Секс со 100 мажи во 24 саати.

Член од
22 август 2022
Мислења
699
Поени од реакции
2.037
Доказ: жимимајклџексон и ливче со илјадарка и извичник.

Друга работа... 25 години?
Знам 40 годишни што помлади изгледаат.

Искрено не верувам, не за друго, кајшто има многу пари и многу фалба на едно место ми е увек сомнително, ама скоро милион фунти лапнала ѝ е гајле.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.084
Поени од реакции
27.586
Доказ: жимимајклџексон и ливче со илјадарка и извичник.

Друга работа... 25 години?
Знам 40 годишни што помлади изгледаат.

Искрено не верувам, не за друго, кајшто има многу пари и многу фалба на едно место ми е увек сомнително, ама скоро милион фунти лапнала ѝ е гајле.
Тоа сакав и ја да речам . Не личи на 25. Може 35 ама најмалце, а за 40 да, многу очигледно.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.313
Поени од реакции
30.650
Само брцни - извади праеле. Оваа ваљда доги и и се ределе. Си пишува погоре, по 40 секунди од маж.
Нема време за соблакања, предигри.
Дали се рачуна како секс тоа воопшто?

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.155
Поени од реакции
9.625
Да ја грабнат 1000 души ќе не знае газот кај и е, али добро, си направи пари, али од друга страна што ќе и се пари.....јбг тоа е, нече карта поштеног човека а поштен човек не се карта. Најголема мистерија ми се оние слепци што се нафатиле да го брцнат по еднаш и да свршат на некоја завеса колку да се рече дека ебнале нешто.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.155
Поени од реакции
9.625
Mene ne mi e jasno kako maz moze da bide vozbuden i da ima erekcija cekajki na red za da go stai vo dupka vo koja pominale desetici i stotici penisi.
Некој фетиш у пм, ај што поминале...гарант некои од тие уште у први 10 секунди свршиле. Мене да ме пуштат само да видам, да влезам и да излезам од таа соба нема да можам да си го најдам една недела.
Автоматски споено мислење:

Barem ne mozi na idniot da mu reci ti vtor mi si :D
Дури не може да му каже дека е и у втора тура :LOL:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.581
Поени од реакции
14.011
Дали се рачуна како секс тоа воопшто?
За вас можеби не, ама за нас тоа значи јако шибање едно пола саат и постигнување внатрешна нирвана.
:свиркам:

Абе замислете како мирисало внатре.. На овча лој, запотени ташаци и изгорена гума од евтините кондоми..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.313
Поени од реакции
30.650
За вас можеби не, ама за нас тоа значи јако шибање едно пола саат и постигнување внатрешна нирвана.
:свиркам:

Абе замислете како мирисало внатре.. На овча лој, запотени ташаци и изгорена гума од евтините кондоми..
Кои пола саат 40 секунди, само да го навлажниш и вадиш
Имаме и слика
SmartSelect_20250116-104138_Brave.jpg

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.581
Поени од реакции
14.011

курајбер