Секс тајминг: навечер или преку ден :)

R

RAYTHEON23

Гостин
најдобро е кога ке апстинирас5-6 дена па ке имаш супер оргазам extended а инаку нема некое правило..(само да не биде недолично)секс-имаш потреба,партнер,место-супер:vozbud::vozbud:

Член од
12 декември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
seks vo sekoe mozno vreme :icon_lol: jasno so zenskata:smir:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Преферирам секс навечер или во мугрите, некако ми пречи ако премногу се присутни звуците на денот. Станува збор можеби за стереотип, ама, едноставно сум го усвоила, најверојатно поради тоа што ми соодветствува на светогледот. П.С Ова не значи дека би пропуштила добра дневна прилика:pipi:

I

InF3cTeD

Гостин
дефинитивно навечер....незнам оти ама најопуштен сум тогаш

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Најсладок секс ми е во мугри,само ретко ми останува сила до тогаш:wink:

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
neznam zosto ama od sekogas povke sum ja sakala nokta , opsto vo zivotov pa ke kazam i deka poubavo se custvuvam noke .Spored literaturnite kriticari , nokta e vreme koga se otkrivame samite na sebe , temninata asocira na intima i nesto posebno

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Навечер, на темно поопуштен сум а насабајле ми се спиее мрзе ме да работам :D

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Poveke sum sakal sabajle nekako navecer nekogas sum premoren i mi se prispiva sabajle se budis odmoren i vo top forma :pos:

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Кога имаме време тогаш. Ако сме со смените попладне, насабајле си завршуваме работа.:)
Па со убаво да ни тера денот.
Се зависи, ама битно е да го има сексот, времето и не е баш.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Koga togash !! Najvazno coeko sho go sakam da bide so mene. Pa kade, i koga nema vrska :))))

Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Dobar sex u sekoe vreme e dobar,mene licno ne deka poveke go sakam denskiot sex nego poveke me vozbuduva dnevna svetlina,golo zensko telo se gledaat site detaji !

Kajgana Shop

На врв Bottom