиранка кaj тебе домаA ako ne se napie apce sto da pravi ima li nekoe drugo resenie?